Hir​d​et​és​

2017. november 24., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Allure


Allure
(fanatikus tag)

Rosberg nem váltóhiba miatt esett ki. :N

Nico Rosberg: "Volt egy tökéletes rajtom, és három pozíciót sikerült szereznem, de sajnos nem tudtam fenntartani a tempót, és a verseny nem úgy sikerült ahogy szerettük volna. A vége különösen szerencsétlenül alakult, amikor az egyenesben összeértünk Pérezzel és defektet kaptam, végül még a pontszerző helytől is elestem. Sokat kell dolgoznunk azon, hogy megértsük mi volt a baj, és hogyan tudjuk kihasználni az autó teljes potenciálját, amit eddig már egyértelműen megmutatott. Továbbra is pozitívan tekintek előre a malajziai versenyre, ami egy teljesen más pálya, így már nagyon várom a következő hétvégét.”

(#2) hoffman_ válasza Allure (#1) üzenetére


hoffman_
(PH! nagyúr)

Tényleg, most hogy mondod mintha olvastam volna defektet is. Ez esetben az amúgy is jó, még jobb.

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#3) aero.


aero.
(PH! kedvence)

Megmondom oszinten, elaludtam a vegen, ott nem sok izgalom maradt, de kivancsian varom a kov. futamokat. A mclarennek grat, nekem is ok a favorit.

a hd-bol ide nem sok jott, zajos is volt kicsit + szakadt az adas 1 maaodpercekre, de ugy sistergett alaphangeron, majd beszartam ... persze ez mind a szolgaltato hibaja volt

[ Szerkesztve ]

(#4) Lauda


Lauda
(PH! félisten)
LOGOUT blog (1)

Jo lesz ez az evad es a kozvetites is oke, csak a mezeit es azt a not tuntetnek el a musorbol. ;)

(#5) Dany007 válasza Lauda (#4) üzenetére


Dany007
(PH! kedvence)

Ami a közvetítést illeti, ha azt mondom, hogy Palikot vissza akkor megköveztek? :DDD

(#6) Lauda válasza Dany007 (#5) üzenetére


Lauda
(PH! félisten)
LOGOUT blog (1)

Szerintem sokkal jobb volt a palik es a czollner a weber gabival, mint ez az idiota. :D

(#7) hoffman_ válasza aero. (#3) üzenetére


hoffman_
(PH! nagyúr)

Nekem volt, számomra érdekes volt, a Webber-Hamilton problematika :) Más kérdés, hogy ami a SC után volt az vicc, egyetlen előzgetésen kívül nem történt semmi 15 körig.

Dany007:

Nem kövezlek, osztom. Palik amekkora baromságokat beszélt néha, annyira élvezetesen közvetített - szerintem. Kár, hogy már nem látjuk, én visszasírom.

Lauda:

A Palik-Czollner párost leírtam, hogy mikor volt jó(emészhető), ezt leszámítva Czollnertől agyf*szt kaptam, hatalmas öröm nekem, hogy végre nem őt hallom. Mezeivel nem tudom mi a bajod, teljesen jól kommentált, arról nem is beszélve, hogy Palikkal anno ők ketten közvetítettek, ami talán a legkirályabb volt mind közül.

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#8) Dany007 válasza hoffman_ (#7) üzenetére


Dany007
(PH! kedvence)

Jól van akkor, örülök, hogy nem csak én látom így! :)
Pedig anno mindenki a Palikot szidta, hogy mennyi hülyeséget beszél. Viszont mióta nincsen rá kellett jönnöm, hogy a többiek mégnagyobb baromságokat beszélnek. Tavaly is sokszor ki voltam akadva. Én a mezei TV adást nézve előbb levágtam egy szituációt, hogy éppen mi történik ki esett ki nem, mint ők a kommentátoriból. Persze pár perc után ők is rájöttek hogy baromságot beszélnek de akkoris.

Pedig biztos ők sem brahiból ülnek ott ahol. De néha úgy tűnik, mintha csont beszívva néznék az adást és menet közben azt se tudják hol vannak. Ennél azért többet várnék. A mainál meg mondjuk észre se vettem. Nem tudom mi volt, de valahogy fel se tűnt a kommentár. 1-2 mondatra emlékszem csak.

Palik legalább élvezetesen kommentárta a dolgokat. Lehetett érezni, hogy igen ő ezt szereti, imádja és teljes beleéléssel csinálta. Mi leültünk forma 1-et nézni, hogy úristen most megy a forma 1, ő pedig pontosan ilyen megszállottsággal beszélt, hogy úristen itt a forma 1. :)
A mostani komment meg inkább valami laza haveri beszélgetésnek tűnik.

(#9) hoffman_ válasza Dany007 (#8) üzenetére


hoffman_
(PH! nagyúr)

Én Mezeit szeretem, Wéber is elmegy, de Palik az igazi. Hát hogy ment el Villeneuve? Sehogy! :DDD

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#10) Dany007 válasza hoffman_ (#9) üzenetére


Dany007
(PH! kedvence)

Hehe, és ezt láttad is élőben? :P Mert én pl a híres hova tűnt Damon Hill-es részt élőben láttam. :D Igaz nagyon gyerek voltam még.

(#11) aero. válasza Dany007 (#10) üzenetére


aero.
(PH! kedvence)

A lövőcselet vágjátok? Sajnos nem találom most youtube-on. :DDD

(#12) hoffman_ válasza aero. (#11) üzenetére


hoffman_
(PH! nagyúr)

Hogyne :DDD

Dany007:

Sajnos nem. Én igazából úgy igazán 4 éve kezdtem el nézni az F1-et, és 2 éve vagyok hardcore, régebben csak bele-bele néztem. Na meg persze Senna munkásságát végigkövettem utólag, meg a Hall of Fame versenyzőket is nézegetem. De Palik dumáját kivétel nélkül vágom, a yutub kiokosít minden kíváncsiskodót, király remixek és vágások vannak fent nagyon :) Ez nagyon hiányzik! :( Akárki akármit mond.

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#13) Chosen válasza hoffman_ (#7) üzenetére


Chosen
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A topikba nem akartam beírni a véleményem, de ez logout, remélem nem köveztek meg érte. Én speciel úgy vagyok Mezeivel, hogy tényleg vannak hibái, de vannak nála sokkal rosszabbak. Pl Eurosport WTCC-s kommentátorán sírok komolyan. Kb 2 körös fáziskésésben van, fingja nincs, hogy ki milyen pozícióban van éppen, ha azt mondja "Norbi a nyolcadik helyen áll" tuti már előzött kettőt és rég a hatodikon van. Vagy éppen a vak is látja hogy kilöktek valakit, erre bemondja még a visszajátszás alatt is hogy "kicsúszott"?!?! Jó példa a vakságára, hogy kb a világ összes WTCC nézője észrevette múltkor hogy Norbi elütötte a madarat, ki volt az egyetlen aki nem látta? Csak nem a kommentátor?...

Szóval van Mezeinél rosszabb is, örüljünk, hogy Wéber mellette van, majd belejönnek.

Korábban Czollnerrel sem lett volna bajom, de köztudott, hogy korábban fogadott a pilótákra, és ez olyan mértékben ragadt rá, hogy gyakorlatilag a verseny első percétől a végkimenetelt latolgatta, már olyan szinten, hogy egy előzésből is azonnal kombinált, hogy milyen hatással lesz a befutóra. Csak ezt nem bírtam benne.

(#14) Dany007 válasza hoffman_ (#12) üzenetére


Dany007
(PH! kedvence)

Kár, pedig szerintem az igazi olyan 97-98-tól (erre emlékszem csak vissza) olyan 2005-2006-ig volt. Nem csak a Palik Laci hanem maga a forma 1 szempontjából is.
Az elmúlt 4-5 évben annyi új szabály született és annyira átszabták az egészet, hogy az egész olyan lett, mint valami merev angol politikus :D Nemtudok jó hasonlatot.
Zavar a sok megkötés, a rengeteg betartandó szabály, a sok negatív újítás. Egyre kevésbé szól a brutális erőről és nyers versenyről. Na meg persze a taktika felülkerekedéséről. Ha jól taktikázik az ember, akár a boxból is meglehet nyerni a futamot. (kis túlzással persze)
De nem vagyok taktika ellenes, de ez nem egy pókerjátszma, vagy tőzsde vagy akármi.

Ez a DRS dolog meg egyenesen kiborít. :) Mekkora röhej már, hogy a pálya egy rövid szakaszán gombnyomásra hátsó szárnyat lehet állítani. Persze csak akkor, ha az előtted lévő 1 másodpercen belül van... :U Asszem tavaly volt egy olyan futam amikor 2 pilóta körökön át előzgette egymást a DRS segítségével. Egyik se tudott elhúzni a másik elől, viszont a DRS részben nyertek annyit, hogy megelőzzék a másikat. Aztán a következő körben a másik visszaelőzte az egyiket... Katasztrofális volt látni. Ez ám az autóverseny :)
Na mind1 ez csak az én véleményem.

(#15) Lauda válasza Chosen (#13) üzenetére


Lauda
(PH! félisten)
LOGOUT blog (1)

Attol nem javul a mezei teljesitmenye, hogy vannak nala rosszabbak. Engem ez speciel nem erdekel. Szerintem nem jol kozvetit, de meg persze javulhat (szerintem nem fog). ;)

(#16) hoffman_ válasza Dany007 (#14) üzenetére


hoffman_
(PH! nagyúr)

Egyetértek, szinte teljes mértékben. A sok szabály közt azért van bőven, ami jó, illetve a Forma 1 előnyére vált, a biztonságot nem csak technikával, de megkötésekkel is lehet növelni, mint az látszik. De már nagyon rég átestek a ló túloldalára. Egy barátommal szoktam nézni a futamokat, általában mindig együtt, jobb esetben egy sörrel, rossz esetben kicsit kómásan, de lelkesen. Ő is így vélekedik, a kedvenc éve 2006 volt, olyan 2000-től nézte rendszeresen. Én is úgy gondolom, hogy konkrétan megcsonkítják az autósport királyát. Nem lehet normálisan védekezni, nincs elég erő a támadáshoz, és mindenféle bizbaszt kell nyomkodni. Nem jó az irány. Én a V12 mellett voksolok a mai napig, a V10 még talán beleférne mondjuk nálam is - nem ez az a hely, ahol az üzemanyaggal spórolni kell. Én hagynám őket versenyezni, ahogy azt régen láttuk. Ezért is szerettem meg Hamiltont, az ő vérmérséklete passzol az általam elfogadhatónak tartott Forma 1-be.

TheChos3nOne:

Leírhatod itt is, ott is, max szét leszel kapva, de ez már csak így megy. Én nem fogok haragudni :) Nem értek egyet teljes mértékben, továbbra is tartom, hogy Mezei teljesen rendben van. Odáig nem érek fel, hogy hogy lehet valaki szerint kategóriákkal rosszabb, mint Czollner, ezt én nem fogom fel a rövid eszemmel. Amúgy meg majdhogynem irreleváns. Nálunk a lényeg a kép, ami most a csúcsok csúcsa, a kommentárt azt zömmel úgy is túlbeszéljük a társasággal, akivel nézzük. Az autók hangja szerintem elég hangos(csak mert ezt is érte panasz), ha meg épp csendben vagyunk, akkor Wéber és Mezei teljesen jól nyomják. Szerintem rendben van.

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#17) darál0w


darál0w
(Jómunkásember)

pfejjj Hamilton, hajrá Vettel!

ilyet még sosem írtam.

Hamilton számomra egyébként mindig is közömbös volt...és Vettel is az lett volna, ha nem hypolták volna szarrá...így kicsit már inkább az "utálat" felé hajlik az az érzés, amit iránta érzek....szal' lehetünk barátok :DDD

Remélem a következő futamokon feljavul a ferrari és vele együtt Alonso is Massa nem fog...képtelen rá... és behuz egy VB címet. ;]

Illetve kíváncsi vagyok mit nyujt Kimi is egy normálisan futott időmérő után, valamint Schumi és Grosjean szereplését is izgalommal várom...sajnáltam mindkettőt ma...nagyon.

Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]

(#18) hoffman_ válasza darál0w (#17) üzenetére


hoffman_
(PH! nagyúr)

Ja-ja, kábé ezt várom az idénytől én is, mint amit te. Annyi különbséggel, hogy Hami lesz a vébé vagy Button ;] Massa szegényke már nagyon bukdácsol, rossz nézni, de Lonzi alap, hogy nagy figura.

Amúgy adom, lehetünk barátok :DDD Bár én már nem utálom Vettelt, amióta néztem vele díjátadót, meg látom, hogy tényleg kezd belejönni, de azért nem lesz a szívem csücske idén se... Ha meg túl sokat merészel nyerni, akkor bizony utálni fogom megint :D

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#19) darál0w válasza hoffman_ (#18) üzenetére


darál0w
(Jómunkásember)

idézőjelben van...csak akkor utálom, ha hypolják előttem :D

vagy ha miatta unalmas az idény. ;]

Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]

(#20) hoffman_ válasza darál0w (#19) üzenetére


hoffman_
(PH! nagyúr)

Na, jó az úgy, akkor utálod, amikor kell, ha nem szolgál rá, akkor nem is kell :D

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#21) darál0w válasza hoffman_ (#20) üzenetére


darál0w
(Jómunkásember)

így van. ;]

csak hogy megmaradjon az egyensuly a világban :DDD

[ Szerkesztve ]

Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]

(#22) Chosen válasza hoffman_ (#16) üzenetére


Chosen
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Néha tényleg benézett 1-2 dolgot, + a rádióbeszélgetéseket félrefordította itt-ott, de ezek abszolút olyanok amikben lehet javítani, ezért mondtam, hogy lesz ez még jobb is. :)

A versenyzők tekintetében egyébként nem vagyok semmilyen "fan", inkább csak tisztelem ennek van annak a tudását. Pl Alonso ilyen. Hihetetlen mit hoz ki a Ferrariból, de fájó látni, hogy csak az autó korlátozza abban, hogy újra VB legyen, ezért kifejezetten örülnék annak, ha legalább harcban lenne a VB-ért.

(#23) Zso2 válasza Dany007 (#8) üzenetére


Zso2
(őstag)

Mi az hogy.., legnagyobb a Palik beszolásai.., az a néha unalmos futamokat is feldobbja ilyen beszólásokkal, hogy nade GYuláááám :D
[link]

[ Szerkesztve ]

Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#24) Zso2


Zso2
(őstag)

Nagyon nagy.....[link]

Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#25) csudri


csudri
(őstag)

Tud valaki működő streamet az M1-hez, mert ma ugye szombaton is munkanap van és kellene nézni, de amiket a Google feldob mint rossz.

Köszi!

(#26) atike


atike
(PH! nagyúr)

Valami élő videó engem is érdekelne... A formula1.com-on van live timing, de ott nincs élőkép...

"Nem harcolhatunk valami ellen. Annak semmi értelme. Valamiért kell harcolni."

(#27) hoffman_


hoffman_
(PH! nagyúr)

Az m1-es adáshoz nincs live stream, ha jól tudom, de a MindigTV HD m1 ingyé van. Angol nyelvű stream van sok, azt pl. f1-live.hu is lehozza időben mindig.

Thome:

Ennyi :))

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#28) atike válasza hoffman_ (#27) üzenetére


atike
(PH! nagyúr)

Ez a link is ment, de lehetett többet is találni hála az égnek... :)

"Nem harcolhatunk valami ellen. Annak semmi értelme. Valamiért kell harcolni."

(#29) 8th válasza Dany007 (#5) üzenetére


8th
(őstag)
LOGOUT blog

Kíméletlenül! ;]

„Optimistán bele a reménytelenségbe.”

(#30) Mela Kehes válasza Dany007 (#5) üzenetére


Mela Kehes
(PH! addikt)

Nem tudom Palik hová lett, de nem is érdekel. Annyi sületlenséget hordott össze, hogy hihetetlen. Gyulám pedig meghunyászkodva tűrte. Komolyan mondom, sokszor azon gondolkoztam, hogy lehalkítva nézem.

Nem akarom, hogy egy majom elverjen kő-papír-ollóban. Hatszor követ mutatott és mire kiismertem a taktikáját... olló volt.

(#31) Zso2 válasza Mela Kehes (#30) üzenetére


Zso2
(őstag)

Nem tudod mi a jó, mi akkorákat nevettünk rajta, nagyon nagy beszólásai voltak, na meg az elmélkedésük.... :DDD Teljesen jó szórakoztató műsor is volt még az F1 mellé... :)

[ Szerkesztve ]

Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#32) Mela Kehes válasza Zso2 (#31) üzenetére


Mela Kehes
(PH! addikt)

Értem én, de engem nagyon idegesített.

Nem akarom, hogy egy majom elverjen kő-papír-ollóban. Hatszor követ mutatott és mire kiismertem a taktikáját... olló volt.

(#33) hoffman_


hoffman_
(PH! nagyúr)

Jön majd a második futam összegzője is, csak jelenleg nem tudok rá időt szakítani.

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.