Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem, meg szerintem massa sem.
Ugyanis a homersekleterzetunket a holeadas nagysaga befolyasolja.
Ha a levego hidegebb, mint a borunk, akkor szelcsendben felmelegitjuk a korulottunk levo levegot, es (mivel azonos kozeg eseten a hoatadas merteke csak a homersekletkulonbsegtol fugg) ezutan csak kevesebb hot adunk le - ellenben a szel elfujja ezt a ''hoburkot'', es folyamatosan a hideg levegot kell futenunk.
Viszont 40 fok az jo esellyel a test homerseklete felett van, vagyis ilyenkor a szel miatt max melegebbnek erzodik a levego, ugyanis ekkor meg a ''lehult'' levegot fujja el. -
válasz
Forest_roby
üzenetére
Szerintem gondold at meg egyszer ezt a hutes dolgot

1. Van a szobahomersekletu levego
2. Ez bemegy a gepbe
3. A gep szobahomersekletnel melegebb
4. A levego ettol felmeleszik
5. A gepbol a szobahomersekletunel melegebb levego jon ki
Ebbol igy nem nagyon lesz nagykabat
[Szerkesztve] -
válasz
Forest_roby
üzenetére
''Nem biztos, hogy vitába akarok most keveredni veled, de nézzél meg egy tisztességes webszervert! Nem lehet mellette ülni sokáig, mert megfagy az emberke, vagy max télikabátban olyan erős a hűtése.''
Szerintem kevered a klimaval
Voltam mar durva szerverszobakban, az egyikben pl ott allt ket klima, darabja akkora volt, mint egy haromajtos szekreny, azokbol jott a hideg. A terem tobbi reszeben ott voltak a szerverek, na, azokbol meg jott a meleg, a kifele fujo ventillatoroknal melengettem a kezem
Egyebkent meg eros a gyanum, hogy Tildy webszervere nem arra van, hogy masodpercenkent hatmillio kerest valaszoljon meg, egy egyszerubb site-ot meg egy Commodore 64 is kiszolgal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ugyanis valtoaramnal mar komplex ertekek vannak, ami ennel azert egy kicsivel bonyolultabba teszi a dolgot.