Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Aktív témák
-
Lehet direkt hagynak benne egy kis tartalékot...
Aztán mikor a konkurencia örül, jól megírják...
Bár ez a vásárlók félrevezetése lenne... :) -
haver
tag
Tomhoz es az Nvidiahoz annyit: lehet, hogy jo cuccokat csinalnak es szeretjuk oket, de a driverkeszites es teljesitmeny nem csoda. Az hogy hetente adnak ki ujabb drivert - ezzel ebrentartva az erdeklodest es a nagyobb teljesitmeny iranti igenyt - nekem santit.
A vas tud amit tud. A driver ezt teszi elerhetove. Ha marad tartalek a teljesitmenyben (es driverben), akkor nem "csodagyartas" az uj driver, hanem kozelites a helyes eredmenyhez.
Szerintem taktikaznak a driverekkel es ez nekunk tetszik, mert lam, mennyit megtesznek ertunk ezek az Nvidias fiuk. Egy fraszt! -
andorpapa
őstag
Én meg a Tom's Hardware-en olvasott alaplap tesztekből idéznék (mármint a lényegét):
Az nVidia lapja nem a legjobb, a KT266A chipes lapok sokkal jobbak, de elsőre jó próbálkozás attóla cégtől, amelyik eddig még csak a videokártya piacon szerepelt, és azt mindenki tudja, hogy az nVidia csodákra képes a driverei segítségével.
Ettől függetlenül ez a memória probléma él, és feltehetőleg más hibát is fognak találni. Én amúgy sem szimpatizálok az nForce lapokkal. -
guest
veterán
idézném Haver hozzászólását az ecs topicból:
mindig szarik valamit a kutya
Aktív témák
- Tesla topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Formula-1
- Gitáros topic
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- MSI A78-G41 PC Mate (MS-7793) AMD FM2+ alaplap
- ROG STRIX B660-F GAMING WIFI
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest