Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Meggyi001: A kérdés...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Grafman
aktív tag
VGA kérdés feszegetésébe ne menjünk bele, mert ez nem az a topic, meg amúgy nehéz objektíven megítélni, hogy az ATI vagy az Nvidia a jobb, mert
egyenlőre mindkettőnek megvan egy überelhetetlen előnye valami kapcsán.
Ha az ATI kicsit megnyomná magát a chipset piacon, és az Nvidia is minőséget szállítana az Inteles alaplapokba akkor TALÁN elfelejthetnénk a szenvedést a chipset kontra videókártya gondok miatt.
A Geforce-okat még mindíg kompatibilisebbnek tartják mint a Radeonokat, de speciel nekem két Gf-el is meggyült a bajom a VIA-chipsetes inkompatibilitásuk miatt, úgyhogy aki biztosra akar menni ajövőben az választhatna Nvidia grafkártyár az Nvidia chipes mobojába Intel fronton is, szerintem ez egész jól hangzik.
(De nem nekem én maradok ATI+INTEL frontonA ) -
Grafman
aktív tag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Az Nv terjeszkedik... Lehet, hogy áttér alaplapra, és kivonul a vga piacról?
-Hát nagyon remélem!
Itt az ideje, hogy végre eldöntsék, hogy mit akarnak, mert most egyik fronton sem produkálnak valami fényesen!
Az Nforce-ok kapcsán a kompatibilitást, stabilitást kérdőjelezik meg a legtöbben,
a videóchipjeik felöl pedig már rég van egy sokkal jobb alternatíva. -
Grafman
aktív tag
A legtöbb Intel centerwood vagy springdale chipsetes alaplapba a Via Ide meg Raid controllereket teszik, és bizony fényévekkel jobb az Intel saját megoldásaitól.
Szóval, van amit nagyon tud gyártani a Via, van amit meg kevésbé, de az Intel-el tk. ugyan ez a helyzet.
A SIS-nekem sem túl szimpatikus, már a 486-os időktöl kezdve sem, de úgy néz ki, hogy a jövőben ők fogják jelenteni az egyetlen alternatívát a Rambus megoldással kombinált pentium konfigokra, amiből még sokminden kisülhet.
Aktív témák
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Mobilokra és PC-re jön a Horizon Steel Frontiers MMORPG
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- BestBuy topik
- Kuponkunyeráló
- Steam topic
- További aktív témák...
- Samsung Tab S6 Lite - Oxford Gray - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest