Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Meggyi001: A kérdés...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Keitaro
addikt
Egyébként az első nForce deszka amivel dolgom volt, azt csinálta, hogy SoundStorm csupasz rendszerrel és CSAK nV driverekkel még ment. De ahogy felraktál valamit csöndben maradt. Felrakva legfrisebb bétát pedig megszólalt, de szaggatott, recsegett, minden baja volt.
És a gép nem volt éppen túlterhelve kártyaügyileg, mert volt benne egy vidkari és annyi :(
Mondjuk iwu küldött nekem egy drivercsomagot amivel lehet menni fog sajna még nem tudtam kipróbálni. -
Keitaro
addikt
Azért az nV lapok jóval drágábbak mint VIA-s társaik. Ez tény. És a másik bajom az, hogy VIAról újabban kevesebb sírást hallani mint nForceról. Én most a héten viszek még valahova egy nForce-t, de ha szívás lesz vele akkor ez volt az utolsó, megpróbálok lebeszélni bárkit róla.
-
Keitaro
addikt
nV mint olcsóóó? Sajnos nem hinném, hogy sokkal olcsóbbra rakná magát mint az Intelesek és akkor én úgy vagyok vele, hogy akkor már Inteles chipsetet alá. Via-t meg nem szapulni mert amennyiért full extrás KT600-as alaplapot lehet kapni azért az elég jó dolog, és az nV még mindig nem hozta ki a SATA-s déli hídját
Aktív témák
- HP Omen Kingston HyperX Fury 2x8GB 3733MHz DDR4 kit
- ASUS ROG STRIX RTX X670E-F WIFI ALZA Garancia
- Gigabyte GA-F2A55M-S1 AMD FM2/FM2+ alaplap, valamint ajándék proci
- Alaplap, CPU, Processzor, Ram, PSU,
- -- KISHIBÁS!!! -- PRÉMIUM S1700 Verhetetlen áron? -- IGEN -- OEM Asus Prime Z690 Ingyen Fox -- IGEN
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest