Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Aktív témák
-
kamikaze boci
őstag
Ha el akarnak adni valamit, nyilván nem a rossz tulajdonságait fogják kihangsúlyozni. Valahol lábjegyzetben majd szerepel, hogy csak jól szellőző házban alkalmazható, vagy csak házventivel célszerű működtetni. Én értékelem, hogy egyáltalán belefogtak egy ilyen táp megtervezésébe, még akkor is ha a használata lemondásokkal jár (és akkor is, ha van ennél jobb kísérlet is). A célközönség én vagyok (ha az árral nem szállnak el):hajlandó vagyok kisebb átalakításokra is, nem ezzel a táppal akarom majd húzni a 3,xx-es prescottomat a 6800, 10 HDD, 5 DVD író társaságában. Én értékelem a lehetőséget, amit más tápok nem teremtenek meg. Aki nem, az meg ne vegyen ilyet:)
Aktív témák
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest