Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totyi
őstag
Baszod...ez tényleg hosszú lett.

A HTT-vel arra akartam célozni,hogy akkoriban az aMD-nek hol voltak ilyen technológiái?Most ne a hatékonyságot nézzük(azért valljuk be nem jön rosszul az a 30% plusszba),hanem azt hogy egy másik feladattal is meg lehet címezni a procit.Anno 3200+ -ról cseréltem 3 ghz PS-ra és nagyon tettszett;hogy kódolás esetén is tudok csinálni mást a gépen,nem kell állandóan a homokórát bámulni,mert egy ikonra sem lehet kattintani.
Az hogy ki csinálta az engem nem érdekel,az a lényeg hogy ki tudta fizikailag a piacra dobni.AMD csinálta...akkor miért nincs még mindíg az AMD-s procikban?(lehet hogy technológiai oka van,ezt nem tudom)
Nem láttuk régen...egyprocesszoros gépben azért nem volt még ilyen;Te is tudod.A fizikailag dual magot meg nem keverd ide.
A mondtat meg így nézett ki:
Annak idején mekkora újjongás fogadta a Hyper-threadinget...őszintén szólva sztem ügyes húzás volt,egy olyan technológiát csinált az intel amilyet már rég láttunk.
Nem pedig így:amilyet már rég láttunk.Dual proci-t<---itt egy mondatot szelsz ketté...
Tudom,hogy a pentium M-ben rövid szalagok vannak;ezért ennyire nem vagyok láma.
Nem írok tovább,mert úgy látom hogy nincs értelme...
Egy dolgot vettem érsze:ugyanazt elmondtad amit én,csak egy igen hosszú hsz-ben,ahol kiforgattad az összes mondtatomat.Hol összekombinálással:amilyet már rég láttunk.Dual proci-t...ezt akárhogy nézzük;ott van a pont,tehát 2 mondat volt;de Te egynek vetted,és máris másnak hangzik(lehet kötözködni).
Ne haragudj,de ennek a hsz-nek sztem semmi értelme.Amit leírtál,az ott volt;csak még hozzábiggyesztted a technológiai,archiektúrális magyarázatot;amit amúgy is tudtam.
Kötözködni lehet bármivel bárhogyan,ezt faszán meg is tetted.
Nekem ez jött le:a mondataim kicsavarása;megforgatása,azért hogy elmondhasd:milyen okos vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- SONY LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- További aktív témák...
- i5-10600 KF 4.1 GHz, 12 MB Cache LGA 1200
- i7-840QM processzor (4 mag, 8 szál, 1,87-3,2 GHz, 8 MB cache) - csomagküldés 1070 Ft-tól
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Eladó ez a Bypass 6x Gigabit LAN PEG6BPI6-SD :1.1 kártya (285)
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi