Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eperfa
tag
hátőő, eh

egyrészt ez nem tyúk-tojás probléma, meg sztem nem is probléma, egy böngésző igenis jelenítse meg úgy a dolgokat ahogy aza szabványban van. és ha majd a lusta webmester látja, hogy hinnye ebben de szarul néz ki a lapom akkor akár az is megeshet h utánanéz h miért.
egyébként pedig a lehető legteljesebb mértékben szabványos kódoknál is vannak bizony problémák, sőt nem egyszer azért kerül félmegoldás és böngésző-detekt a kódokba, hogy a hibás megjelenítést honlap-szinten lehessen kezelni... ami csak kicsit vicces.
de továbbra is kíváncsi vagyok h mi okozza a megjelenítés problémáit. mert sztem itt nem tudatos félrekódolásról van szó -
Eperfa
tag
hát, már megint földhözragadtnak érzem magam, de azért elég rég votl az előző verzió. nekem votl fent az rc is meg msot felraktam ezt is, de egy-egy apró grafikai módosításon kívül soha nem mondtam volna meg, hogy változttam..
azt viszont soha nem fogom megérteni, h jól definiált szabványokat miért nem tudnak éveken keresztül implementálni. ha vki esetleg jobban rálát ezeknek a motoroknaka felépítésére és tudna mondani pár dolgot h mi ezekkel az óriási probléma nagyon szívesen venném, mert tényleg kívánsi vagyok.
addigis lehet csemegézni az új ffel is: Bővebben: link ... félreértés ne essék, én is évek óta firefoxozok, csak ez azért elszomorító. főleg amikor írsz egy honlapot és 3 böngésző 3 különböző helytelen módon jeleníti meg.... (ja, mielőtt, nekem estek, lehet ám nézni IE alól is, az az igazán elszomorító. és igen, bár vmiért én nem szoktam használni, bizony magasan az opera jeleníti meg a legjobban..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Bomba ár! HP EliteBook 2760P - i5-G2 I 4GB I 320GB I 12,1" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest