Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
faster
nagyúr
A gazdasági oldal a lényeg, nem felebaráti szeretetből, sem jótékonykodásból gyárt processzorokat az Intel, ahogy az AMD sem.
Pedig te sem akarod megérteni, mit akarok mondani. Ha holnap az Intel azt mondja, hogy a procijai csak Intel chipsetes alaplapban fognak működni, akkor joggal bírálhatjuk ezért a lépésért, annak ellenére, hogy esetleg gazdaságilag az Intel jobban jár, neagydjisten nem Intel procit akarunk vásárolni.
Tudom, hogy gazdaság, blabla, én pont arról beszéltem, hogy gazdaságilag sem racionális, amit csinál, elveszetegeti a jó hírnevét, és ez piszokul fájó pont lehet még a jövőben, amikor esetleg ismét jobb termékkel jönnek ki az asztali gépek frontján.
Azt is tudom, hogy a Netburst architektúrából gazdaságilag a lehető legtöbbet akarja kifacsarni, de ezt azért megtehetné úgy is, ha adott esetben nem erőltette volna a 945-955-re cserét.
Az meg nem érv, amit előző hszben írtál, hogy vehetünk másik procit, most az Intelről van szó, és az ő termékpolitikájáról, és arról, hogy ezt szerintünk jól csinálja-e vagy sem. Szerintem nem jól csinálja, és megindokoltam azt is, miért.
Kicsit úgy érzem, mintha az Intelt próbálnád mentegetni, a hibás lépést próbálod racionálisnak feltüntetni, leírtam, miért tartom hibásnak a döntést. Az eladásokat meg lehet nézni, az AMD kissé feljött, és erre nem az a számomra logikus lépés, hogy még eggyet csavarunk az új dual prociknk platformján.
Én sem értem, hogy ezt miért kell állandóan magyarázni a sok szemellenzős AMD fanboynak.
Ez meg no comment kategória.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Fölösleges minden topikban az Intel politikáját magyarázni vagy mentegetni. Amilyen jó imidzse volt 4 évvel ezelőtt a Northwood korában, olyan rossz most, és az imidzset könnyű leépíteni, nehéz visszaszerezni. Az Intel úgy viselkedik, mintha csak rövidtávú érdekei lennének, és ez hiba, akárhogy is próbálják magyarázni ezt gazdasági alapokon.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- LEGO klub
- Formula-1 humoros
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Linux kezdőknek
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest