Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Aktív témák
-
karib
addikt
Hát igen, várni, várni. Én még szeretem a KT133A-t is egyelőre, meg az Intel BX-et, de hát azért már kéne valamit felmutatni a srácoknak, nem?
SiS745 és KT266A tűnik a befutónak... AMD760MPX-re is azért kíváncsi vagyok...
"BX" helyett pedig i845-D, SiS645 tűnik esélyesnek...
Csak végre tudjon is valami gyártani szegény SiS... -
zotyesz01
tag
Elvileg a 735 is bírja a 333-at (166 DDR).
-
guest
veterán
Ha kicsit vártok jön az új SIS745 -ös DDR333 támogatással és fejlesztett memóriakezeléssel mint a KT266A esetében, és akkor nem kell ilyen tuning alaplap a DDR333 -hoz sem...
-
karib
addikt
Nekem is ez jár a fejemben...
Vajon lefelé is lehet skálázni majd a RAM-ot???
Mert az nagy segítség lenne. Az FSB húzása nagy hatással van a rendszer összteljesítményére, ellenben tapasztalataink szerint NEM a memóriasávszélesség növekedésének a hatása a kiugróan fontos (lásd DDR, RDRAM csekélyke valós teljesítménytöbbletét). Valami van az FSB-ben a memóriasávszélességen túl, aminek nagyon jó hatása van (mi lehet az???). Tehát, ha a lap bírja a 200-250-es FSB-t ( :)) ), de a RAM nem, akkor nagyon jó lenne, ha azt vissza lehetne skálázni, ahogy a jobb RDRAM-os lapoknál is lehet... -
zotyesz01
tag
Ja, milyen DDR RAM megy akár CAS2.5-tel 180-on?
Ti már fogtatok ilyet? -
zotyesz01
tag
Én már most örülnék, ha lenne 333-as RAM, mert az ECS alaplapom egész jól elfutkározik 150-es FSB-n.
Valószínű menne a 166 is jobb memóriával. -
karib
addikt
Egyet tudok mondani: remélem ebből is divat lesz. Az egészet nem is tudni ki kezdte: színes nyákok, csilivili dobozok, s most már végre a tartalom is igazodik az "enthusiast" társaság igényeihez.
Nem venném rossz néven, ha egyre több komoly tuninglap lenne, és nem a nagy OEM-eknek célzott holmik közül kellene kihalászni azokat a darabokat, amikre kegyeskedtek egy-két használható plusz funkciót rátenni...
Mellesleg Abiték gondolom odáig vannak meg vissza :)) -
zotyesz01
tag
Honnan lehet ehhez memóriát szerezni?
Aktív témák
- ROG STRIX B660-F GAMING WIFI
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- GIGABYTE B760 GAMING X AX WIFI - Garancia 2027.09.06.
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi