Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Új hozzászólás Aktív témák
-
DcsabaS
senior tag
A Pentium M nem rossz proci (viszonyitva mondjuk a P4-hez, vagy a PPC-hez), de integralt memoria vezerlo nelkul elbukik a nagyteljesitmenyu kategoriaban. Mobil celokra persze jo lenne.
Hiaba nyomjak egyebkent most az Intel szoveget, a kovetkezo 1 evben az AMD-vel kapcsolatban az Apple-nek is felnyilhat a szeme, szoval mire realizalodni kezd az atallas, addigra modosithatnak.
''ATHLON 64 L1 -cache-t
P4 mintára átalakitja, és/vagy emeli a memória órajelet , és 10-15% - megint dob a sebességen ''
Az Athlon 64-et szerintem semmilyen vonatkozasban nem celszeru hasonlatossabba tenni a P4-hez. Az persze igaz, hogy celszeru lenne novelni a RAM sebesseget, aminek szerintem manapsag nem is lenne akadalya. -
Loha
veterán
Szerintem azért esett a választás, az intelre, mert komplett megoldásokat tud szállítani. Laptopokba szállítja a centrino platformot, asztali gépkebe, pedig komplett alaplap, chipset, hálókártya integrált VGA, proci kombókat...
Sokkal jobb megoldás, mintha vennének egy procit az AMD-től, és nekik kellene még hozzá mindent ''összetákolni''. -
TommyGun
őstag
''off topic de az AMD nagy huzása pedig az lehet hogy az ATHLON 64 L1 -cache-t
P4 mintára átalakitja, és/vagy emeli a memória órajelet , és 10-15% - megint dob a sebességen''
Szerintem a Venice-el most jól elvannak....X2-vel is jól állnak ami a teljesítményt illeti...mondjuk bazi drága és még sehol sincs....de ha terveznek ilyen puskaport akkor azt biztos nem most lövik le....ínységes időkben jól jöhet még az a +10-15%
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- JBL STAGE 2 9634
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest