Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Új hozzászólás Aktív témák
-
maskimx
senior tag
A linken a P182se vagyis special edition van, 5000 et csinálnak belőle, szerintem ez nem az alap P182. De durván néz ki, tisztára, mintha le lenne krómozva

Aki meg lehulladékozza az antec házakat, főleg a P180 at, az mutasson jobbat abban az árban legyen olyan kedves
szerk:
a vinyóhoz a kábelek a két teret elválasztó lapon lévő zárható nyíláson keresztül mennek, a tápkábelek pedig a táp és vinyók közötti ventitartó konzol alsó részén kivágott kb 2cm2 es lyukon kersztül. Ez kevésnek hangzik, de négy tápkábelt pont át lehet rajta szuszakolni.
[Szerkesztve] -
A legelső cooler master stacker sorozatból van kettő saját tulajdonban, a legelső antec sonata sorozatból van 1 saját tulajdonban plusz másik 3 (az első és a második sonata sorozatból vegyesen) a közeli rokonságban olymódon, hogy én vettem meg nekik, én szereltem össze és egyben kapták kézbe. Eddig nekem a legelső sonata jött be leginkább.
Egyébiránt az az állítás, hogy én nem látok valamit (most éppen a drótok helyét), sem cáfolásra nem került, sem nem jelenti azt, hogy nincs a drótnak helye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Be quiet! Pure Rock 2 FX 120mm patika állapotban eladó!
- ÚJ! Fractal Meshify 2 Compact RGB PC ATX Ház
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- Noctua NH-D15 G2 LBC - ÚJ 5 év iPon garancia
- Lian Li UNI FAN TL Wireless LCD Reverse Blade WHITE 120mm ARGB PWM 3 120mm szett vezérlővel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi