Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Aktív témák
-
eddie303
őstag
Na igen, tudtommal pont az a baj, hogy az Itanium természetébõl adódóan egy olyan processzor, ami neked azt a cuccot, amit futtatsz egy Athlon64-el, azt csak egy emulátor alatt tudja futtatni, ráadásul ott is csak dög lassan, így ilyesmire nem is érdemes használni. Szerverekben jó helyt van ahol semmi x86 kódot nem kell futtatni.
-
eddie303
őstag
Szerintem az egész mese olyan, mintha az Intelnek egy régi motoros mérnöke tervezné az Itanium vonalat, s nem akarnák kidobni, s hagyják, hogy csinálja csak a rigolyáit, hiszen valaha nagyot alkotott, remélik, hogy ezután is fog. Szerintem elég rosszul csinálják, hogy drága prociba verik a pénzt, aminek ráadásul saját standardja van. Nem beszélve arról, hogy nem értem, mi a lényeg egy VLIW prociban? Szerintem inkább egy RISC, akármit kell emulálni, szerintem rövid pici utasításokkal könnyebb összetett dolgokat alkotni, mint készre definiált bonyolult parancskészlettel. Vagy nem tudom, hogy valóban a VLIW és a RISC között ez-e a különbség, de tudtommal ez. Javítsatok, ha tévedek. Elhiszem, hogy kemény prociról van szó, nem is mondom, hogy nem. De ameddig nem tud magának valamit kezdeni, s kinõni ipari szabvánnyá, vagy ahhoz igazodni valamelyikhez a sok közül, nem sok jövõje van.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest