Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
Én valahogy köztesen látom. Szerintem egyenlőre nincsen gond a google-lel, szerintem egyenlőre korrektek a szándékai, visszont önmagában az a lehetőség, hogy ekkora mennyiségű adat fog a rendelkezésére állni kicsit félelmetes. Simán beállhat késöbb valami változás, és akkor ott az embernek a full élete kiterítve. Pláne, ha az USA ebbe az irányba halad, akkor előbb utóbb ezekbe könnyne lehet, hogy az ottani állami szervek is szépen belefognak látni.
Ahhoz meg amit bizi990 írt, hogy nem az én adataimmal lesz boldog: ez részben igaz, de az összes ilyen adat birtoklása azért már más. Plusz ha az egyéni szintet nézzük, nekem minden ilyennél az jut eszembe amikor a feldmárt kitiltották az usa-ból egy a határon elvégzet google keresés alapján. Ki garantálja, hogy tíz év múlva nem fogja arra kényszeríteni az ottani(vagy itteni) kormány a googlet, hogy átkereshesse a winyáin tárolt szeméyes cuccokat is, persze szigorúan az ország békéjét garantálandó...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini PC
- Xbox Series X|S
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Mikrotik routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB , kék titán - 91% akku - hátlap repedt
- Patriot Viper RGB Elite 5 Ultra - 48GB (2x24) DDR5 6000MHz CL28 - 10 év garancia
- Patriot Viper Elite 5 Ultra - 48GB (2x24) DDR5 6400MHz CL32 - 10 év garancia
- G.SKILL 32GB (2x16) DDR5 7200MHz CL34 - Trident Z5 RGB - 99 hónap garancia
- Neumann NDH 20 Prémium fejhallgató
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest