Hirdetés

2020. október 1., csütörtök

Gyorskeresés

Legfrissebb anyagok

Hozzászólások

(#1) elmo


elmo
(aktív tag)

Faszául néz ki. :DD

csao,
Elmo

(#2) LordX


LordX
(veterán)

Nagyon QL a venti: atom a levegőátvitel, és qssol. Arról nem is szólva, hogy ha az egyik leáll, van másik! :D

(#3) andorpapa


andorpapa
(őstag)

A hírhez hozzátartozik az is, hogy a Titannak az ilyen hűtők alkotják a termékskála nagy részét, és már több éve gyártja az ilyen alakú és felépítésű hűtőket. Már sok P4-es típus is kijött.

Én nem tartom túl nagy eresztésnek, de a formája dögös.

LordX! Mit értesz atom levegőátvitelen? Nálam az atom szintet valahol 34 CFM körül lehet meghúzni.

És hogy halk? A 2 db 8cm-es venti mellett igazán nem fontos. És ha ráadom a Pudvás Csávó című zeneművet a hangrendszerre, akkor meg végleg nem érdekel a zaj.

COOLNESS! - somebody ssssstop me!

(#4) LordX válasza andorpapa (#3) üzenetére


LordX
(veterán)

Jóvanna, tudod mire akartam rámutatni... :D

Egyébként halk gépet lehet az ilyenekből rakni... Pl egy Duron 1200-ra ráfér, és nem mindenki hajtja a procit 3x akkora sebességgel, mint a dedikált!

(#5) Blues


Blues
(csendes tag)

hát én nekem volt hasonló a gépemben csak socketA/370 kiadásban és sem a zajszint, sem a hűtés nem volt meggyőző, kb. egy WBK38-68 között teljesitett ... a Thermaltake-et akarják majmolni a formákkal, de valahogy a hatásfok nem az a szint

(#6) utax


utax
(aktív tag)

pl. az earthquake-en, ott úgyis mindenkinek nyitva a gépe :)
tényleg fazsa, TB-hez mikor lesz már végre ??? :)

Use the force, Dude !

(#7) andorpapa


andorpapa
(őstag)

Már van, ha jól tudom. Ja, és bocs, ha megbántottam valakit, nem úgy gondoltam, csak azt akartam mondani, hogy nem tartom túl meggyőzőnek az eredményeit, főleg nem egy Thermaltake Orbbal szemben.

Azt viszont el kell ismerni, hogy nagyon korrekt a végtől, hogy ezüst tartalmú paszta jár hozzá, nem csak a sima szilikonzsír. A másik meg az, hogy nem kerül annyiba, mint az azonos teljesítményű, de befutottabb márkák.

COOLNESS! - somebody ssssstop me!

(#8) Panther


Panther
(HÁZIGAZDA)

Mintha lett volna itt a prohardveren egy cooler-teszt, egyszer, régen. És ha jól emléxem ezek a szuper-menő hűtők elég ... khmm ... rossz eredmény értek el, nem?

[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]

(#9) Panther


Panther
(HÁZIGAZDA)

Itt a Power Cooler-re gondolok, ami hasonló kialakítású. Ettől még persze lehet hogy ez jó...

[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]

(#10) andorpapa


andorpapa
(őstag)

Majdnem hasonló volt, igaz. A lényeg az, hogy a különféle formabontó próbálkozások eddig még nem igazán lettek jók. Az ilyen köralakú bordáknál például az egyik baj az, hogy kicsi a ventillátor, hiszen egy 6 cm-eshez már 6,5 cm magas borda kell, meg a másik gáz maga a hőleadó felület kialakítása.

Gondoljatok csak bele: van egy talp, ami felveszi a hőt. Innen nem terjedhet szét olyan szépen, mint egy kockahűtőnél, egyedül a köralakú rész képes továbbvezetni a hőt, amely viszont nagyon kevés és kis helyen érintkezik a talppal.

Nem túl jó megoldás. Szép, meg csendes, és a leszorító technikája is jó (itt a Socket változataira gondolok), de a hűtése nem az igazi.

COOLNESS! - somebody ssssstop me!

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.