Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
-
maszat
senior tag
Most vettem csak észre, hogy a mostani árlistával a AMD is bevezette az Intel-szerű árképzést, legalábbis az asztali prociknál:
Vannak az Sempronok, 120 $ és alatta. Ezután egy nagyobb ''szakadék''. Majd a teljes értékű Athlon 64-ek alig kevesebb, mint 200 $ induló árral.
-
JulWCZar
senior tag
Meglátjuk mi lesz karácsonyig. Már két évet leszolgált nálam ez a 2.4-es XP, és egyelőre nincs olyan konfig ami olcsón jókora ugrást jelentene. (Arról nem is beszélve hogy a 266-os DDR ramokat is kukázni kéne)
Vagy tévedek?
[Szerkesztve] -
Nem hiszem, nézz meg egy P4 northwoodot. Sose ment 30 ezer alá az ára, most pedig már nem lehet kapni. Szóval azért a dolgok nem úgy működnek, hogy indul a csillagos égről, aztán csökken majd' a nulláig.
Csak arra vagyok kíváncsi, vajon mi lesz az a legjobb ár (és főleg mikor), amire lecsökken. Bár ki tudnám fizetni érte 140 ezret, de egyszerűen úgy érzem, hogy hülye lennék, ha megvenném ennyiért. A mostani konfigom is tökéletesen elég mindenre, kizártnak tartom, hogy a plusz 100 ezret (mondjuk a procik árának különbsége) megérezném. Illetve de, a pénztárcámon. (Ha havi 1 milliót keresnék, akkor nem gondolkodnék, de sajnos egyelőre nem keresek annyit.) -
Balu77
őstag
Nekem egy 4400-es kéne, de még túl drága, maradok egyenlőre a 3200-asnál, 2,5 gigán ennek is jó a teljesítménye még.
-
AMD Power
titán
Na végre egy jó hír! Január környékén veszek úgyis egy Turion-s notit , addig meg mehet le az áruk rendesen!

-
Panther
HÁZIGAZDA
Hiba a hírben: Nem a 3800+, hanem a 3000+ tűnt el.
-
anulu
félisten
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
nálam gond nélkül megy. tudok FTP-zni, és FTP szervert is tudtam csinálni, ameddig szükség volt rá.
-
erdoke
titán
válasz
Dare2Live
üzenetére
Az mind nem normális dolog, ha egy átlagos felhasználónak ki kell venni a pipát az alaplapi drivercsomag telepítésekor az IDE és a tűzfal/LAN mellől, illetve megoldást kell keresnie a chipset melegedésére (vagy ez alapján lapot választania). Netán 2006-ban USB kártyát venni egy új alaplapba...

stb. -
Balu77
őstag
válasz
Dare2Live
üzenetére
''NVhez pár komment''
1et értek, de nem feltétlenül rossz mind, ki kell fogni, én madj fél évig szívtam, aztán az hozta a megoldást hogy az inno3d 6600GT karit asus-ra cseréltem, és láss csodát! De amúgy alapból ha az ide sw-t nem rakom fel, akkor is jó lett volna.
ATI: ismerős ez a gond hogy ati kari + dvd írás gondok, nem 1 ilyen gépet hoztak már be. Sajna itt is azt kell hogy mondjam, hogy a kártya csere után megjavult. (ugyanolyan kari került vissza, az eredeti gariba lett küldve)
Igazából ez elég nagy lutri, az nforce4 ha jól megy kiváló választás, de sajna sok az ilyen túlérzékeny ''apró hibás''...
Van persze alternatíva! nforce helyett van az AMD-nek referencia chip-készlete, csak sajna 1 ilyennel szerelt lap 60k... általában munkaállomásokba teszik csak (sajna). -
Dare2Live
félisten
NVhez pár comment: nemszabad felrakni NVfirewlaját meg ide swt. forrósodás alapból nemzavar senkit a büdös hangos ventik annál inkább erre sok jó megoldás van pl an8ultra(hps hűtés) vagy DFI (hangtalan a chipsethűtője)..... vagy az énkedvencem a víz bárez extrém az átlagnak.

ATI elég igéretes majdha tömegbe szállítja és PH!kipróbálta (esetleg kölcsönadta nekedis, hogy kipróbáld az istensok dvdíroddal a kompatibilitási dolgokat) utána esetleg.... -
kovsol
titán
válasz
Intelligencs
üzenetére
hát úgy 3-4 év mulva szerintem úgy 5-10e lesz

de egy idővel antik darab lesz és megint felmegy az ára
-
Chieftec
őstag
válasz
Intelligencs
üzenetére
Tom, de nemakarok két gépet külön, így is lesz szüleimnek tesómnak, server stb.
Megaztán úgyérzem én kifogom használni gyakran akartam filmet felvenni jó minőségben, de ez nagyon megette a procim, és nemtudtam már játszani, netezni, lehet, hogy egy sima A64 nél ez máshogy alakul de most befektetek aztán egy darabik úgyse veszek mást. Meg azért ha 32 bites progikkal elver mindent 1 mag! akkor mi lesz ha a driverek op rendszer egyéb is 64 bites lesz és többszálra íródnak. Én valahogy úgyérzem, hogy 3 év múlva se a procimon fog múlni, hogy megy-e a game fullon vagy nem. Mert egy egymagos proci elavulna de ha folyamatosan fejlesztik hozzá a cuccot akkor ez nem lesz gond.
-
erdoke
titán
válasz
Dare2Live
üzenetére
ABC sorrendben röviden:
ATI: Nincs a boltban, nincs sokféle felhasználásra tartós teszt vélemény. USB bizonyítottan fos. Driverek kérdésesek, ha a déli híd továbbra is ULi, akkor a többit lásd ott.
nVidia: IDE és firewall driverek problémái. Ki tudja, melyik lehet ezekből hardveres?
Chip forrósodik mint állat, többet fűt mint a mellé rakott A64 CnQ mellett.
SiS: Fapados déli híd (illetve a bejelentett extrás még nem kapható), kicsit magas CPU használat a LAN, az USB, az IDE és a SATA felületek terhelésekor. Oécsónak skatulyázott, egyre ritkább a jól felszerelt, igényes lap, ami ilyenre épül.
ULi: Kiforratlan driverek, nincs fullos változat, van viszont mindenféle kutyulék, ami a legtöbb embernek inkább bekavar mint segít (PCIE+AGP, stb.).
VIA: Közel egy éve csúszó versenyképes déli híd, bár már feltűnt egy fapados mATX-es lapon (
). Mindenki az olcsó kategóriába skatulyázta emiatt, talán normális lapon sose látjuk viszont.
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
válasz
Intelligencs
üzenetére
erdoke szerint nincs, szerintem van

-
-
-
-
Chieftec
őstag
4400+ Most tudnék 155 ért de majd nov-dec körül veszem. Beleszámoltam azt is, hogy valamenyirre csökkenni fog az ára.
-
Chieftec
őstag
válasz
Intelligencs
üzenetére
140-145 körül lesz. Még azon gondolkodok ne-e Gomeztől vegyem.

-
anulu
félisten
válasz
Intelligencs
üzenetére
és akkor változtatsz nick-et AMDligencs-re?

-
erdoke
titán
válasz
Intelligencs
üzenetére
Addigra talán lesz kompromisszumoktól mentes platform is alá.

-
kovsol
titán
azért nem olyan rosz vétel annak aki s754 ben akarná régi A64 prociját gyorsabbra cserélni
azért mondjuk egy 2600-2800 ra húzott 1MB os s754 es procit elfoganák ugyis támogatja az alaplap![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(a s939 -t ugyis ki szándékozom hagyni majd valami új foglalatnál veszek egy zsír új gépet mert hát VGA -t is kellene cserélnem meg minden ez meg jó lesz a 12éves öcsémnek) -
pschio
őstag
a64 x2..... orulok ha egy bartonhoz jutok a thorton utan

mikro lesz nekem x2-m....? majd akkor mikor mar x10nel tartunk
-
Mennyiért veszed az X2-t? Én már nagyon be vagok izgulva egy X2-esre, de nem akarok horrorárat fizetni érte.
Ahogy lecsökken vmi normális értékre, egyből kivágom a P4-emet, és Athlon64-re váltok. Gondolkodtam, hogy már most lecserélem, de HT magos proci után nem akarok szimpla procit.
Vagy X2, vagy semmi.
-
anulu
félisten
remélem, az X2-k árcsökkenése érezhető lesz nálunk is. meg jan 1-től 20% az ÁFA is... remélem, jövő év elején be tudok egy 3800+ -t újítani
végre tudok hírhez hozzászólni!
-
Peet
senior tag
Hát vége!

Jó volt veled Athlon XP.
-
L3zl13
nagyúr
Hogy van az, hogy a mobile A64 olcsóbb, mint a normál 3200+ esetében?

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Chip forrósodik mint állat, többet fűt mint a mellé rakott A64 CnQ mellett.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)