Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Bocs, de rövid azért a lista, mert a nagyrészét fel sem tüntetik!
Esettleg rosszul. Pl. Abit AN7-re írják, hogy sehogyan sem rakható fel (7000-s sorozat). pedig, csak megfelelő rögzitő kellene, a mellékelthez képest rövidebb, de gazdasági okokból kisprórolják belóle, inkább adnak egy hosszút. Persze, ha fabrikálunk egy kicsit, akkor rá aplikálható, de erre meg én nem vagyok hajlandó, mert annyit nem ér a Zalman! Számomra.
-
MCGaiwer
addikt
áááááááááááá! ha ebbe egy 12cms ventit raknának, akkkor biztos alalaphalált okozna! akkor legalább 18-20cm magas, és 16 cm széles lenne. mivel a házak (általában) az asztalon ÁLLNAK, ezért az biztos, h a proci alsó felét kicsit megnyomná, meg az alaplapi foglalat felső részét letépne egy rosz mozdulat után
de azé jó lesz, ha még belemegy a 865pe-s foglalatokba, biztos veszek egyet -
L3zl13
nagyúr
Nekem is eszembe jutott ez a megoldás!

Vajon működne? Vagy tényleg annyival jobb ez a magas építésű forma amire látszólag mindenki áttért?
Zalmanéknak fel kéne vetni az ötletet.
Én a CNPS 7500 ill 7900-at javaslom névként, attól függően, hogy a 7000 vagy a 7700 alapkaira építik.
[Szerkesztve] -
Club
őstag
500gm-ra?

Amikor vígan táncol benne egy 8(rosszabb esetleben 12)cm-es venti
?
Sztem simán lesz 1 kg.
Nézd meg a kép jobb oldalát:
Ott van melette a 7700CU, vagy legalábbis szerintem az
Átmérőben nagyjából akkora, magasságban viszont a kétszerese?
Eddig sem volt sok házba egyszerű betenni a hely miatt a 7700-at sem, hát még akkor ezt
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Vírusirtó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- Path of Exile 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- ÚJ MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Core 7 240H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Meg amúgy is gagyi film volt, ezt jelzi az is, hogy a háttérben lévő hűtőt figyeltem...
Esettleg rosszul. Pl. Abit AN7-re írják, hogy sehogyan sem rakható fel (7000-s sorozat). pedig, csak megfelelő rögzitő kellene, a mellékelthez képest rövidebb, de gazdasági okokból kisprórolják belóle, inkább adnak egy hosszút. Persze, ha fabrikálunk egy kicsit, akkor rá aplikálható, de erre meg én nem vagyok hajlandó, mert annyit nem ér a Zalman! Számomra.
hőcső többet ér mint +200-300g vörösréz
![[kép] [kép]](http://prohardver.hu/html/cooler/universal_coolers/gigabyte_copper_main_sm.jpg)
![[kép] [kép]](http://prohardver.hu/html/cooler/universal_coolers/gigabyte_3drocket_main_sm.jpg)
![[kép] [kép]](http://prohardver.hu/pics/newsx/2005-03/cnps8000a.jpg)