Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pontosan ezt mondom én is, mert nincs hordozója ennek az AOpen házikónak, ami megnehezíti a szállítást. A kilógó tápon, meg tényleg röhögnének a srácok...

Üdv,
Vikthor -
válasz
Alkarcsont
üzenetére
Csá!
Én az Aspire X-QPACK 420W PFC-s táppal vettem bruttó 25k volt az ára, ami sztem qrva korrekt. Azért jó ez, mert nem vagy rákényszerülve arra, hogy gyári alaplapot vedd meg hozzá, hanem olyat veszel bele amilyet akarsz. Az én konfigom ilyen lesz nagyjából az Aspire házamban: 3500+, Gigabyte K8NMF-9, 2x512 DDR400, X800XT vagy X850XT, NEC 4551, Toshiba DVDROM és egy SB Audigy 2 ZS. Kicsi a bors de erős...
Üdv,
Vikthor -
Hali!
Hát nekem az a véleményem, hogy ez elég barbár megoldás, hogy a táp kint van, nem szép egyáltalán, nem egy elegáns megoldás. Amúgy az Aspire X-QPACK-ba belemegy a sima Zalman 7000-es CPU cooler. Az is fontos, hogy jól szerelhető legyenek ezek a házak. Én ha tehetném az Aspiret választanám, mert esztétikusabb. Azért ez sem rossz, csak vannak hibái.
Üdv,
Vikthor
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Lézervágás, gravírozás
- Gigabyte alaplap topik
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Steam Deck
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest