Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
írd be neki: "Naked Iron Maiden", és rajzol egy meztelen Eddie-t....
-
Undoroid
őstag
Most megnyitottam egy új hírt, ami érdekelt volna! A címéből még nem derült ki, hogy a 'nem megnevezett' az elkövetője...talán szóltak neki, hogy ezt fejezze be - gondoltam! Tévedtem!
Néhány mondat után bezártam azt a borzalmányt! Szánalmasan kifacsart szavak, okoskodó megfogalmazás...kár volt időt pocsékolni rá!
-
-
Undoroid
őstag
Az általam említett témák mind-mind szakmai jellegűek voltak és sajnos nem csak a címe volt bulváros megfogalmazású! -Ezt a részt inkább töröltem- Szóval továbbra is tartom a véleményemet!
" már évek óta vicceskedő címei vannak " Az Én rossz tapasztalatom sem most kezdődött!
Ha valamiről fontos infókat szeretnék olvasni, akkor nem poénokat keresek! A témakörök ismertetése után kiderülne, hogy egyikük sem vicces! -
-
pusszycat
nagyúr
Te AI. adj már címeket egy hardware újdonságokat bemutató cikkhez, lehetőleg minél bicskanyitogatóbb legyen.

-
janeszgol
félisten
Őszinte leszek engem nem zavar. Nem mindegyik cím tetszik, de ez a legelészős hardvercsordás baromira jó.

-
Pikari
veterán
Ég a VRM-től kopár chip alja,
Rezonáns Konverter a határon hajtja. -
Feketelaszlo
senior tag
Ugyan nem dolgoztam személyesen újságírásban, de viszonylag közismert, hogy a hírszerkesztő munkakör az egyik leghálátlanabb meló melynek státusza némileg az irodai kávéfőző gép alatt helyezkedik el a szakmai ranglétrán. Szóval érthető, ha az értelmiségi léttel kecsgetető újságírásból némileg kiábránduló fiatalok képzavaros címadásokkal szórakoztatják magukat (és így közvetve az olvasókat). Ez tök általános jelenség - máshol is feltűnt már, hogy egy rendszeres rovat hirtelen "címtrollkodás" áldozata lesz - simán csak unatkozik a szerkesztő.
Bulváros szerintem akkor lenne, ha tartalmában is szenzációhajhász - mikor már látod, hogy a stílus kifigurázásaként csinálja onnan már inkább abszurd humor.
-
SunMount3r
nagyúr
Ez már AI generálta kép, vagy honnan van?
-
Undoroid
őstag
Teljesen egyetértek a topik nyitójával!
Egyre több cikk címében találkozok ilyen egetverően bugyuta és igénytelen, bulváros címekkel! Az első néhánynál még megnyitottam az aktuális cikket, olvastam a tartalmat (rettenetes) és azután már 99%-ban tudom, hogy ugyanaz a szerzője! Azóta az ilyen bulváros cikkeket meg sem nyitom! Hiába érdekelne a témája, inkább máshol - mástól keresek infót róla! Egy alapvetően IT-vel foglalkozó oldalon szerintem nem sok keresnivalója lenne az ilyen nyelvezetnek. Amióta itt vagyok, azóta nagyon nagyot zuhant a színvonal...vagy csak Én lennék az, aki nincs annyira oda az ilyen trendi dolgokért?
Ha a szerkesztők engedik, addig ez így marad!
Nem fogom kiírni a szerző nickjét, nyilván sokaknak feltűnt már és tudja, hogy kiről van szó... -
Digitális adattárak gyűjtőhelye: diszkrét.
Én kérek elnézést érte.
-
hokuszla
senior tag

Új hozzászólás Aktív témák
- Micro Four Thirds
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mesterséges intelligencia topik
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Hobby elektronika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560M i5 11400 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG CHIEFTEC 750W
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Néhány mondat után bezártam azt a borzalmányt! Szánalmasan kifacsart szavak, okoskodó megfogalmazás...kár volt időt pocsékolni rá!
Ha valamiről fontos infókat szeretnék olvasni, akkor nem poénokat keresek! A témakörök ismertetése után kiderülne, hogy egyikük sem vicces!

Nem fogom kiírni a szerző nickjét, nyilván sokaknak feltűnt már és tudja, hogy kiről van szó...