- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Egy hwinfo32 kép azért jól jött volna..
Esetleg cpu-z -
A lap akár egy konzumer cucc is lehetne, vicces a riser
-
válasz
parandroid #10 üzenetére
Nekem az első ilyen hajtógatos cucc nem is Codegen volt, hanem Comador ház.
Nem is tudom melyik konfigom lakott ebben, azt hiszem Celeron (P4 környéke)
-
parandroid
félisten
A lehajtható fedőlap mögé dugott előlapi USB-t az olcsó codegen házak egy jó része is tudta. Persze nem egy bonyolult dolog, a kérdés itt is nyilván a fröccsöntött műanyag minőségérzete.
p
-
Szép cucc, nem semmi az az FSP táp.
-
Jó lett volna a belsejéről is
Tulip-ot inkább a 286-486 korszakban láttam, érdekes lett volna, hogy hogy rakták össze a P3
-
hege8888
aktív tag
válasz
cinemazealot #3 üzenetére
Igen, a sátras tárlattal "debütáltam" Sándornál....
-
hege8888
aktív tag
Ja, tényleg, mikor kerestem valamihez a BRSZK-s még képeket!
-
updog
őstag
Én lényegében a DOS és az XP közötti években full Windows ME user voltam, én szerettem, kellett neki 1-2 havonta egy reinstall de amúgy semmi gond nem volt vele. Őmm, várjunk csak
-
Hát, az legutóbb 2021-ben lehetett, a 6. kiállításon. Akkor frescho kollégára hagytam rá a jó öreg Sinclair-emet, cserébe kaptam tőle egy nagyon alapos tárlatvezetést. Ha Veled beszéltem is személyesen, az szerintem az Acorp 56k modem kapcsán lehetett, mert nekem pont olyanom volt (van), mint amit Te állítottál ki. De be kell valljam férfiasan, így 2 év után most én sem tudnám felidézni azokat, akikkel nem beszéltem 2-3 mondatnál többet.
Azóta viszont sajnos nem jártam Fülén, de a kiállítás után Neked küldtem el az általam ott készített fényképeket.
-
hege8888
aktív tag
válasz
cinemazealot #1 üzenetére
Köszi!
Bakker, tudom, hogy a BRSZK-n találkoztunk, beszéltünk, de nem ugrik be, melyikőnk vagy...
-
Szép darab.
Ma vajon miért nem kapni kommersz (belépő árkategóriás) billentyűzeteket ilyen színösszeállításban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Már pár hete összeállt, de most egy fotóra összeraktam a gépet, hogy a pakolászással előkerült a hozzáillő egér és...
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Hegesztés topic
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- Amazon Fire TV stick/box
- Nintendo Switch
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Active 2, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest