Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nincs melege szerintem.. Asztal szélén van, alatta/rajta nincs semmi, illetve a teteje is épp csak érzékelhetően szokott langyos lenni.
De tényleg, ha 3 hétben egyszer éjjel eldobja magát, az nekem nem okoz azért olyan traumát, hogy most itt mélyen a körmére nézzek.
Kéne inkább valami, ami tud 5GHz-t, mert nagyon zajos a környék már, azon viszont nincs senki.
Mondjuk a routercsere nálam nem nagyon prioritás, szóval elleszek ezzel még egy ideig.
-
-
-
Nekem igazából az a bajom ezzel a vassal, hogy kevés a memóriája. Olvastam, milyen fancy reklám és egyéb szemétblokkolásokat tudnak a több memóriával rendelkező routerek...
Eredendően ezért is tettem fel a DD-WRT-t rá, de erre csak hosts-file mókolás van, ahhoz meg lusta voltam.
De a szoftvert hagyom fent, mert nagyon szépen végzi a dolgát, néhány hetente kell csak újraindítani, és akkor sem fagy le teljesen, mert admin felületről tudom rebootolni. Annak fényében pedig, hogy milyen piszok olcsó volt használtan, főleg elégedett vagyok vele.
Nálam itt nem kell nagy terhelést elviselnie, egy 100/50-es Digi van kiosztva LAN-on két gépnek, és wifin a zaj miatt a töredéke (20/20), de azon csak a telefonok vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung kuponkunyeráló
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Metal topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest