- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- tildy: Új élet kezdődik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
az csak a feltöltésre vonatkozik, ha ftp-n nyomod akkor szinte bármekkora fájlt fel lehet rakni egy oldalra
1-2 oldal van csak ahol megvan szabva a maximális fájlméret, akár ftp akár webfelületről tölt fel az ember
egyébként meg newhostingon is ha jól emlékszem a php beállításai maxmimum 2mb-ot engednek meg a webes feltöltésre -
Speeedfire
félisten
kemény azért az a 25 mbos kép
egy óra lenne mire behozná az optikai gigabites netem
nekem eddig az oldalam kb ha 50mb-ot ha elfoglal, de én nem is képekben utazoknem fizetős az oldal, mint írtam csak egy domain kell neki, az a 230 ft nem egy nagy összeg, még 1 liter benzin ára sem
egy drupalt egyáltalán nem nehéz átrakni, van egy modul, az a neve h backup and migrate
ez letölti neked az adatbázis-t
ahova meg fel akarod rakni, oda feltelepíted a drupal-t majd felrakod a használt modulokat és a végén a backup and migrate menüben belinkeled neki a mentést
ha végzett már ugyan az az oldal köszön vissza mint ami az első tárhelyen volt
a kereső optimalizálásos cuccok tényleg jók
a legfontosabb az autopath meg a meta tag
a többi már egy plussz dolog
jah meg nem árt regelni a nagyobb kereső oldalakon, bing, google, yahoo, alexa, meg esetleg link oldalakra beküldeni a saját oldalad linkjét is
Fecogame: akkor egy plusz pont neki, gondoltam te vagy az egyik üzemeltetője -
Speeedfire
félisten
sajnos ott tényleg nincs sok, ezért sem szerettem annyira, végleg meguntam és átmentem a newhosting-hoz, ott van 128 mb, ingyenes 3 gb és csak egy domain kell hozzá
1 usd volt a goddadynél a .info domain, szóval ...amúgy ezek nem nagy modulok, elég kicsi az igényük
Fecogame: egy drupal vagy wordpress alapú oldal azért sokkal jobb, arról nem is beszélve, hogy mennyire testreszabhatóak, főleg a drupal
az ilyen blogok inkább azoknak kedvez akik annyira nem akarnak vagy nem értenek hozzá
ezzel nem akartam senkit sem megbántani, nekem sem 2 perc volt mire összeraktam a mostani felállást -
Speeedfire
félisten
nagyon sok modul van
mind nem akarom leírni rakd fel a seo checklist modult, az megmondja neked h melyik modulokat érdemes leszedni
utána már nagyon sok mindent tudsz beállítani
sitemap, meta tag minden node-hoz, google cuccok, bing, yahoo, stb
de ez csak egy kiindulási pont, ott a http://www.seotools.hu/ is, igaz ott inkább csak tesztelni tudod az oldaladat -
Speeedfire
félisten
nekem meg egyre jobban bejön a drupal, szinte mindenre van már kész modul, nagyon sokáig keresgéltem olyan modult amivel a menüket lehet konfigurálni, erre pont tegnap találtam is egyet, így szépen be lehet állítani minden tulajdonságot neki
kereső optimalizálásban sincs hiány, nagyon sok modul van hozzá
szóval mostmár a kugli és barátaiban is elég jó helyen szerepelek -
Speeedfire
félisten
amivel a szöveget lehet szerkeszteni, illetve képeket felrakni
meguntam a 000webhostot inkább visszamentem a neobase-re
kevesebb gondom van mint a 000webhoston
sikerült a külső link dolgot megoldani
minden külső link új lapon nyílik meg, és van hozzá egy blacklist is amivel tiltani lehet 1-2 oldalt h az is ugyanabban az oldalon nyíljon meg
én se nagyon értek a php-hez meg a css-hez sajnos, pedig szeretnék majd a jelenlegi skin-en kicsit variálni -
Speeedfire
félisten
látom azért te jobban értesz hozzá már mint én
mindenki azt mondja h mennyire jó a drupal, én is szeretném végre megérteni, de sajnos hiába rakom fel a modulokat és csinálok mindent a leírások alapján nekem nem akar összejönni sajnos
pl nagyon hiányolok egy olyan api-t mint ami a blogspoton is van, biztos van drupal-ra is hasonló csak meg kellene találni
lehet a joomla jobban feküdne nekem -
Speeedfire
félisten
találtam egy modult de nem akar azzal sem működni az új lap megnyitása sajnos
más azt ajánlotta h a skin templateben állítsam be, de nem igazán vágom h mit és hogy
a galéria meg még mindig kérdésesa co.cc azért annyira nem egy rossz megoldás szerintem mert ingyen kapsz egy domaint, igaz a vége kicsit hosszabb mint 2 karakter de annyi baj legyen
-
Speeedfire
félisten
nos! a múltkori probléma ismét felkeltette az érdeklődésemet és sikerült életre kelteni a cron-t 000webhost alatt, szóval ismét próbálkozok vele
de most meg a drupal viccelődik velem, nem tudok linkeket új szabályozni h új lapon nyíljon meg amit akarok
nah meg a galériaamúgy a co.cc oldalon csak co.cc végződés ingyenes a többi pénzes, sőt 1-2 co.cc is pénzes ami nagyobb név
-
Speeedfire
félisten
én külső rss olvasására gondoltam, ahhoz kellene a cron, amivel letölti az oldalról az rss-eket és felrakja az oldalamra, ha ezt meglehetne oldani akkor már elfogadható lenne
amúgy a neobase ami ingyenes drupal tárhely MO-n és adnak 10gb tárhelyet is, a reklám is elhanyagolható
jobb oldalon lent van egy nagyon vékony csík h neobase amit be lehet zárni meg a lenti drupal logo helyett neobase logo -
Speeedfire
félisten
ha jól emlékszem a 6.12 volt amit felraktam, de voltak gondok rendesen
pl rss-t nem tudtam olvastatni a cron miatt, de még a pormancron sem működött rajta, és a sokszori ftp szakadás, nem működés is nagyon zavaró voltnem akartam én valami nagyon különleges oldalt, csak cikkek hírek fórum blog ennyi, szerintem ez nem egy nagy dolog
-
Speeedfire
félisten
én is próbáltam már ezt az oldalt de sajnos sok gondom volt vele
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- sziku69: Szólánc.
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- R_volution médialejátszók
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest