- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
newmax
csendes tag
512MB ingyen tárhely, cpanel, adatbázis, email, ftp, cron, saját domain, ingyen domain, ssd, korlátlan adatforgalom, korlátlan fájldarabszám, stb, stb...
-
Bandy82
csendes tag
Nálunk az ingyenes tárhely időközben megnőtt, 100 Mb helyett már 256 Mb-ot adunk reklámmentesen.
-
-
-
Sziasztok!
A weblapom jelenleg a 000-nál van, és nem rég azt vettem észre egy frissítés során, hogy a html forrásához hozzácsapja ezt:
<!-- Hosting24 Analytics Code -->
<script type="text/javascript" src="http://stats.hosting24.com/count.php"></script>
<!-- End Of Analytics Code -->Nem lenne vele bajom, de megvágja az XHTML hitelesítést.
Próbáltam beépíteni oda, ahova való, de 2 nap múlva megint ott volt a html végén.Ezt ki lehet kapcsolni, esetleg tudtok olyan térhelyet, ami az ég világon semmit nem rak bele a html-be? Se banner, se ilyen tracking cucc, se semmi.
Elég lenne nekem 100MB, és email szolgáltatás nem is kell. -
Prohardver/ITcafe/Logout gyorstalpaló : Te most egy cikkhez/blogbejegyzéshez kapcsolódó topicba írogatsz, amit eredetileg én írtam. Ebben van szó a 000webhostról.
-
Nekem a 000-on volt a weblapom, rengeteg 4-5 megás képpel, de sosem volt adatforgalom korlát. Egy szűz portál nem foglal sok helyet, de a legtöbb megrendelő csillivilli csicsa mindent akar, aztán hamar fogy
És ha nem is első körben, de 1-2 fejlesztés után lehet, hogy elfogy :S
-
Vix64
csendes tag
Egy "szűz" joomla vagy wordpress 10-20 Mb helyet foglal. Aki nem akar nagy felbontású képeket tárolni rajta, annak elég a kis tárhely is.
Vannak ennél sokkal nagyobb tárhelyet adó szolgáltatók, de ott az adatforgalmat korlátozzák. Ott pedig az a probléma, hogy hiába tölthetsz fel akármit, napi 5-10 látogatóval összejön a korlát és aztán nem működik a weblap.
A lényeg, hogy ha sok adatot akar az ember, azt nem fogja ingyen megúszni. Domain parkoltatásra, weblap tesztre, vagy bemutatkozó oldalhoz pedig pont jók ezek az ingyenesek.
-
-
Vix64
csendes tag
A [Nethely.hu]-nál 100 Mb ingyen dinamikus tárhelyet kapsz, melyhez fizetős, illetve ingyenes teljes értékű domaint is lehet csatolni.
Apró weboldalt és postafiókot üzemeltetni simán lehet rajta.
-
Darda Csabi
tag
A tarhely-szolgaltatok.com oldal ötletesnek tűnik, azonban nem tudom mennyire lehet megbízni az ilyen és hasonló különböző szolgáltatókat összegyűjtő honlapokban. Vélemény, esetleg tapasztalat?
Előre is köszi!
-
-
MediaTech
csendes tag
Sziasztok!
Ingyenes 2GB Tárhely, 100GB Forgalom
PHP és MySQL, Webszerkesztő
Reklám- és bannermentesWebtárhely
Korlátlan tárhely, korlátlan sávszélesség és ingyenes domain név! -
Darda Csabi
tag
Én ami miatt kicsit tartok még mindig az ingyenes tárhelyektől, hogy a sok a reklám, és a túlzsúfolt szerverek miatt leállhatnak az oldalak, persze fizetős szolgáltatás esetében is elofordulhat, de ugye akkor jogosan reklamál az ember, hogy csináljatok valamit, mert ezért fizetek. Abban az esetben nyilván az ingyenes a legjobb választás ha nek hoz profitot az oldal. Érdemes meg nézni, hogy mik a vélemények az adott ingyenes tarhely szolgáltató cégről, általában nem sok jót olvasni róluk... Sajnos!
-
charlie_hu
aktív tag
Ez? http://www.tarhely.pw/
Azt írják, hogy 1 GB tárhely, Cpaneles. -
válasz
alberthanger #75 üzenetére
Ez igaz.
(Megesik persze, hogy a fizetős is trágya...) -
válasz
#92826624 #72 üzenetére
Van ilyen, de van, amikor egyszerűen nem tudod kifizetni.
Az én oldalam is ilyen volt, hobbiból futott, pénzt csak vitt, nem hozott így is, havi fix kiadást nem akartam vele.
Most már a blog.hu-n van, mert elbénáztam a portált, de az új helyén jobb a látogatottság is.Reklám : szinte mindenkinek ott az Adblock a gépén
-
válasz
#92826624 #70 üzenetére
Ja, ha van pénzed kifizetni, vagy a dolog, amit futtatsz, kitermeli azt, amibe kerül a tárhely. Úgy persze igaz, hogy jobb fizetni.
De ez nem minden esetben kivitelezhető.
Illetve itthon találsz még mindig olyan fizetős tárhelyet, ami rosszabb szolgáltatás mint sok kinti ingyenesAddig nincs miről beszélni
-
-
Joci93
senior tag
Van egy olyan, hogy a DNS átállítás előtt megnézheted az oldaladat, hogy milyen lesz a beállítás után.
Na ott behozza. Ott működik.
De, ha beállítom, akkor ilyen reklámos oldalt hoz elő.Na a DNS-el lesz valami gebasz. A "review" DNS az 115-re végződik. Amit adtak, hogy nameservernek, ott meg 120 van
Esküszöm, ha végre jó lesz az oldal, akkor írok egy cikket a logout-ra erről...
-
-
Joci93
senior tag
Na fejlemények vannak.
Írtam a hosting24.comosoknak, hogy húzzák már át a fájlokat/adatbázisokat a 000webhostról.
30 perc alatt megtették.
Csak egy a baj, hogy nem az én oldalam töltődik be!!!!!
Pedig az összes fájl az, aminek lennie kell. A DNS is be van állítva...
Hiába írtam a hostosoknak, hogy nem az én oldalam töltődik be, annyit válaszoltak rá, hogy "Már kijavítottuk."
Hát látszik... még mindig az a ThePlayBay.Com kinézetű oldalra irányít át. -
-
A Helpdeskjüknek írtál?
-
Joci93
senior tag
Ez egyre jobb...
Fizettem egy hónapot, erre még mindig nem kaptam vissza a webhostos fiókomat... -
-
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Akinek van ultraweben ingyenes tárhelye és használ is adatbázist mellé, az hogyan csatlakozik az adatbázishoz?
Tehát sima mysql vagy msqli -vel?
Illetve van-e lehetőség mysqli -vel használni az adatbázist?Választ előre is köszönöm,
Peti -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged