Hirdetés
- Poco X6 Pro versus Samsung Galaxy A54
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Adguard fizetős applikáció Windowsra és okostelefonokra, táblagépekre!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
fkenny
senior tag
Tiszta szívből gyűlölöm ezt, bojlert. Az előző is HAJDU volt 30évig bírta 3-4évente kitakarítás és nem volt vele gond. A mostani, hát az, hogy 1 év után ilyen probléma jelentkezett, mint nálad nem is lenne gond, garanciálisan megcsinálták, hoztak újat, majd a rosszat összetörte a szerelő el is ment, fél évig gond nélkül. Fél év múlva, elkezdett csepegni az elektronikán keresztül. Kijött egy "hód" ( Mogács után szabadon) A hód, mint szakember olyan, hogy sör szaga van, télen is gumipapucsba jár, ami eredetileg világoskék volt, de akkor már fekete volt, mindenhez értett csak a szakmájához nem. Nem is ez a lényeg, meghúzta a csavarokat, kicserélte az elektronikát és elment. ( Nem pecsételt a gari jegyre...) 2 hét múlva ugyan ez a móka, már akkor közöltem vele papírra rá fog írni nincs mese... Addig izmozott a 120kilójával az én 50kilómmal szembe, nem sok esélyem volt. Ez még eljátszottuk 4x az ünnepek alatt. 2hétig ment 2hétig nem.... ( A családban mindenkinek gerincsérve, van jól esett 20liter forró vízzel mászkálni nap, mint nap) A végén felhívtam a főnökét az ő mobiljáról, és elküldött szó szerint az anyámba, mikor reklamálni mertem, hogy az anyaghibás bojlert nem hajlandó kicserélni 7(!) gányolás után. Felírtam a számát, és éjszakánként üdvözöltem őt, hogy mekkora egy szemétláda. Végül Bari barátommal konzultálva magam megcsináltam most ősszel és az óta érdekes mód nem csepeg és fűt minden gond nélkül. Az elmüről is tudnék mit írni...
Bocsánat, hogy így belepiszkítottam az írásodba, de ez nagyon kikívánkozott belőlem!
"Minden sikeres férfi mögött van egy nő aki jól járt. "
-
fkenny
senior tag
Anyaghibás a bojler, gumiám pasztával van beleragasztva a tömítés, és az összes csavart ki kellett cserélnem, mert megtépte az állat. Volt videó és fogyivédelem is, semmit nem értem vele. Mikor majd szét kell szednem, kántálni, fogom a nevüket, mert a gumiám elég erősen ragaszt... Írok majd róla már egy logoutos bejegyzést, képekkel, videóval, hangfelvétellel... Mocsok egy banda mind...
"Minden sikeres férfi mögött van egy nő aki jól járt. "
-
fkenny
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyelőre nem alkalmas tömeggyártásra az Intel készülő gyártástechnológiája
- TCL LCD és LED TV-k
- Yettel topik
- Gumi és felni topik
- Poco X6 Pro versus Samsung Galaxy A54
- Robotporszívók
- Tecno Spark Go 2024 - mennyi? 30!
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- D6000s univerzális és Dell WD15 K17A dokkolók docking station 130W táppal USB HUB
- Nintendo switch lite szürke (+64gb memóriakartya) + Essentials kit + extra tartozékok + 2 játékok
- Eladó kiváló PlayStation Move motion controller fagyi PS5, PS4!
- Laptop a megbeszéltek szerint
- MSI RTX 4070 VENTUS 3X 12G OC,
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest