Új hozzászólás Aktív témák
-
EczkE
veterán
-
- = Zk = -
félisten
válasz orion1025 #48 üzenetére
ne Urazd! megsértődik!
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
orion1025
őstag
EczkE: Köszönöm Uram!!
LackoMester: orichalcos-nak teljesen igaza van, mert az xbox egy elég hitványra sikeredett konstrukció, pláne a régebbi típusok.De a cikk is pont ezért érdekes, hogy egy ilyen kis gép ekkora monstrumot kapott Ha a PC-be valami megfőzi magát, azt az ember kidobja és kicserélni.Xboxéknál ez sajnos nem így van.Na meg mivel PC-n nem játszok, ezért ezt szerettem volna bebiztosítani amennyire csak lehet Ez meg persze az én véleményem, de a Tiéddel is egyetértek ettől függetlenül
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
EczkE
veterán
Grat a cikkhez és az építményhez, szép munka Mester!
Asszem mindenféleképpen!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz LackoMester #44 üzenetére
Azért van értelme a vízhűtésnek, mert ezek a régi xbox-ok az esetek 90%-ban azért mennek tönkre mert megfőnek. ERgó muszáj valami hűtésmódosítást eszközölni, hogy kibírja a gép.
Live-Die-Respawn
-
-
orion1025
őstag
Elfogadok minden kritikát A CPU azért ennyi most, mert megkapja a GPU hőjét is.De ha egy "Y" elosztó lenne, az sem menne 38 fok fölé.Két jó képességű blokkal meg 30-33 fok közé le lehetne vinni szerintem a CPU-t és a GPU-t is.
-
orion1025
őstag
válasz LackoMester #39 üzenetére
Van értelme, mégpedig az, hogy nem fog megtökösödni az alaplap a nagy hőingadozástól és a boxot is kímélem Na meg még hosszú évekig szeretném élvezni a társaságát, később meg akármire fel tudom használni a vízhűtést, mert "kompakt"
A PS vitának meg elég ha egy kupaknyi vízzel néha le van locsolva
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz LackoMester #39 üzenetére
Régi fat xbox ezeket kell hűteni még. Tehát van értelme. Gratula a cucchoz amúgy.
Live-Die-Respawn
-
LackoMester
addikt
Grat, szép munka.
Nem kötekedés képpen, de sok értelmét nemlátom , legközelebb próbálj meg egy PS Vita vízhűtést.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
joecontra
addikt
Ez kész!
Nagyon tetszik!Üdv,
J -
orion1025
őstag
Ha nem ez a blokk lenne, akkor azért lehetne javítani azokon az értékeken.Az átfolyó rész elég magasan van, ezért tud befűteni jobban a gép.Na meg ha rézől lenne, kanyargós járattal, stb.Igazándiból ennek akkor lenne ütős ereje, ha PC-re lenne kötve.Nem vagyok tuning meg minél alacsonyabb hőfok mániás, nem is azért csináltam ezt De ha később kell valamire, akkor itt lesz, ekkora szobában elfér.Így legalább nincs szétvagdosva a ház, meg alap fordulatról meg sem mozdulnak a ventik, de nem is erről a részéről szól az írásom.
-
nagyúr
Gratulálok! Nagyon szép lett!
Akkora nagy a hely a radiátor mögött, hogy betenném oda az XBOX-ot. Természetesen kibelezve, hogy szellősebb legyen, meg már akkor nem igazán van szükség a házára...
[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Daffchy
őstag
Gratula az építéshez! Jól összehoztad!
Azt hittem valami über alacsony hőfokokat generál majd, de csalódottan láttam meg a 42'-ot...
Nekem így sok hűhó semmiért. Felesleges nagy batár.
Nálam 28'-os case hőmérsékletnél 40' ami nálad 42' és annyi a MOD a jelenlegi BOX-on, hogy megkaptam a FALCON "hetpájp"-os bordáit a CPU-GPU is. MX-2-es paszta és egy Thermalright 14cm-es venti felülről fújja.
(a venti kb hangtalan)Igaz így a kikerült a házból a DVD olvasója, hogy beférjen a borda...
Félreértés ne essék, nem a munkádat szeretném szapulni és az enyémet meg Isteníteni!
Csak picit csalódás volt, hogy ilyen hőmérsékleti adatokat produkál.
-
orion1025
őstag
Ismerjük egymást?
Benyaking: Azért nem olyan csúnya dolog az xbox, hogy elrejtsem Na meg amikor nem kapja el az indítási fonalat, akkor ki kell kapcsolni valahogy, a hosszabbító lekapcsolása meg elég szadista mutatvány olyankor
-
Nympha21
újonc
HAL
-
Benyaking
aktív tag
Miert nem tetted be magat az xboxot a dobozba?
-
soldierboy
tag
Hát ez nagyon beteg, de jóóó is! DDDDDD
-
- = Zk = -
félisten
válasz FatalEror #27 üzenetére
jó az aláírásod nem mellesleg
szerk.
őőő, nem.. értem[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
FatalEror
addikt
válasz - = Zk = - #24 üzenetére
Ő egy jelenség,őt vagy lehet "szeretni" (azért van idézőjelbe,hogy valaki ne keverjük bele a nemi identitást!)
vagy nem.jó az aláírásod nem mellesleg
Tudod drágán add az életedszab.tam:Már megszoktuk,no meg nélküled a gányolós topik sem lenne az igazi!No meg jó kis "csípős" humorod is hiányozna.
szerk.:
Jézusom micsoda hűsítő altáji nyelvcsapásokat idéző sorokat sikerült írogatnom.
[ Szerkesztve ]
HardCore is my LifeStyle
-
8nemesis8
veterán
Nem semmi vagy, igazi home made, de tetszetős.
-
- = Zk = -
félisten
válasz FatalEror #23 üzenetére
ezért (is) szeretem szab.tam-ot
(#22) szab.tam
ha még nem dobták ki, előkerítem. lefotózom és eldöntöd. oks?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
szab.tam
nagyúr
válasz - = Zk = - #21 üzenetére
hányas csövekkel van? lemezek lejönnek?
ezt kéne már befejeznem. az emeletre nem tudom, milyen lemezeket is kéne tennem.....
(6-os)fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
- = Zk = -
félisten
lehet előtudom keríteni akinek igénye van rá.
egy régi klímát bontottunk... két ilyen radi volt benne...[ Szerkesztve ]
-
orion1025
őstag
válasz - = Zk = - #17 üzenetére
A másik felét ingyen felajánlottam más alkotó szelleműnek, de jelentkező híján lomikor megörökölte két illető és még segítettek is pakolni
Ha klíma lopások lesznek mostanában, akkor azt majd tudhatni mire használják fel
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz - = Zk = - #17 üzenetére
páran most biztos kívánnak valahová.....
(ja, vagy ő találta meg? nem értem....)
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
- = Zk = -
félisten
pont ilyen radit dobtam ki a múlthéten a melóhelyen.. tudtam, hogy ezt is lehetne belőle csinálni. látom, megvalósítottad
szép" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Beci9595
tag
Ember ez nagyon brutál! Gratula
-
orion1025
őstag
Van benne, és nem is a gyári, hanem 2db ultra halk Y.S. Tech Az oldalán szintén Y.S Tech van, de kapott egy Club 3D-s matricát, bár az csak dísz szerepet tölt be és 4V-ról megy.Igazándiból hangtalan lett az egész mióta repült a gyári dupla venti a gépből.
[ Szerkesztve ]
-
Szép munka!
A z Xbox házban remélem jól láttam a ventit, nem árt oda is egy halk-hangtalan darab, mert anélkül a sünik sem sokat érnek
Sándornak külön respect[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
king.mp
aktív tag
Gratula, ötletes és szép
-
orion1025
őstag
válasz FatalEror #11 üzenetére
Igen, teljesen felesleges, de volt itthon elfekvőben és ide lett teremtve.Na meg kék ledes ami a fordulatszám szabályzó arányával együtt halványul és világosodik, na meg jól megvilágítja az UV csövet ami kívülről is látszik
-
Silentfrog
veterán
Ha egy hardveraprós hirdetés lenne akkor tuti nyomnék egy UPPP-ot!
-
zoleek
tag
Szia.
Szép munka, grat hozzá!
Én is most építgetek egy vízhűtést, valószínűleg az első publikáltat. A fényképek készülnek folyamatosan legalábbis.Ha nem vagy képes egy értelmezhető privátot összehozni, (köszön-->nevezd meg a tárgyat-->kérdés róla-->elköszön) könnyítsük meg egymás dolgát! Kérlek inkább NE is írj nekem.
-
orion1025
őstag
Köszönöm mindenkinek
FatalEror:
Venti nélkül maximum 2 fok különbség volt.
-
Bari
Modder
Igazi házibarkács ,
Gratulálok , nagyon jól sikerült, használd egészséggel.
Kíváncsian várom a többi írásod.Üdv: Bari
-
szab.tam
nagyúr
ez is a vízbű' nyeri ki az oxigént?
amúgy gratula, nagyon tetszik. szép darab.
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
M.W.H
aktív tag
az enyém powertape kismotor vizhutes és akvariumszuro atalakitva pumpava epoxival szal ocsmány
de ezt a radiatort hogy gorbitettetek igy meg?Mad W. Highflyer
-
Krisztian101
tag
Nagyon tetszik igazi házi barkács! 10pont!
-
FatalEror
addikt
Szép lett nagyon a Radiátor háza.
Venti nélkül próbáltad?HardCore is my LifeStyle
-
PPatrik
aktív tag
Elismerésem.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
elmerobbant egy építmény, de nálam 5/5-öt érdemel!
R7-5950 / 32GB / RTX3070 / POCO_F3 (8/256) / i12 64GB - Just realize it!