Hirdetés

2021. augusztus 3., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Tim82


Tim82
nagyúr

Köszönet a reggeli vigyorgásom okozásáért. :D (Szent from máj Sámson Tejút Táp, treveling in hármasmetró.)

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - JVC HA-S500 fejes, desktop DDR2 modulok, mobil i3-4000M proci eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#2) haxiboy válasza Tim82 (#1) üzenetére


haxiboy
addikt

Köszi az irást! Nagyon jót röhögtem! Már jöhet is a második felvonás :D Hova küldhetem a szanaxot?

Csatlakozz az EVE Online közösséghez : http://bit.ly/JoinEVEOnline

(#3) old rocker válasza haxiboy (#2) üzenetére


old rocker
veterán

ööö...Szeged, József Attila sgt 144, vagy a szemben levő italbolt ... de bármelyik klinikára is jó ... talán csak a női klinika a kivétel.

Majd ebbe fogom beszerkesztgetni a fiktív hirdetéseket.

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#4) old rocker válasza Tim82 (#1) üzenetére


old rocker
veterán

Szívélyesen, most megyek a metróhoz...

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#5) Skynet258


Skynet258
veterán

Nehéz ám belőni a korrekt hirdetési formát... :K Ha csak egy sorban leírom, hogy "Galaxy SII eladó, ára 90.000.-", és semmi mást, akkor lehet kevesebben érdeklődnek, mintha írok róla pár sort.
A személyes átvételhez én is ragaszkodom, de nem azért, hogy "rohadjon meg a másik és jöjjön ide a világ másik végéről is", hanem mert látni akarom, hogy meg van elégedve. Hogy nem talál karcot, működési hibát. És igen, ezzel magamat is védem, mert ott voltunk, látta mit vesz, átvette, kifizette, ennyi. Illetve ha kérdése van, arra is egyből tudok válaszolni.
Viszont sok-sok hirdetésen túl egyértelművé vált; egy kép többet ér ezer szónál. Hobbim a fotózás, így adott a technika is, hogy normális, igényes képeket csináljak.
Épp ezért engem inkább az az eladó "akaszt ki", aki másik mobillal próbál profi marketing fotót készíteni - félárnyék, meg érdekes kompozíciók... persze a készülékből semmi sem látszik, akár karccal is tele lehet... de fő, az eladó érezze, ő most milyen ügyes képet csinált egy 2MP-es optikával, a vaksötét szobában... :(
És persze nem válogatja ki a 10 kép közül az egyformákat, mert annyira büszke a "művére", hogy mindet felteszi. Az nem baj, hogy 10-ből 8 ugyanaz lényegében, és semmit sem lehet megtudni képileg a telefonról (vagy az adott termékről).

Előreutalást én is szoktam kérni, ha kisebb cucc van - eddig mindenki belement, mondjuk nekem is van felhozható "hátterem", itt vagyok egy ideje, saját oldal, a gyártók esetenként 100.000+ értékű telefonokat adnak tesztelni... szóval nekem sem érdekem, hogy elfussak 5000 pénzzel. :D

[ Szerkesztve ]

Android telefon/tablet/okosóra tesztek, játékok, programok, hírek: https://androtech.hu

(#6) alcsa


alcsa
senior tag

Jaj te, feldobta a napomat ez az iras, koszonom szepen! :DD

(#7) Matada2.3


Matada2.3
veterán

Nagyoon jó cikk :DDD :DDD szakadtam egy jót. Sámson tejút Xd

Finn the human

(#8) old rocker válasza Skynet258 (#5) üzenetére


old rocker
veterán

Azt hiszem, a stílusból mindig eleve kitűnik, ki milyen személyiség. Más a fontoskodás - tulajdonképp erről szól a torz tükör - és mások a nyomós érvek. Én például eü. okok miatt egy Lumiáért se utaznék el pl. Győrbe, ha egy üveg sörért adnák, akkor sem.
Amit végül kifelejtettem, de majd kiegészítem, hogy a vevők sem mindig entellektüel szinten mozognak. Oda van írva a hirdetésbe, hogy "csere nem érdekel". Vagy: "az ár fix, nem alkuképes."
Erre van legalább öt jóember, aki megkérdezi," csere erre? link". "Hali, egy kenyérpirító két használt rágógumival + kp érdekelne?" "Szia, egy csattogós szárnyú tologatós falepke érdekel cserébe?"
"Mennyi a végső ár?" "Húszért ideadod? Esetleg még anyám réklijét is rádobom ráadásnak".

Abban igazad van, nehéz lényegre törően, ugyanakkor jó marketinggel és korrektül megfogalmazni egy hirdetést. Nekem ez nyilván könnyebben megy és jobban észreveszem a buktatókat, hiszen tanult szakmám (hivatásom) részben ezzel kapcsolatos. Én a sz@rabbnál sz@rab tévés reklámoktól is hánynék:
"Tényleg, azé ment tönkre a mosógépem, mer nem használtam kalgont? Jaj, szerelőúr, de hülypicsa vagyok, én meg, amikor kiszereltem a mosógépből a fűtőszálat, azt hittem, kiszálkásodott a mosástól" ... meg a klf. foltok ... a fogkrém reklámok ehh. Na, majd egyszer erről is írok.

[ Szerkesztve ]

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#9) asci


asci
tag

Fetrengtem a hirdetéseken...
:R

(#10) KaiotEch


KaiotEch
nagyúr

Sírok cseszdmeg :C :C :C

"Ez a Xiaomi olyan mint a sörgyár ahol 3 félét főznek, de 12 félét palackoznak :D" by morgyi || Ha akarok venni egy terméket az alzánál (JBL GO 2) ami 9.990 Ft, akkor ehhez még kell vennem valamit, hogy 12.000 Ft legyen?" by oszy

(#11) Skynet258 válasza old rocker (#8) üzenetére


Skynet258
veterán

Na a tévés reklámok... én mindig elgondolkozok, hogy ez most vajon mennyibe került, ki találta ki, miért is alkalmazzák, miért fizetnek neki, és egyáltalán, a reklámot megrendelő szerint megtérül bármennyi is abból az x millióból, amit erre ráköltöttek? :U És mégis tele van a média minden f*ssal.

De tudod mit érdemes mindenkinek látnia egyszer az életben? Mezo TV vagy mi a tök. Azt hiszem a kettesen ment egyik késő este. Őszintén mondom, nálunk német tévé vagy ismeretterjesztő megy (nem, nem divatból mondom, tényleg így van, elég tré, hogy néha már ezt is bizonygatni kell... :B ), de itt leragadtam fél órára.
Faszi áll, már kinézetre is... furcsa. Képernyőre ki van írva: 10.000 X-es sikermágia, és 1 feltöltött érme a telefonálóknak. Érted. 10.000-szeres sikermágia. Bazz.
Műsort nézem, röhögök, nő ott táncikál jobbra balra a fószer (aki mágus persze) és a telefon között, folyamatosan beszél (persze baromságokat).
De az igazi sokk az adás vége előtt 5 perccel jött. Faszi megszólal: hamarosan vége az adásnak, szóval emeljük a tétet! Mostantól.... figyelem... 100.000-szeres sikermágia, és két érme!!! Azt hittem meghalok. A slusszpoén az volt, hogy amikor ezt kimondta, pár másodperc, és a csaj is meg ő is a földet nézték vigyorogva, aztán 5 másodperc múlva nagy levegő, arcok kisimulnak, megy tovább a show.
Gondolom a vágószobában úgy röhögtek ezen a baromságon amit a mágus kitalált, hogy szakadtak a röhögéstől, és esetleg beszóltak a fülesbe is, hogy mágus bácsi, te nem vagy komplett.

És ez 485 pénzért (talán plusz áfa, bár az nem volt kiírva).

Na ez egy olyan... nem is tudom mi... műsor? Esemény? Paródia..? Szóval ez egy olyan valami, amit mindenkinek látnia kell egyszer az életben. Lever minden reklámot. :D

Android telefon/tablet/okosóra tesztek, játékok, programok, hírek: https://androtech.hu

(#12) PR0JECTNR56


PR0JECTNR56
addikt

Remek cikk volt, jót derültem rajta. :D

(#13) JR.CSé


JR.CSé
senior tag

Remek kis cikk lett:) Sokat mosolyogtam rajta.

"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."

(#14) old rocker válasza Skynet258 (#11) üzenetére


old rocker
veterán

Tudod, nekem ez az egész, ami a médiában megy, azért kínos és dühítő, mert újságíró, tv műsor szerkesztő vagyok. Én 44 évesen azért ültem be újra az iskolapadba, mert előtte váltottam pályát a vasúti üzemirányításból a tévézéshez.Ennek egyrészt eú. oka volt, meg istenem, későn érő típus vagyok, akkor jöttek ki rajtam az addig elfojtott művészi ambíciók. Nem az hajtott, hogy legyen még egy papírom; az, hogy szakirányú felsőfokú végzettséget szerezzek. Ezt annyira komolyan vettem, hogy bordó fedelűvel végeztem. Én halál komolyan vettem - és veszem is - , hogy a magyar újságírás literátus hagyományokra épül; Móricz, Mikszáth most foroghatnak a sírjukban. Mire végeztem, már gomba módra szaporodtak a ker. tévék és rádiók. Volt, amelyik csődbe ment, volt, amelyik talpon maradt. Az újságoknál tulaj és menedzsment váltás; minden úgy elkurvult, hogy csak kapkodtam a fejem. Én azelőtt a Budapest tévén dühöngtem legjobban: műholdas adás,. hitvány, sz@r műsorok, Gyurcsók mester és társai... telefonos távgyógyászat, rontáslevétel. Néha azt kérdeztem magamtól: biztos, hogy ez a 21. század? A királyi m1, m2, Duna tévé hőskorában az esti filmek előtt még elviselhető volt a reklámblok. Állítom, hatékonyabb is, mert az ember film előtt hajlamosabb volt rá, hogy megnézze a hirdetéseket. Most 20 percenként 5-10 percig ordító hangerővel tolják az arcunkba a reklámokat és a műsorelőzetest. Ha véletlenül akad is egy komolyabb film, állandóan kizökkentenek: valaki megmondaná, mi folyik itt?" - szinte állandóan találnak az előzeteshez ilyen szöveget a hülye akció filmekben. Aztán az utolsó kockák jóformán még le sem mennek, felharsan a filmhez semmiköze zene és jön az osztott pályás, egyszerűsített stáblista a következő műsor reklámjával. Hát, én megmondom, mi folyik itt. Bugyuta, kommerciális igénytelenség ezerrel.

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#15) KillHates


KillHates
nagyúr

:R Nagyon jó volt :C Jól tükrözi az írásod, hogy a HWA is már a Vakera színvonalára süllyedt...

O67O3399339 Ha nem válaszolok a privátra, akkor írj rám még egyszer, vagy hívj fel; O67O3399339

(#16) Skynet258 válasza old rocker (#14) üzenetére


Skynet258
veterán

Abszolút megértelek. Neked még rosszabb is lehet, mert ez a szakmád, ebben dolgozol - de tenni sokat (gondolom) nem tudsz. :( Én baromira várom, mikor ébrednek fel egyes helyeken, hogy a jelenlegi rendszer úgy szar ahogy van. A tévé reklámok hatékonysága szerintem évről évre romlik, bár nem vagyok benne, csak tipp. Vagy lehet, hogy a reklámok butulásával az emberek is butulnak? :U
Egyébként most így véletlenül is elültetted a bogarat a fülembe, hogy x korban végezted el az újságírói szakot. Megmondom őszintén, én is játszom a gondolattal, mert érdekel, szeretem is csinálni (a magam kicsiny szintjén)... csak 30-hoz közeledve néha azt gondolom, hogy nem nekem való már a suli. De igazából miért is ne? :B

Android telefon/tablet/okosóra tesztek, játékok, programok, hírek: https://androtech.hu

(#17) zsoma92


zsoma92
csendes tag

Jól feldobtad a napomat :D

(#18) randras válasza Skynet258 (#16) üzenetére


randras
veterán

Igen butulnak. Méghozzá nagyon, szörnyű, de rá vannak kényszerülve hogy nézzék.

Az én szüleimnek is az az esti program, hogy barátok közt, megasztár, és a többi hasonló faszság. És a szörnyű, hogy már nem csak középkorúak között nem ismerek olyat, akinek nem mossák az agyát, hanem velem egykorúak között sem.

(#19) macilaci78


macilaci78
veterán

"Csak ma! 90 000 Ft-ért eladó egy független Sonnison okosteló, mert holnap már hazaérkezik a szomszédom és ő nem szeretné, ha eladnám a telefonját!'
Itt pihentetem a dolgot szerintem. Munkaidőben meg vannak a fórumozás veszélyei. :D

Eladó lakás a Schönhertz kolesz márnyékában: https://hardverapro.hu/apro/budapest_xi_ker_szeremi_sor_58_m2/friss.html

(#20) Ygg


Ygg
senior tag

Nagyon jó, sok ilyet kérünk!

(#21) macilaci78 válasza randras (#18) üzenetére


macilaci78
veterán

Nincs TV-m, de még a szolgáltatás sincs behúzva, és teljes, boldog életet élek. Kimaradok a VV-ből, BK-ból, stb-ből. Ja, hogy hírek? MTI. :K

Eladó lakás a Schönhertz kolesz márnyékában: https://hardverapro.hu/apro/budapest_xi_ker_szeremi_sor_58_m2/friss.html

(#22) moonlight115


moonlight115
tag

Hát, ez......EKKORAAAA ! ! ! ! :C :C :C :))

Véleményem a média és a reklámok zömében népbutító, agyament, varangy hátsóját megszégyenítő színvonalú tartalmáról, stílusáról megegyezik az előttem szólókéval.

Hogy miért butítják a pórnépet ? Erre vannak különböző összeesküvés elméletek, mindenki hallott már róluk. Szerintem egyszerűen azért, mert a Zemberek hagyják magukat. Mert nézik. Mert megveszik a bullsztorit, a bólsot, meg a többi best-iát. Amíg ez így van, addig nem lesz sok változás, talán csak annyi, hogy az említett varangy szebbik fele felértékelődik.

Old rocker hívnálak az L: topikba, ott most bolond hirdetések hónapja van, de tudom, úgyse jönnél. Ami nem is baj, még veszélyeztetnéd a jelenlegi első helyemet az e havi játékban. Halleluja, és grat. ! :C

"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/

(#23) KaiotEch válasza macilaci78 (#19) üzenetére


KaiotEch
nagyúr

Hát tőlem is kérdezte már a főnök, hogy min röhögök olyan jót :D

"Ez a Xiaomi olyan mint a sörgyár ahol 3 félét főznek, de 12 félét palackoznak :D" by morgyi || Ha akarok venni egy terméket az alzánál (JBL GO 2) ami 9.990 Ft, akkor ehhez még kell vennem valamit, hogy 12.000 Ft legyen?" by oszy

(#24) randras válasza macilaci78 (#21) üzenetére


randras
veterán

Én sem nézek, nem is merném már ennyi év után. :K

(#25) old rocker válasza Skynet258 (#16) üzenetére


old rocker
veterán

Úgy teszek ellene, hogy nem állok be "üvölteni a farkasokkal". 16 éve szakosodtam az egészségügyre, közelebbről az eü. ismeretterjesztésre; ezt elismerte 2006-ban a MOK egy média díjjal. Ezen kívül szociográfiákkal foglalkoztam főleg és ha szórakoztató műsorra szántam el magam, abban is a magam útját jártam. Váltani meg.... ne hülyéskedj, én 44 évesen az alapbetegségem miatt a bal szememre átmenetileg 85%-ban megvakulva írtam meg a felvételihez kézzel, a folyosón az önéletrajzom.... Annyit hozzá teszek, sok az eszkimó... de komoly, hivatástudatú ember nagyon kevés van a fiatalok között. Nem azért, mert fiatalok, azért, mert túl nagyorcájúak, tisztelet a kivételnek. Szóval váltsál nyugodtan, ha érzel magadban ambíciót. Én sose gondoltam, hogy tévés leszek; fiatal koromban orvos, közelebbről pszichiáter szerettem volna lenni; aztán a könnyebb utat választottam és beértem azzal, hogy időnként gondozott legyek - mondtam el önironikusan még a műsoromban is. MÁV menetirányító koromban 38-40 évesen meghűlt bennem a vesevelő arra a gondolatra, hogy életem vé..na jó, nyugdíjas koromig ott kell egrecároztatnom a forgalmistákat, hogyan szabályozzák a forgalmat. Először "gebinben" tévéztem, szabadnapjaimon; aztán a kezelőorvosom azt mondta, ha nem akarok ideje korán kerekesszékes versenyző lenni, hagyjam a 3.14csába a vasutat - amit addigra jócskán megutáltam a vaskalaposság és a társadalmi elszeparálódás miatt - és csináljam azt, amit szeretek, a tévézést. Elmentem (nem kamusiból) rokkernyugdjjasnak és csak tévéztem. MUOSZ tag lettem, de most már ebbe is belefáradtam; ennek persze az is oka, hogy a ganyé krónikus betegségem azért csak progrediálódik, szép sunyin, ahogy kell. Fiatal koromban arra is gondoltam, hogy író leszek, most, 58 évesen, októberben fog megjelenni az első könyvem... illetve novemberben már 59 leszek, brrr... Nem a kor számít: az akarat (nekem más szép tulajdonságom nincs is), a kor csak egy állapot. Én kardvívó múltam ellenére a bajom miatt rosszabbul mozgok, mintha a saját nagyapám lennék; de olyan infantilis vagyok és úgy gondolkozom, hogy leköpném, aki bácsinak merne szólítani. Fiatalokkal dolgozom együtt, mindenkinek Miki vagyok és addig az is maradok, amíg fel nem fordulok. Szóval ne írjál nekem ilyeneket, hogy késő... az a késő, amikor az ember befosás után ül rá a budira... Valósítsd meg magadat, ember.

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#26) randras válasza old rocker (#25) üzenetére


randras
veterán

Ezt bekönyvjelzőztem! ;)

(#27) old rocker válasza randras (#26) üzenetére


old rocker
veterán

thx

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#28) prolad


prolad
őstag

Remek cikk lett,jót röhögtem. :C :C :C

Ami viszont nagyon zavar,hogy (szerencsére egyre ritkábban) a kedves eladó elfelejti leírni telefonja függőségét (ha van) és volt már hogy az utolsó pillanatban derült ki hogy számomra használhatatlan.Ugyanúgy gyakran hiányolom a garanciáról szóló leírást is.

Én ha telefont veszek használtan,akkor csakis személyes átvétel,garanciális készülék legyen és lehetőleg előtte pár képet megnézek róla.Eddig 2 telefont vettem használtan (egy arc S-t fél éve meg egy nokia l800t pénteken,eddig semmi gond nincs egyikkel se,eladók is korrektek voltak,átvétel is simán ment).

(#29) TheBomberman


TheBomberman
tag

Remek! :C és pont az benne a szép amikor felismered a "hirdetést", hogy "Igen bakker én is találkoztam nem egy ilyen eladó vagy nemeladóval!" :D Feldobta a napom :C

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

(#30) domperke


domperke
HARDVERAPRÓD

Ezt jó volt olvasni köszi :C

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke

(#31) HyP3b0y


HyP3b0y
senior tag

Én az utolsó típuson tudom felhúzni magamat. Aki nem képes értelmesen egy hirdetést megírni, az tényleg úgy gondolja, hogy bárki bizalmat fog szavazni neki? :F

"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)

(#32) Neil Watts


Neil Watts
veterán

Szia!

Az utolsó idézeten szakadok :DDD Feldobtad a napom!

Üdv. core2

(#33) pschio


pschio
őstag

Én sem adok már fel többet utánvéttel. Csak előre utalás. Jó párszor át sem veszik a csomagot és jön vissza a motyó. Persze az ürge elérhetetlen minden formában.

A renomémat szoktam felmutatni. Ha ez valakinek nem elég, akkor inkább várok a következő vevőre. Nem minden áron eladó, ami eladó :)

[ Szerkesztve ]

''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''

(#34) old rocker válasza Neil Watts (#32) üzenetére


old rocker
veterán

Szia, köszi.

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#35) old rocker válasza pschio (#33) üzenetére


old rocker
veterán

Megnéztem a renomédat, 52 pozitív pontod van.Vagyis elég nagy a fluktuáció a mobiltelefonjaidban. Mondhatnám úgy is, ezzel üzletelsz. Na most, amibe nem vagy hajlandó (te sem) belegondolni: létezik ám olyan is, hogy vis maior. Vagyis az illető akaratán kívüli dolgokból bekövetkező történések. Az emberek a Gauss-görbe elve alapján halnak meg inkább idősebb korukban; de érhet egy baleset 20 éves korodban is; még csak nem is kell, hogy kimurdéljál, fekszel kómában 3 napig, aztán 5 hónapig lábadozol. Aki meg előre, látatlanban kifizette neked a cuccost, megszívta.
Nem véletlenül intik a hardveraprón a delikvenseket: senkinek ne utalj előre...
A postai utánvét sem biztosíték, persze, mert attól még nagypapi műfogsorát is becsomagolhatták telefon helyett, de mégis jobb, hogy én átutalok valakinek 50 rugót, aztán v0árok. Ha az illető korrekt és nem esik a fejére a nyolcadikról özv. Matuska Szilveszterné kedvenc cserepes kaktusza, akkor meg is érkezik az áru.
De nekem hiába jön bárki a megbízhatóságával, akár te is, azon tú0lmenően, hogy szegediek vagyunk, nem utalok neked előre, mert szegény Cosmát se gondolta volna senki fél órával a gyilkosság előtt, hogy szíven szúrják.
ÉS - ez már nem rád vonatkozik - ez nem a Vatera, ahol a nick regisztráció nem kijátszhatatlan, de az itteninél azért mégiscsak szigorúbb személy, lakcím azonosításhoz van kötve.
Itt regisztrálsz ma egy donkorleónét, vársz párszáz napot, hogy azért mégse legyen annyira feltűnő, aztán feladod a megható hirdetést, gyerekek, váratlanul meghalt anyám, nincs egy susnyákom se a temetésre, ezért meg kell válnom a két hetes Nokia Lumia 710-től, áron alul 45 ezerért. Csak előre utalással! - aztán "illa berek, nádak, erek"... (Ez csak egy példálóz0ás, ne magadra vedd. Azt igen, hogy a te arcodra sincs ráírva, holnap du. még élsz-e...)
Olyan is előfordulhat, hogy átutalják neked a pénzt, te becsülettel feladod, a postán meg eltűnik...

Szóval szerény véleményem szerint a rizikó csak futárszolgálat igénybe vételével csökkenthető minimálisra. Nyilván nem kétezer Ft-os telefonra gondoltam...

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#36) andris1602


andris1602
aktív tag

Nagyon jó cikk. :)) Ezeknél a hirdetéseknél mindig elgondolkozom, hogy szabad e odaírni: "öreg, még a telefon típusa sem stimmel, nem hogy a leírás.."
aztán általában hagyom, aki vesz valamit, nézzen előtte alaposan utána. :) bár már én is szívtam meg így használt telefonnal..

(#37) rolii21


rolii21
aktív tag

Nagyon jó írás:) Mégg:P

Az eladó dolga, hogy az árat meghatározza, a vevő dönt, hogy azt elfogadja vagy sem. "Jobs legnagyobb alkotása nem egy Apple termék, hanem maga az Apple." Pü re válaszoljá'

(#38) randras válasza old rocker (#35) üzenetére


randras
veterán

*arra kinek van pénze manapság? Inkább házhoz viszem annyiból, még világot is láttam.

(#39) old rocker válasza randras (#38) üzenetére


old rocker
veterán

az se rossz. De nyilván azokra vonatkozk, akik valami 8 ropis telefont vesznek. pl.

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#40) laleh


laleh
addikt

Ez nagyon nagy!:D:D

Ha fontos, inkább telefonon: 06302832078 Apple garanciális ügyintézés -> törött iphone Apple Watch

(#41) macilaci78 válasza old rocker (#35) üzenetére


macilaci78
veterán

Előre utal, én postázok, megőrzöm azt a nyamvadt postai feladóvényt, ami alapján kerestethetem, rágom a másik fél fülét, megkapta-e, elégedett-e.
Ha elkallódott a postán, akkor arra a kerestetés folyamán ad egy papírt és utalom vissza a vételárat, ha átvette valaki, akkor az arról szóló dokut szkennelem fel a vevőnek.
Postával nekem nincs rossz tapasztalatom, munkám okán sokat használom. Egyetlen levelet nem kaptam meg, arról utóbb kiderült, fel sem adták. Egy másik ajánlott küldemény átvételét a címzett letagadta, 10 hónappal később derült ki, egy írásos kérelem után a 6 hónapos időintervallum ellenére csak kiadta a posta az igazolást és bizony, térdeltettem a címzett minisztériumot. Jogállamban élünk, kérem szépen.

Persze, lehet úgy is gondolkodni, hogy kit hogyan lehet átverni.

Nincs sok értékelésem, de az legalább pozitív. Nem mozgok a HardverAprón aktívan, nem is tudom, milyen megmozdulásom kapta a piros pontot. :D

Eladó lakás a Schönhertz kolesz márnyékában: https://hardverapro.hu/apro/budapest_xi_ker_szeremi_sor_58_m2/friss.html

(#42) old rocker válasza macilaci78 (#41) üzenetére


old rocker
veterán

Szent Ágoston filozófiájában Descartes-ot mintegy 400 évvel megelőlegezve mondta ki:
fallor, ergo sum. Kételkedek, tehát vagyok.
Te is gyanakszol, én is gyanakszom, mert még a vis majorokat is bele kalkulálom: ez ugyanannak a botnak a másik vége.

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#43) Tim82 válasza old rocker (#42) üzenetére


Tim82
nagyúr

Szent Ágoston és Descartes között inkább olyan 1200 év volt, nem 400. Elnézést a belevauért, de az előbbi a Kr. u. IV-V. század fordulóján élt, az utóbbi pedig a XVII. században. Legalábbis feltételezem, hogy Hippo püspökére és az egyházatyára gondoltál, mint Szent Ágoston, hiszen neki van megkerülhetetlen életműve filozófiai-teológiai szempontból.

[ Szerkesztve ]

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - JVC HA-S500 fejes, desktop DDR2 modulok, mobil i3-4000M proci eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#44) old rocker válasza Tim82 (#43) üzenetére


old rocker
veterán

Nagyon köszönöm, mert baromságot írtam. Eredetileg azt akartam írni, hogy Augustinus 400 körül élt; hogy ebből hogyan lett ez a durva baromság... ehhh, megyek bevenni a cavintont

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#45) Tim82 válasza old rocker (#44) üzenetére


Tim82
nagyúr

Én a kánikulára szoktam fogni a magam hasonló elírásait. :)

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - JVC HA-S500 fejes, desktop DDR2 modulok, mobil i3-4000M proci eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#46) old rocker válasza Tim82 (#45) üzenetére


old rocker
veterán

Fognám én, csak itt, Pá rizsában jelenleg 16 fok van.

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#47) Findzs


Findzs
addikt

jót nevetgéltem az írásodon, köszi :R

"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."

(#48) old rocker válasza Findzs (#47) üzenetére


old rocker
veterán

Örülök, köszi. A hirdetések szellemében: vegyétek, vigyétek, nagy up az írójának...

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#49) hcl


hcl
félisten
LOGOUT blog (1)

Nekem azok a kedvenceim, akik mindenáron utánvétet akarnak.
Aztán amikor kiderül, mennyi lett a cucc utánvétel, akkor sír, hogy drága.
Utaltál volna előre.

Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty

(#50) hcl válasza hcl (#49) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog (1)

Jah, olyanokat külön kiemelve, akik olyan szinten nem tudnak fogalmazni, hogy azt se érted, mit akar. Ebből egyre több van :S

Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.