Hirdetés

2021. október 19., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) nemlehet


nemlehet
őstag

Terheléses béta is volt, sok videó van fent neten. Pl Spirit of the Law csatornán van egy teljes 4v4 meccs annak akit érdekel.

Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3

(#2) Hopkins95 válasza nemlehet (#1) üzenetére


Hopkins95
addikt

Én kipróbáltam a játékot a technical stress test hozzáférésen keresztül és jobb mint amire számítottam, ami a játékmenetet illeti.

Mondjuk én továbbra sem tudok megbarátkozni az egyszínű ikonokkal a barakkban meg a lovardában, nem olyan gyorsan megkülönböztethetőek a képzendő egységek.

Ami viszont az egyik legnagyobb bajom a játékkal a szűk FOV...nem lehet eléggé kizoomolni belőle. Az hogy régen olyan volt egy dolog, de nem igaz hogy 2021-ben a wide meg ultrawide monitorok korában ilyen szűk FOV-val kell működni :(((

A pathfinding viszont érezhetően javult szerintem.

Az enemy AI viszint brutál erős, 4 csapattárssal voltunk 4 intermediate AI ellen és ketten nem tudtuk megfékezni, hiába küldtem el hozzá a csapatom segíteni, már sokkal több egységgel rendelkezett és fejlettebb volt nálunk.

Szerintem nem fogom megvenni a játékot, kipróbálni jó volt, de egy hogy nem lenne annyi időm már játszani mint régen, kettő meg hogy annyira nem nyűgözött le a játék.

Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 1600 - MSI Vega 56 \\ XMG Core 15 \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini Fly More Combo \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955

(#3) zoli.22 válasza Hopkins95 (#2) üzenetére


zoli.22
tag

Kipróbáltam én is, már a zárt bétában is sokat játszottam vele.

Én is pozitívan csalódtam és számomra pont olyan, amit vártam. Imádtam a 2-t is, mai napig megyünk 1-1 meccset haverral gépek ellen ha van idő.
Ebben viszont olyan egyedi mechanikái vannak az egyes népeknek, ami nagyon változatossá teszi a játékot, így a viszonylag kevés egységtípus sem zavaró egyáltalán.

Az Ai is nagyon jól be lett lőve, én az Intermadiate ellen unatkozok, a hard viszont azért megizzaszt már rendesen.
Szeinttem azért érezhetik pont erősnek az Ai-t, mert elég jól sikerült, így nem az a tipikus bot, amit ott versz szarrá ahol akarsz. Taktikázik, hátbas támad, keresi a gyenge pontot a bázison, ha kell is visszavonul.

Természetesen azonnal előrendeltem még a zárt béta alatt.
Ha ugyan úgy foglalkoznak vele, mint az AoE2-vel, akkor nálam megvan az új BEST STRATEGY. :R

(#4) Luck Dragon

Kár hogy nem lesz konzolon , bár értem a miértjét . De jó lett volna.

A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.

(#5) Baboka


Baboka
tag

benn voltam mindkét betaban és nagyon jó kis játék lett belőle. casual játékosként is élvezhető főleg a nagyobb játékok, esténként le tudsz nyomni 1-2-t mikor már mindenki alszik :D

(#6) B0RG9 válasza zoli.22 (#3) üzenetére


B0RG9
kezdő

Az AoE2 mostanába sok kiegészítőt kapott. Reméljük ez is kap majd tartalmat bőven. A gépigényről mit tudsz mondani?

RESISTANCE IS FUTILE

(#7) Pierre75


Pierre75
senior tag

Már 20 éve is kínos volt: odarongyol a sereg az kőfal alá és karddal, dárdával kinek mi jutott, üti-vágja, s a védmű porrá hullik...

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.