Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Malibutomi
üzenetére
-
-
Ez elvileg lehetséges, gyakorlatban nem hiszek benne. Persze azt meg lehet csinálni, hogy a backend- és GPC-hibás kártyákból csinálnak egy 1060Ti-t vagy egy "emulált" 1060-at, de mennyiség abból se nagyon lesz. Ezzel szemben az az állítás, hogy AMD oldalon lesz bőven készlet.
Presztízs szempontból szerintem jók a GP104-gyel, ha a 200-as ársávban megpróbálnak versenyezni az AMD-vel a GP106 előtt, akkor az sokkal inkább fog szólni a farokméregetésről, mint bármilyen reális gazdasági előnyről.
-
Akkor hozzák előre a GP106 startját, ha tudják - ez még akkor sem 1-2 hét, ha a raktárakban ládákban áll a GPU. Persze papírkodni lehet

A 80e FT árú 980 azért egyáltalán nem biztos (rossza az előremenő üzenete), de még ha lesz is annyiért, nekem tuti nem kéne. Kézzelfoghatóan jobb ár / teljesítmény kellene ahhoz, hogy last gen kártyát vegyek, amikor már az új elérhető.
-
Miből gondolod, hogy sok a felhalmozott raktárkészlet a 28nm-es GPU-s kártyákból? (nem kötekedés, nekem konkrétan semmi infom nincs erről).
Amúgy új generáció mindig alávág a réginek. Az nVidiánál is pont ez történik - az 1070 értelmetlenné teszi a 980Ti-t és a 980-at, és ha jön 1060Ti, akkor a 970-nek is annyi. Erre kell készülni okos inventory managementtel, különben valóban nagy lesz a bukó.
Én az nVidiára a 200 dolláros szegmensben pont azért nem várnék, amiért az AMD-re sem 400-on és felette. A GP106 még messze van, a duplán vágott GP104-ből meg nem tudom, mitől lenne megfelelő mennyiség, ha egyszer a szimplán vágottból sincs.
-
No ezeket várjuk szeretettel. Nekem elég lesz a 470 is, sőt, ha a 460-on 4GB memória lesz, akkor akár még az is jó lehet. Kíváncsi leszek

Ezzel együtt, a tegnapi event egy kicsit túl nagy felhajtás volt túl kevés infoval. Ezen még kellene csiszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)