Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
and1ao
őstag
Én nem vártam 980 verőnek az lehet hogy te igen, Az AMD is elmondta hogy a 390 970 duo köré fog érkezni teljesítménybe, ott is van. Az hogy te elhiszel minden amit bárki mond ír csak hivatalosat nem és utána a pletykát a emberek arcába dörgölöd hogy hát nem úgy lett..... ugyan már.
A fogyasztást is megint van 1 peak és az van megint kiragadva, de mindegy azt én mondjuk elmondtam már hogy rohadtul nem érdekel. De a mérésről is megvan véleményem csak úgyis én lennék a hülye.
1080 is throttlingolt 300k-ért.
ÁR.: amire szintén csak azt tudom hogy felejtsük már el Magyarországot 65k huf.... hmm az amerikaiak ennyiért veszik őket halomra perpill.
-
and1ao
őstag
Hát július elejét motyogtak róla legutóbb de annak már jó ideje és azóta semmi nem hallotam én személy szerint. És akkor csak olyan leakek kerültek ki róla amit semmit nem mondtak.
Graphics Core GP106
Process Node 16nm FinFET
Transistors TBD
CUDA Cores TBD
Base Clock TBD
Boost Clock TBD
FP32 Compute TBD
VRAM 3/6 GB GDDR5
Bus Interface 192-bit buss
Power Connector Single 6-Pin Power
TDP 100-125W
Display Outputs 3x Display Port 1.4 1x HDMI 2.0b 1x DVI
Launch Date Early July 2016 10th June 2016 27th May 2016
Launch Price ~$250 US
Ez semmi. -
and1ao
őstag
válasz
rodrigez
üzenetére
Jó hát oké. akkor kezdjük hogy engem kurvára nem izgat alapjáraton mennyit fogyaszt. gyakorlatilag 110W-ból elél ami ha azt vesszük figyelembe hogy. a userek legnagyobb %-a 450W és fölötti PSU használ teljesen irrelváns számomra. ha már ott tartanánk hogy tudnak kedves gyártók 300W alatti NORMÁLIS PSU-t csinálni mondulásis etc akkor érdeklne így kb értelme nincs.
Szóval nézd így amit írtam.
970-hez képest ahova jött a kártya nem rossz pár driver etc és szvsz előtte lesz. dx12 alatt mindenképp.Az hogy mint a tud az AMD a 1070/1080 performance/watt-ben azt nézzük majd a Vega10/11 combóval.
Az utolsót majd meglátjuk mert ha tényleg felezés lesz akkor nem olyan biztos az, plusz az NV se valami baráti ám, és alapjáraton a 1060-ról még annyi hír sincs mint a Vega-ról. szóval annyira nem várnék rá.
(#359) sephi: ahogy azt vártuk legalábbis én biztosan nem vártam tőle többet.
-
and1ao
őstag
Driver még habokba, dx11 teszt only. 4 perce járt le az NDA, de már megint mindenki hülye. Plusz ha nem nyeltél volna te is be mindent amit itt írtak meg látsz...... akkor talán okosabb lettél volna. mert a lutri teszt leakek amik 2 hete jöttek annyira voltak, megbízhatók mint hogy a kutyám 3 hónaposan nem piszkol be.
MInek jössz ide egyébként ha trollkodni jössz te magad írtad
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Beszámítás
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest