Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
válasz
rodrigez
üzenetére
Nem sértődtem meg, nem én terveztem a P10-et.

Egyébként én is meglepődtem, hogy 160W-ot láttam a TPU tesztben, annak valahol 120W környékén kellett volna lennie.
Viszont a 380 190W TDP-jéhez képest van egy 15%-os csökkenés és sebességben van +50-60% javulás, ami nem elhanyagolható. Ugyanazon az árszinten.
-
Yutani
nagyúr
válasz
rodrigez
üzenetére
A perf/watt arányt ne az NV-hez nézegesd, hanem az előző generációs AMD kártyákhoz. Megvan neki a 290X/390 szint fele fogyasztással, ez azt jelenti kétszeres (2x) a pref/watt aránya ezekhez hasonlítva.
Más kérdés, hogy mit csinált az NV. Nekem az eddigiekből az jött le, hogy a herélt, és ezért jó perf/watt arányú Maxwellt icipicit megfoltozta, lehozta 16nm-re Pascal néven és megemelte a GPU órajelét. Jóformán csak annyival gyorsabb a Maxwell 2.0-nál, amennyivel nagyobb órajelet tud elérni.
Szóval semmilyen varázslat nem történt itt, az NV megint csak annyit csinált, amennyi a szükséges minimum. Az AMD meg eleve egy feature-rel kitömött uarchot fejlesztett tovább, ami plusz tranzisztort és így fogyasztást jelent.
Nem tudom, hogy tényleg nehéz-e ezt megérteni, de ha igen, nyugodtan lehet köpködni az AMD-t tovább. Majd kiderül, hogy a közönség mennyire vevő erre a szar RX 480-ra.
-
Yutani
nagyúr
Nyilván nem veszteséggel adják a Polarist, de sokat kell eladni belőle, el kell csábítani az ebben a szegmensben mozgó vásárlókat. Például vásárlásra bírni a GTX 960 tulajokat, vagy akár a saját vásárlóikat, akiknek pl. R9 380 van a gépükben. Engem meggyőztek látatlanban!

Tudod, jobb a sűrű fillér, mint a ritka forint...

-
Yutani
nagyúr
Jöjjön csak az az RX 480 4GB, szeretettel várja a gépem!

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest