Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Erősen játékfüggő is ám, hogy melyik a nyerő. Nagyjából egy kategória a két kari - talán a 480 fogyasztása kicsit jobb lesz, így kb játékonként változó, melyikre van jobb nvidia, melyikre jobb AMD profil.
#226: Késő, 70k felett már rövidebb garival a legjobb hűtős 970-eket se nagyon lehet elpasszolni, sajna én is bebambultam
Innen drasztikus áresésre már nem számítok, max a 1060 érkezésekor. -
Hobbbyt
őstag
Azok a 12V-os ágak egyenként 228 Watt leadására képesek (12v*19A) szóval közelében se lettél volna a tápod határainak.
Na de nem kellemetlenkedem tovább.. 
Nekem egy sokkal öregebb moduláris Nexus NX 8050-es tápom van, csak 500W-os de a 4db 12V-os ágán összesen 480W-ot tud adni az 500-ból, szóval ebből a szempontból jobb helyzetben vagyok. Egy tesztnyi ideig 2db R9 380 futott benne (2x 190W TDP), szó nélkül. Bár a tápnak megjött a hangja terhelés alatt, és langyos levegő jött a megszokott hideg helyett, de ment.

-
Hobbbyt
őstag
Mi ez a nagy tápozás? Nem kapni olyan 1 GPU-s kártyát ami alá ne lenne elég egy normális 500W-os táp.
Tudtommal a legnagyobb étvágyú az R9 390X/ Fury X a maga 275W-os TDP-vel. Max. 125W a CPU-nak (ha Amd, 85 ha Intel) marad 100W minden másra.. de az alaplap a ramokkal együtt tizen watt körül van, a SSD 1-2 watt... de igazából ajánlom figyelmedbe a PH! "fogyasztásos" grafikonját, ahol az egészésgesen megcibált tesztgép, egy 275w-os TDP-vel rendelkező R9 Fury X-vel terhelés alatt max 411watt, amiben már a táp fogyasztása is benne van.. szóval tisztán a gép kb 350W-ot fogyaszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- EAFC 26
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Innen drasztikus áresésre már nem számítok, max a 1060 érkezésekor.
Na de nem kellemetlenkedem tovább..