Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Nem saját vélemény, hanem ez egész biztos hogy pl. a Mohi atomerőműben _nem_ használnak Windowst hanem valemilyen linuxot (erre pontos választ értelemszerűen nem kaptam). Mivel ott voltam, láttam és megkérdeztem mikor be lehetett menni nyílt napok alkalmával ez biztos. Ettől függetlenül az ott dolgozó technikus arra a kérdésemre hogy Windowst használnak-e más atomerőművekben igennel felelt. Tehát téma lezárva, használnak ezt is, azt is: nincs egységes rendszer.
Másrészt rengeteg helyen egyeduralkodóak a win különféle mutációi mint pl. a CE-k az ATM automatákban, jegykiadó kioszk reptereken stb...
Egyébként pedig egy kis érdekesség
This is a standard Siemens WinCC or PCS7 message. Don't be worried. Doesn't give problems and is simple to fix.
This system runs under Windows XP or under Windows 2003 server.
Új hozzászólás Aktív témák
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Új Lenovo 14 Yoga Slim9 WQXGA OLED 90Hz Touch i7-1280P 14mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest