Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
válasz
Red_Bull
üzenetére
Lol, még néhány hsz és kiderül hogy malware szart reklámoznak itt itcafén.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Apropó, a cikkhez nem is szóltam hozzá még, nem vagyok különösebben öreg róka itt de szvsz ez a cikk volt ittlétem alatt a café mélypontja.
Ez így erősen logoutra való cikk volt. Persze ha ettől pénz állt a házhoz akkor nem probléma, de ezt - mint írták is előttem - valahogy jelezhettétek volna ha nem is feltűnően de valahogy a rutinosabb olvasók felé hogy azért nem kurvultatok el teljesen.
Mondjuk aki tud olvasni a sorok között annak nyilván leesett a tantusz ha más nem ebből: A bemutatóhoz a Slow-PCfighter és FULL-DISKfighter szoftvereket azok hazai forgalmazója, a KVAZAR-Micro CEE Kft. biztosította, de akkor is.
Ez a hsz nyilván nem neked szólt személyesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- Trollok komolyan
- PlayStation 5
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Az óra még működik? ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)