Hirdetés

2020. április 7., kedd

Gyorskeresés

Legfrissebb anyagok

Hozzászólások

(#1) _drk


_drk
(senior tag)

Tovább játszol a beállításokkal akkor sokkal jobb eredmény is elérhető. Antialising 16-ot leveszed 4-re mondjuk.
Shadow-ot mediumra, akkor textúra mehet is high-ra mert az még látszik is, viszont sok helyen az árnyékot számolja amikor nem is kéne.

Én rengeteget szórakoztam a beállításokkal, de sajnos a játék se nagyon túl optimalizált így 1-2 helyen így is úgy is szarul fog menni. Viszont baszott jól néz ki játék.

(#2) Hannibhál válasza _drk (#1) üzenetére


Hannibhál
(őstag)
LOGOUT blog

Tudom, és magamnak ezt meg is csinálnám, csak teszthez ezt a metodikát nem lehet alkalmazni, mert akkor túl sok tesztet kéne végezni a különböző beállítások miatt. De mondjuk egyszer lehet csinálok ilyen tesztet is, hogy melyik beállítás milyen, mekkora mértékben rontja/javítja a teljesítményt :R

trust me, i'm finally an engineer:)

(#3) oszi666


oszi666
(őstag)

Istenem de gyűlölöm ezeket a cikkeket. :DDD
Pont most akarok majd gamer pc-t venni építeni, de még nem gyűlt össze rá a pénz... Itt csorog a nyálam. Mondjuk azért ilyen piszok drága mert a nulláról kezdem.

It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.

(#4) _drk válasza oszi666 (#3) üzenetére


_drk
(senior tag)

Ha okosan csinálod annyira nem drága az. Mondjuk ha több éve nem játszol akkor kezdesz egy i3 6100-al hozzá egy gtx1050 vagy rx460 és fullHD-n viszi mondjuk minden tavalyi játékot, az ideieket kicsit visszább kell venni.

(#5) oszi666 válasza _drk (#4) üzenetére


oszi666
(őstag)

Én úgy gondoltam, egy használt gépet veszek. Mondjuk nvidia 970/960, vagy amd 380 videokártyával. A terv az lenne, hogy most veszek egy gyengébb vagy régebbi gépet, és azt szép lassan feltuningolom. Bár engem annyira nem érdekel a grafika, de már a Hearts of Iron 4 sem fut az intel HD4000-en... VIszont jó lenne kipróbálni a Withcer 3at, az új Mass Effectet stb.
Szerinted megéri hardveraprón komplett használt gamer pc-t venni? Olyan 100-130 között keresgéltem eddig. Még annyit hozzátennék én csak játszom a gépen, és egy kicsit értek hozzá, de egyébként nem vagyok informatikus.

[ Szerkesztve ]

It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.

(#6) _drk válasza oszi666 (#5) üzenetére


_drk
(senior tag)

Már most szerintem érdemes a DDR4-be belefektetni. az i3-asokkal meg már lehet játszogatni.
Főleg ha később fejlesztgetni akarod. A 380-as meg jó választás. Kb 40-50 ezer között kapsz és jobb mint az 1050TI. Annyit nézzél, hogy ahhoz egy jó táp kell. Jól szellőző ház, később bármit belepakolhatsz. jövőre vagy azután mehet mellé az i5 később jobb video kártya, majd i7 és még jobb vidkari. :D tehát 2 évente elég nagy teljesítmény növekedéssel tudod fejleszteni.
A Ramok és az alaplap meg kitart általában pár évet.

(#7) domos


domos
(senior tag)

Mostanában azt veszem észre hogy egyre többen szidják a 3GB-s 1060-at, számomra érthetetlen okokból. Persze lehet igazuk van, de nekem a world of warcraftot nagyon szépen viszi. :D

There is no replacement for displacement.

(#8) _drk válasza domos (#7) üzenetére


_drk
(senior tag)

De ahhoz elég lenne egy 1050-es 35-ért, nem 70-ért az! :D

(#9) domos válasza _drk (#8) üzenetére


domos
(senior tag)

Amikor vettem, 54k volt a 1050Ti, és 61k a 1060. ^^ Egyébként nem lenne elég, 4K felbontás + mid-high beállítások mellett néha beesik 30 fps környékére ez is raideken, ha valami durva effekt történik épp.

[ Szerkesztve ]

There is no replacement for displacement.

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.