Hirdetés

2019. december 11., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) satz18


satz18
(őstag)

Ez valami Half-Life 3 klón lesz?

Asus GL502VS, Lenovo x60, Xiaomi Mi 9T, PS 3

(#2) Kacathalom válasza satz18 (#1) üzenetére


Kacathalom
(csendes tag)

Half Life 3 klón??? De jó is lenne! :D

(#3) oriic válasza satz18 (#1) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)

VR elozmeny lesz.

Az év játéka szavazás: https://gamepod.hu/hir/mi_volt_az_ev_jateka_szamotokra_2019-ben.html

(#4) pandras83 válasza oriic (#3) üzenetére


pandras83
(tag)

Én is nagyon remélem, hogy valami olyasmi lesz, mint anno a hl2 techdemo videója, amit követett egy mindenki által játszható hl2. Vicc lenne, ha egy ennyire áhított cím kizárólag vr-on folytatódna.

" Zárlatot csak úgy érdemes okozni, hogy a látvány kárpótoljon a következményekért."

(#5) wjbhbdux válasza satz18 (#1) üzenetére


wjbhbdux
(addikt)

Nagyon úgy fest hogy ez maga a HL3, csak nem annak hívják érthető okokból. A csütörtöki interjúból szivárgott részletek szerint végre elkészült a Source 2 engine, ezzel mutatják be, mint a 2-vel az előzőt. ~12 órás kampány, rajta dolgozik a Valve színe-java a TF2 fejlesztőktől a Campo Santoig. Valahol az első 2 rész között játszódik.
Geoff Keighley végig követte a fejlesztést az elmúlt 3 évben. Ez nem egy tech demo.
Ez a következő nagy Half-Life játék.

A Half-Life a "mentsük meg a földet" scifi történeten felül mindig arról szólt hogy előre lendítse a játékipart, első rész az akkori bugyuta FPS lövöldékbe ültetett történetmesélést, 2. részben a fizika, episode 1-ben a nem idegesítő AI társ, és ep 2-ben talán a cinematic destruction volt a legnagyobb vívmány? Most pedig eljött az idő hogy a VR végre szintet lépjen, és valaki megmutassa hogy nem csak fél órás élményeket lehet kreálni, hanem teljes játékokat is.

(#6) GegeWarrior


GegeWarrior
(senior tag)

Marha jó, jól pofán vágják a rajongókat egy péklapáttal. Fergeteges...

REKVIESZKÁT IN PÁCSE!

(#7) oriic válasza wjbhbdux (#5) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)

Alapbol ez szep es jo lehetne akar, ha nem VR exkluzivnak keszulne, hogy eladhassak az 1000 euros Indexet.

[ Szerkesztve ]

Az év játéka szavazás: https://gamepod.hu/hir/mi_volt_az_ev_jateka_szamotokra_2019-ben.html

(#8) MasterDeeJay


MasterDeeJay
(őstag)

3 logó van a képen :DDD , más nem lehet mint a HL3 előkészítése source engine techdemóként.
Túl nagy a mérce a HL3-at nem lehet máshogy kiadni csak úgy hogy nagyot üssön az meg nem egyszerű.

[ Szerkesztve ]

The Glorious Dual Xeon Workstation Gaming Master Race :)

(#9) wjbhbdux válasza oriic (#7) üzenetére


wjbhbdux
(addikt)

Nem hinném, hogy csak az Indexen futna, el fog az menni bármelyik mezei vr seten. Irányítás viszont biztos hogy a külön is kapható index controllerrel lesz az ideális, az jóval fejlettebb a többi megoldásnál.

A hagyományos FPS műfajnak nincs most eget verő szüksége Half-Life játékra, nagyon jól elvagyunk amikor év játéka jelölt DOOM-ok jönnek ki mostanság. a VR-nak van szüksége egy ilyen kaliberű játékra.

Akit a HL2 történet vége érdekel meg elolvashatja, az irója ugyanis kiadta a vázlatait (google epistle 3). Project Borealis néven pedig el is készíti egy tehetséges fejlesztő csapat.

[ Szerkesztve ]

(#10) oriic válasza wjbhbdux (#9) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)

Fog futni mason is az fix, de tippre kap vmi Index exkluziv feature-t. De egyelore csak talalgatok en is.

Az év játéka szavazás: https://gamepod.hu/hir/mi_volt_az_ev_jateka_szamotokra_2019-ben.html

(#11) Samott


Samott
(senior tag)

Csesszek meg a VR-jukat. Rendes Half Life-ot akarok. Tolem futhat VR-on is, de en eroltessek ram azt a sz.rt.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#12) kwzatz


kwzatz
(őstag)

Mondjuk az mekkora, hogy az emberek 12 éve várnak egy folytatásra... És kapnak egy előzményt. :C

(#13) Jinxb1rd


Jinxb1rd
(őstag)

Hál istennek nemrég vettem VR-t, így kevésbé bosszankodok, hogy nem a Half Life-t fejezik be. :D

De ha ez is ilyen elkezdett, több részre/játékra történet lesz, akkor tuti nem veszem meg, mert nekem még egy ilyen szemétség, mint amit az episode 3-mal elkövettek, nem kell.

Oculus Rift S user

(#14) sheep


sheep
(őstag)

Örülök a hírnek, de remélem nem Index exkluzív lesz, futni fog az összes WMR headseten. Kiváncsi leszek az irányításra, remélem nem rontják el mint a Fallout 4-ben, és kap billentyűzet+egér támogatást is.

Azért nem jó medvével beszélgetni mert gyakran félbeszakít

(#15) Ragnar_


Ragnar_
(őstag)

Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming

(#16) Kanczy válasza GegeWarrior (#6) üzenetére


Kanczy
(veterán)

Nekem kicsit "What, don't you guys have phones?" érzésem van ettől, de majd meglátjuk, mi sül ki belőle...

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#17) CocooN-z válasza Kanczy (#16) üzenetére


CocooN-z
(őstag)

Akkor jövőre HL3? :D

BRSZK 6.0 - 2020.05

(#18) Jinxb1rd válasza Ragnar_ (#15) üzenetére


Jinxb1rd
(őstag)

3 logót használnak, HL 3 confirmed.

Oculus Rift S user

(#19) satz18 válasza Kanczy (#16) üzenetére


satz18
(őstag)

Image result for dont you guys have an ass

Asus GL502VS, Lenovo x60, Xiaomi Mi 9T, PS 3

(#20) aginor válasza wjbhbdux (#5) üzenetére


aginor
(addikt)

Ez elég nagy pofánverés. :C Az rendben van, hogy kap VR optimalizációt és azon IS futtatható, de szerintem a rajongók jó része lázadni fog emiatt. Én ugyan nem vagyok rajongó, de mivel kevés jó, történetalapú FPS jön mostanság, nem bánnám ezt a címet sem, de hogy VR-t csak ezért nem fogok venni (a teljes hozzávaló hardverparkkal egyetemben), az is biztos.

Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

(#21) wjbhbdux válasza aginor (#20) üzenetére


wjbhbdux
(addikt)

Szerencsére Pesten már több terem is van ahol lehet VR készülékekkel játszani. Jó előre kell foglalni időpontot ha kiderül mikor jön :DDD

(#22) aginor válasza wjbhbdux (#21) üzenetére


aginor
(addikt)

Azért az közel sem ugyanaz, mint kényelmesen otthon. :U Tudsz fejből ilyen helyet? Megnézném. :B

Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

(#23) ASTON117


ASTON117
(tag)

Én nekem elég komoly nehézségeket okoz felfogni a felháborodást arra hogy VR exkluzív címet csinál a valve amikor htc-vel együtt aztán egyedül vr headsetet csinált, meg ha jól emlékszem még az eredeti riftbe is közreműködött. Talán még nyilatkozták is hogy abban látják a jövőt. Aki nem játszott még VR-al annak megértem azon felfogását hogy csináljanak vr kompatibilis verziót is, de ez egy olyan felfogásból ered ami elég elavult.
VR exkluzív játékok szinte mindig olyat mutatnak amit a sima játékok nem tudnak. Egyszerűen nem lefordítható sokszor 2d-be.

Az én tapasztalatom az a Valveal kapcsolatban hogy hanyag munkát nem igazán adnak ki a kezeik közül, és tényleg szeretnek újítani, a VR szettjükön is ez látszik.

"A VR Drága!" Akkor biztos jobb grafikát se akartok az idő múlásával mert drágák a videókártyák ugye? Meg gyorsabb töltési időket mert drága az SSD? Gyorsabb frissítési ráta se kívánatos mert azok a monitorok drágák? FullHDbe meg 4Kba se kívánatos a streamelés mert drága a net meg az előfizetés?

Inkább csinálják meg azt amit elképzeltek és amiben hittek és ami mellett kiállnak, mint hogy vakon szolgálják a piacot, ami sokszor azt se tudja mit akar.

(#24) laceszgamer


laceszgamer
(addikt)

Nesze semmi fogd meg jól... Medal of Honorral is nemrég játszották be ezt, gondolták hát miért maradnának ki a sorból. Szerintem ez a VR móka is oda fog jutni mint anno a 3D, azt is mennyire erőltették, mára meg már senki sem foglalkozik vele.

Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

(#25) wjbhbdux válasza laceszgamer (#24) üzenetére


wjbhbdux
(addikt)

A 3D-t inkább a TV/kijelző gyártók akarták lenyomni a nép torkán, mint most a 8K-t, a játékiparnak arra se sok szüksége lesz a mai hardverek mellett. VR meg úgymond belső fejlesztés ami direkt a játékokhoz illik.

(#26) Ragnar_ válasza ASTON117 (#23) üzenetére


Ragnar_
(őstag)

Tehát nincs abban semmi, hogy a következő HL címből a sima PC platformot teljesen kihagyják , aminek a Valve kvázi köszönheti azt, ami ma. Ehhez képest a Blizzard a Diablo4-el a fanservice és lojalitás csimborasszója. A RE7 tudta a sima síkképernyős és a VR verziót is. A Valvenák már nem sikerült ezt megugrania. És a RE7 egy konzolport. Ja én kérek elnézést.

[ Szerkesztve ]

Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming

(#27) wjbhbdux válasza Ragnar_ (#26) üzenetére


wjbhbdux
(addikt)

Fordítva. A PC platform és a teljes indie gaming ágazat köszönheti a Valve-nak, hogy ma létezik, a ma már milliárd dollárosra becsült esport bizniszt meg csak aprónak tegyük az érdemeik mellé.
A HL játékot még nem látta senki, így inkább ne hasonlítgasd. Az RE egy hagyományosan játszható játék volt VR opcióval. Ezt sosem tervezték annak. Ne akarj fűnyíróval festeni.

[ Szerkesztve ]

(#28) aginor válasza ASTON117 (#23) üzenetére


aginor
(addikt)

Én nekem elég komoly nehézségeket okoz felfogni a felháborodást arra vonatkozóan, hogy a játékosok többsége hagyományos megjelenítést IS szeretne.. No comment.. :C
Felháborodsz a felháborodáson, de közben nem látod, hogy a két tábor közül a tiéd a szemellenzős, mert "az a jövő, és így más már nem is kell hogy létezzen", még szerintünk egyáltalán nem baj, hogy ha van VR is benne, de szeretnénk hagyományos módon is játszani. Ezen szerintem gondolkozz el..

wjbhbdux: "A PC platform és a teljes indie gaming ágazat köszönheti a Valve-nak, hogy ma létezik" - ööööö, ez talán kicsit erős volt, nem gondolod? :Y Amúgy köszönjük a 20k-s játékárakat is Valve.. :F

Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

(#29) kwzatz válasza wjbhbdux (#25) üzenetére


kwzatz
(őstag)

A 8k-ra nem csak a mai hardverek mellett nincs szükség, hanem úgy egyáltalán. De azért nehogy már azt mondd, hogy nem azért lesz ez most csak VR, mert el akarnak passzolni néhány db 250.000 Ft-os Valve Indexet.

Egyébként nagyobb esélyük lenne, ha valódi Half-Life 3-at csináltak volna, , de egy előzmény miatt (már ha ez az infó igaz persze), senki nem fog rohanni VR headsetet venni. Ha tényleg előzmény, engem pl. nem is érdekel, ha nem VR lenne, akkor sem érdekelne. Sőt, csesszék meg, hogy 12 év után előzményt dobnak ki.

A holnapi bemutató után lehet majd biztosat mondani, hogy egy "újabb Artifacttal" (őszintén, azt az orbitális bukót ki nem látta előre? :D ) van-e dolgunk.

(#30) oriic válasza kwzatz (#29) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)

Azzal jatszik meg barki is?:D

Az év játéka szavazás: https://gamepod.hu/hir/mi_volt_az_ev_jateka_szamotokra_2019-ben.html

(#31) kwzatz válasza oriic (#30) üzenetére


kwzatz
(őstag)

Ahogy nézem, van kb. 100 lelkes, kitartó játékos. De az is lehet, hogy az mind Valve dolgozó. :D

(#32) Ragnar_ válasza wjbhbdux (#27) üzenetére


Ragnar_
(őstag)

A tényekkel nem tetszetős vitatkozni. Szerinted hol tartana a Valve ha nem lenne a PC gaming közösség ? Vagy úgy haldokolna A PC gaming a Valve nélkül, mint a konzol játék biznisz ? Ugyanmár. A Valve érdemei vitathatatlanok a PC gamingben, de a Steam nélkül is lenne PC gaming, ez nyilvánvaló, max nem a Valvenak jattolnának a gamerek. Esport ? Ok. Itt megint a konzolokkal tudok példálózni mivel ott nem magyon van Esport és mégis működik. És úgy látom a lényeget nem sikerült megfejteni. A Valve már tervezés szintjén leírta a Steam userek 98%-át, mivel a maradék 2%-nak van kb. bármilyen VR settje. Érted már, vagy vágod tovább a kenyeret baltával ? ;] Mert ugye, ha a Valve eleve úgy tervezte a játékot, hogy csak VR akkor a PC gamerek 98% nincs is kihagyva igaz ?

[ Szerkesztve ]

Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming

(#33) Ragnar_


Ragnar_
(őstag)

Az aktuális survey alapján a Steam userek kb. 5%-nak van valamilyen VR headszetje. Mondjuk kíváncsi vagyok mi lehet az, ami miatt nem lehetett síkképernyőre portolni a HL Alyxet. Kb. holnap ki is derül.

Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming

(#34) Jinxb1rd válasza Ragnar_ (#33) üzenetére


Jinxb1rd
(őstag)

Sok minden. Egy VR játék teljesen máshogy működik, sokkal komplikáltabb. Meg lehet nézni azokat a játékokat, amik eredetileg Pancake-re jöttek ki és portolni próbálták, VR-ban eléggé alulteljesítenek, nem nyújtják azt a minőséget. Amit kifejezetten VR-ra csináltak, azokat meg se próbálják átvinni asztalira, tudtommal nincs is ilyen...

[ Szerkesztve ]

Oculus Rift S user

(#35) wjbhbdux válasza aginor (#28) üzenetére


wjbhbdux
(addikt)

Az nem a Valve sara, EU-s szabályozás miatt nem adhat egy online shop különböző árakon ugyanolyan terméket két országban, régiókorlát szintén tiltott, ami miatt a bolti áraink is feljebb mentek, hogy ne innen menjen g2a félékre a portéka.. Előtte volt is a kelet-európai országoknak EU2 régió olcsóbb árakkal. Lehetne HUF fizetőeszköz, de akkor a kiadókra lenne bízva hogy mit pötyögnek be, a lengyelek se jártak túl jól a saját pénznem bevezetésével. Win10 storeban látszanak a HUF árak.

[ Szerkesztve ]

(#36) Ragnar_ válasza Jinxb1rd (#34) üzenetére


Ragnar_
(őstag)

Eddig ami síkképernyős játék VR portját láttam annyi volt a legnagyobb különbség, hogy mondjuk egy Doom VR változatában nem futnak, ugranak, hanem teleportálgatnak. Most viszont ugye pont fordított a helyzet, hogy egy VR-ra fejlesztett játéknál mi az ami miatt síkképernyőre nem érdemes átportolni. Kíváncsi vagyok, mert azért egy belsőnézetes játéknál azért többnyire kompatibilisnek tűnik a kétféle mód, ha nem is nyújtja ugyanazt nyilván.

[ Szerkesztve ]

Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming

(#37) aginor válasza wjbhbdux (#35) üzenetére


aginor
(addikt)

De, ez pontosan a Valve sara, mert 1. ő dönti el, hogy mit mennyiért akar eladni, 2. ő vezette rá a stúdiókat, hogy lehet azt drágábban is adni, úgy is lesz némi forgalom. Ezeknek az eredménye a mostanában látható eszement árak lettek, amik miatt évek után én is visszatértem bizonyos esetekben a kölcsönzéshez.. :C

Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

(#38) ASTON117 válasza aginor (#28) üzenetére


ASTON117
(tag)

Gyere vissza akkor amikor játszottál valami komolyabb vr játékkal pl Lone Echo, Beat Saber, Blade and Sorcery, Asgard's Wrath és utána vázold fel nekem hogy lehetett volna megoldani ezeket 2D-be billentyűzettel egérrel hogy ugyanazt az élményt adják, hogy ne legyenek hatalmas kompromisszumok mindkét oldalon. Utána kifejtheted hogy vagyok szemellenzős. Amikor én a dolgok realitását nézem hogy van egy stúdió akar alkotni egy élményt ami egy franchise része egy platformon amin eddig csak techdemókat csinált. A vitapont a VR ellen nektek meg az hogy kevés embernek van meg, eddig nem ezen a platformon volt, szóval kompromittálják az egész designt amire törekedtek. :U Nem kötelező ám azonnal megvenni, ha tetszeni fog és nagyot alkot akkor gyűjteni is lehet ám VR headsetre. A crysist se kellett maxon futtatnia mindenkinek. Nem is lehetett. Aztán most meg milyen jól néz ki még mindig.

(#39) Dyingsoul


Dyingsoul
(addikt)

Én leredukálnám a problémát:
Bejelentettek egy VR játékot => Megveszem a játékot és játszom vele. (már van VR HMD-m) || Megveszem a VR játékot, veszek egy VR HMD-t. || Nem veszem meg a játékot, nem játszom vele.

Ennyire egyszerű. Hogy ki mit szeretne az totál mellékes. Én pl szeretnék egy Lamborghinit.
Akik igazán nagy Half-Life rajongók azok az első HL-al is játszottak. Azóta eltelt 21 év. Ha nekik ez a játék olyan sokat jelent de nincs pénzük egy VR headsetre, akkor kérdem én, hogy mit csináltak az elmúlt 21 évben, hogy egy olyan dologra amiért minden zsigerük könyörög nincs pénzük?

(#38) ASTON117 : Azt egyébként nagyon jól mondod, hogy aki nem próbálta az nem érti meg, hogy mennyire más egy VR játék. Akkora különbség van aközött amit monitorról portoltak VR-ra és amit eleve VR-ra fejlesztettek, mint mondjuk egy imdb 5.0-ás és egy imdb 9.0-ás film között. De fogalmazhatnánk úgy is, hogy ez egy harmadik platform. Van konzol, PC és most már van VR is. Nagyon nehéz átadni, hogy milyen a VR, nem hiába mondják sokmindenre, hogy "VR élmény". Egy vaknak hogy lehetne elmagyarázni a kék színt? Körül lehet írni, de ez olyan dolog amit meg kell tapasztalni.

Azoknak akiknek nincs VR-a de szeretnek játszani csak azt tudom tanácsolni, hogy menjenek el haverhoz vagy rendezvényekre és próbálják ki, ha pedig tetszik akkor ugorjanak bele. Azok akik érdeklődnek a technika és a szórakoztató ipar iránt, de csak a neten elérhető review-kra támaszkodva alakít ki egy képet magában a VR-ról és csak mantrázza, hogy ez az ipar is bedöglik, az olyan lesz mint azok az idősek akiket nem érdekel az okostelefon vagy azok a megoldások amik könnyebbé teszik az emberek hétköznapjait. Ne legyetek tunyák és nyissatok az új dolgok felé, ne írjátok le azokat mert ha egy sikertelenség miatt (pl 3D TV) leírjátok az új dolgokat (pl VR) akkor bizony ilyenek lesztek ti is idős korotokra.

YT: youtube.com/dyingsoulgaming --- Facebook: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream csatorna: http://twitch.tv/dyingsoul -- Honlap: http://diablo3.hu/

(#40) aginor válasza ASTON117 (#38) üzenetére


aginor
(addikt)

Igen, szemellenzős vagy, vagy mondhatnám azt is, hogy VR fan (kinek mi tetszik jobban).
Én egyetlen szóval sem mondtam olyat, hogy bárki, bármit is kompromittálna. Nem is tesznek ilyet, én csak azt mondtam, hogy én nem örülök neki, ha kizárólag VR-re jön, és azt, hogy emiatt az egy játék miatt nem fogom magam megszo***ni a VR-el. Amikor elkezdték tolni a VR mantrát, akkor én is nagyon lelkes voltam miatta (bár erősen szkeptikus is), mivel ebben láttam azt a következő mérföldkövet, ami a játékiparnak akkori meglátásom szerint kellett. Fontos mellékzöngéje a dolognak, hogy akkoriban azt ígérték, hogy egy átlagos középkategóriás gép elég hozzá, és hogy 200dodó alatt lesz a szemüveg is. Azóta elég tisztán látjuk, hogy a szemüveg sem ennyibe fáj, és bizony hardverből is inkább a csúcskategória alja a kívánatos. Ehhez hozzájön a kevés értelmes cím és egyéb problémák, ami miatt nálam parkolópályára került a VR, és abban sokaknak igaza van, hogy egyelőre nem váltotta be az ígéreteket, így valóban van némi hasonlóság a 3D és eközött (etekintetben). Szóval, ha a Valve VR címnek fejleszti, lelke rajta, de nézzen szembe sokak nemtetszésével emiatt, valamint azzal, hogy kasszát robbantani nem fognak vele a szűkös felvevőpiac miatt, azt pedig senki ne is gondolja, hogy ettől az egy címtől majd elkezd száguldani a VR szekere, ahhoz ugyanis szerintem ennél több dologra lenne szükség (elérhető árú szemüveg, vállalható követelmények, SOK komoly VR cím, és megfelelő marketing/promóció).

Dyingsoul: "Én leredukálnám a problémát" - hát most nagyon megmondtad a tutit. Nyilván ezek a lehetőségek állnak az emberek előtt, de ez még nem fogja visszatartani őket, hogy sírjanak, vagy bojkottálják a shopot, a címet vagy a kiadót. ;) Ugyanakkor szerintem mindenki szabadon gondolhatja úgy, hogy egy sima 2D-s játékot szeretne, sőt, továbbmegyek, még szabadon le is írhatja, ha kedve tartja.. Te nyilván örülsz neki, hogy VR, mivel szeretnéd a hardvered minél jobban kihasználni, és az biztos, hogy ez a produktum legalább a jó szintet meg fogja ütni (legalábbis a korábbi munkáik alapján).
"Ha nekik ez a játék olyan sokat jelent de nincs pénzük egy VR headsetre, akkor kérdem én, hogy mit csináltak az elmúlt 21 évben, hogy egy olyan dologra amiért minden zsigerük könyörög nincs pénzük?" - ez viszont baromi magas ló, amiről talán nem ártana leszállni. Ha valaki nem akar/tud beruházni VR szettbe és a hozzá tartozó sallangokba, akkor az már nem is lehet igazi rajongója a sorozatnak (én nem vagyok az, de ez a hozzáállás elvi szinten zavar)?! Ilyen böszmeségekett a politikában szoktak mondani, kérlek, ne süllyedjünk le arra a szintre.. :R

[ Szerkesztve ]

Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

(#41) Jinxb1rd válasza aginor (#40) üzenetére


Jinxb1rd
(őstag)

Váó.

Egyember, aki ki se próbálta a Vr-t, szemellenzősnek hívja azokat, akik már mindkettőt kipróbálták. Azokat, akik sokkal több tapasztalattal, valós információval rendelkeznek a VR platformról...

Ti is érzitek a viccet? :D

Oculus Rift S user

(#42) aginor válasza Jinxb1rd (#41) üzenetére


aginor
(addikt)

Milyen viccet?! Azért, mert valaki valamit próbált, ne adj' Isten több tapasztalata van, attól még lehet szemellenzős. A kettő nem igazán függ össze, ugyanakkor úgy látom, hogy nem nagyon esett le neked, hogy itt senki nem beszél a VR ellen, ahogy szapulni sem szapulja senki (legalábbis én nem).. Az már más kérdés, hogy nem ajnározom a VR-t a jelenlegi formájában, ahogy annak sem feltétlen örülök, hogy egy potenciálisan jó játék VR exkluzív, de ennyi engedtessék meg nekem. Nagylelkűségedet alázatosan köszönöm! :R

[ Szerkesztve ]

Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

(#43) ASTON117 válasza aginor (#42) üzenetére


ASTON117
(tag)

Hát azt írtad hogy szeretnéd ha nem vr only lenne. Az kompromisszumokat jelent a designba, ezt nem tudom ennél egyértelműbben kijelenteni. Meg tudom érteni hogy ha már új half life akkor rengetegen szeretnének vele játszani, és sehogy se lesz nekik olcsó megoldás. Viszont hogy megértsétek a valve döntését ahoz figyelembe kell venni hogy működik egy jó vr játék és egy jó sima 2d-s játék, mert gyakorlatilag 2 teljesen külön játékot kéne fejleszteniük egyszerre. A másik dolog, sokan írják a kommentekbe hogy nincs sok normális VR játék amiért megérné befektetni, teljesen egyetértek. Akkor lesz ha a nagy fejlesztőktől elvárjátok hogy dupla munkát végezzenek? Akkor ki a fene fektetne be végül egy VR headsetbe aki nem hisz benne, ha azt hiszi ha a két játék ugyanaz? Nonszensz. Valve VR seteket gyárt évek óta, pletykák, nyilatkozatok voltak, fejlesztenek vr-ra. Az internetnek meg leesik az álla hogy megjelentetnek egy VR játékot, én ezen vagyok kiakadva. Mi a következő? Activision játékba lootbox van?
Az EA tucatjátékot ad ki?! Vagy a From software valami olyat amibe sokszor halsz meg?!
Én nem sajnálok senkitől semmit, de totál kiakaszt hogy ezeket a problémákat mennyire nem látja át a nagy többség, se azt nem értik hogy mit kérnek, közben én vagyok az elvakult buta fan. :U

(#44) Dyingsoul válasza aginor (#40) üzenetére


Dyingsoul
(addikt)

Azzal kezded, hogy fogadjam el mások véleményét. Utána személyeskedni kezdesz velem a véleményem miatt. Így nehéz bármiről beszélgetnem veled, a többire inkább nem is reagálok mert ez után úgy látom felesleges.

YT: youtube.com/dyingsoulgaming --- Facebook: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream csatorna: http://twitch.tv/dyingsoul -- Honlap: http://diablo3.hu/

(#45) Dyingsoul válasza ASTON117 (#43) üzenetére


Dyingsoul
(addikt)

Amikor például fentről egy kosárba kellett dobni egy hűtőt hogy a kaput felhúzza, hogy a kétéltűvel továbbmehessünk, na ehhez hasonló VR-os csavarokat várok majd a végigjátszás során és ezek azok amiket nem értenek meg emberek, hogy vannak közegek ahol nem lehet megcsinálni.

YT: youtube.com/dyingsoulgaming --- Facebook: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream csatorna: http://twitch.tv/dyingsoul -- Honlap: http://diablo3.hu/

(#46) kwzatz válasza ASTON117 (#43) üzenetére


kwzatz
(őstag)

"se azt nem értik hogy mit kérnek"
Az emberek 12 éve folytatást kérnek. Erre kapnak egy prequelt egy eddigi mellékszereplővel. Szerintem ez a gázabb része, nem is a VR. :D (persze ha az infók igazak)
Nem tudom, ki hogy van vele, de engem emiatt szinte egyáltalán nem érdekel, de azért megnézem persze, hogy valójában mi is lesz ez.

[ Szerkesztve ]

(#47) Dyingsoul válasza kwzatz (#46) üzenetére


Dyingsoul
(addikt)

Sokan írták redditen, hogy a HL 2-t is egy "techdemo" előze meg, a Lost Coast. Lehet, hogy ez a VR játék lesz a HL3 előfutára? Páran ezen gondolkodtak, de csak felvetés szintjén.

YT: youtube.com/dyingsoulgaming --- Facebook: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream csatorna: http://twitch.tv/dyingsoul -- Honlap: http://diablo3.hu/

(#48) oriic válasza Dyingsoul (#47) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)

Nem tartom valószínűnek. Az eddigiek alapján AAA-nak szánják ezt, más kérdés, hogy mi lesz belőle végül...

Az év játéka szavazás: https://gamepod.hu/hir/mi_volt_az_ev_jateka_szamotokra_2019-ben.html

(#49) wjbhbdux válasza Dyingsoul (#47) üzenetére


wjbhbdux
(addikt)

Sokan rosszul emlékeznek, a Lost Coast HL2 után jött ki amikor a Source engine HDR támogatást kapott (a napfény bevilágítás HDR, nem a mai kijelzôkben lévô dolog).

(#50) sati válasza wjbhbdux (#49) üzenetére


sati
(addikt)

Ugye milyen sok itt a fiatal? :DDD

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.