H​i​rde​té​s

2018. február 21., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) ribarszki


ribarszki
(senior tag)

Csak a giroszkópot használja helymeghatározáshoz, vagy a kemarákat is? Ha nem térképez a kameráival, csak a giroszkópra hagyatkozik, akkor nem teljesen szisztematikus. Legalábbis ebben az esetben sokkal pontatlanabb a helyzetének meghatározása mint pl. a Xiaomi LIDAR modulos lézeres távolságmérő esetében.

(#2) bloggiold válasza ribarszki (#1) üzenetére


bloggiold
(tag)

Kamerákat nem használja, könnyenbben átverhető, a Xiaomi pontosabban feltérképezi a lakást.

(#3) GerykO


GerykO
(senior tag)

Mennyire öli a kutyaszőr, vagy a hosszú haj?

Válaszolj a privátra!!! Elég annyi is, hogy szarok rá(d)...

(#4) bloggiold válasza GerykO (#3) üzenetére


bloggiold
(tag)

Kutyaszőr nincs a lakásban, ellenben hosszú haj bőven. Minden gond nélkül megbirkózik vele.

(#5) GerykO válasza bloggiold (#4) üzenetére


GerykO
(senior tag)

Jól értettem, hogy miközben megy porszívózik, s ugyanazzal a lendülettel fel is mos? Vagy megy egy kört söpörni, s végzett még egy kört felmosni? Lehet olyan trükköt csinálni, hogy melegvizet kap felmosáshoz, hogy gyorsabban száradjon? Időzíthető indítás, mondjuk minden este 11kor tegyen rendet?

Válaszolj a privátra!!! Elég annyi is, hogy szarok rá(d)...

(#6) bloggiold válasza GerykO (#5) üzenetére


bloggiold
(tag)

Igen jól értetted. Külön por és külön víztartály van. Elől söpör, porszívózik, a gép hátsó részén lévő víztartály és mop segítségével felmos. A meleg víz jó ötlet, (mikróban kicsit megmelegíteni) csak lágy vizet kell használni és foltmentesen felmos. Igen lehet időzíteni a takarítást, de akár akkor is takaríthatsz vele, hogyha nem vagy otthon. A kamerán keresztül meg körbe is nézhetsz a lakásban (meg irányíthatod is a takarítás útvonalát) miközben a kis rabszolga dolgozik.

[ Szerkesztve ]

(#7) Williamgrant


Williamgrant
(PH! kedvence)

Küszöbökkel hogy boldogult?
Xiaomit vagy ezt ajánlod járólapra inkább?

Marconi plays the mamba.

(#8) bloggiold válasza Williamgrant (#7) üzenetére


bloggiold
(tag)

Xiaomi fan vagyok, de ezt vettem. Az ILIFE V5S Pro robottal van tapasztalatom, attól jobb mászóképességgel rendelkezik és sokkal erősebb, olyan mint egy mini tank. Szerintem sok különbség nem lehet a Xiaomi és ez között a küszöbök leküzdése terén.

(#9) Williamgrant válasza bloggiold (#8) üzenetére


Williamgrant
(PH! kedvence)

Azon agyalok hogy melyiket vegyem. Adott egy kb. 45m2-es egybefüggő küszöb, de nem ajtó mentes terület, ami hidegburkolat, fa erezetű mintával. Az már önmagában sokat segítene a takarításban, főleg ha a felmosó része nem csak kamufícsör hanem tényleg ér valamit.
A szobák parkettásak, arra gondoltam hogy ha a küszöb elé tennék egy kis "rámpát" vajon be tudna-e oda is mászni... Nem kis segítség lenne, 200m2-t tudna így bejárni.
Ami még kérdéses, hogy a Xiaomival vagy ezzel járnék jobban. Árban most baromi közel vannak egymáshoz, 11.11-én jön a 30%-os akció.

Marconi plays the mamba.

(#10) bloggiold válasza Williamgrant (#9) üzenetére


bloggiold
(tag)

Nagyon nem lősz mellé eggyikkel sem. A rámpa jó ötlet. A Haier olcsóbb kicsit, EU raktárból gyorsabban megjön, porszívóz-felmos egyben. Xiaomi ezzel szemben okosabb. Szoftveres részről a Haier sincs elhanyagolva, a héten is jött egy frissítés rá. De nekem is piszkálja a csöröm hogy milyen lehet a Xiaomi porszívó, egy második generációsra lehet benevezek, ha majd jó árban lesz.

(#11) Williamgrant válasza bloggiold (#10) üzenetére


Williamgrant
(PH! kedvence)

Vehetnél fürgébben :D

Marconi plays the mamba.

(#12) palika!


palika!
(újonc)

Pótalkatrészeket (kefék, szűrők, aksi) hol lehet a C3-ashoz kapni? A GB-n egy kedvező árú 14.43 $-os csomag out of stock. Vagy esetleg más gyártó (pl. Ilife) keféje (hengerkefe, oldalkefe) cserekompatibilis a C3-aséval?

[ Szerkesztve ]

(#13) johnnyjungle


johnnyjungle
(tag)

Emberek! Nekem is van egy ilyen, nagyon popec kis gép, de nem lehet rajta beállítani az időt. Vagy legalább időzónát, mert hogy az idő pontos, csak kínai zóna szerint. A leírás szerint járok el, de az utolsó lépésben egyszerűen nem menti el a változtatásokat... Valakinek ötlete?

(#14) lackoko1


lackoko1
(újonc)

Fasza kis porszívó csak kb semmire sem jó.
https://www.youtube.com/watch?v=QYBP0O_SmTY&t=2085s

(#15) Williamgrant válasza lackoko1 (#14) üzenetére


Williamgrant
(PH! kedvence)

Végre megjött a robotposzívók földreszállt mágusa és rájött hogy az olcsóbb gépek nem boldogulnak a fekete szőnyegekkel. :D

Marconi plays the mamba.

(#16) bloggiold válasza Williamgrant (#15) üzenetére


bloggiold
(tag)

Földreszállt mágus, ez teszik. Rövid ideig volt a gearbest raktárában pótalkatrész a HXS C3 porszívóhoz. Már meg is érkezett az enyém a pesti posta elosztóközpontba.

(#17) Williamgrant válasza bloggiold (#16) üzenetére


Williamgrant
(PH! kedvence)

Az a bosszantó, hogy volt már vagy tíz porszívója - azt mondta legalábbis - és még most sem tudja hogy a fekete szín és a leesés elleni szenzor között mi az összefüggés, de fikázni az megy.

Marconi plays the mamba.

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.