Hirdetés

2020. január 27., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#14) hunluki válasza Vesa (#13) üzenetére


hunluki
(aktív tag)

+1
Én G3-as iMac-el kezdtem, utána G5, aztán egy inteles iMac, majd egy Mac mini meg egy MBP. Utána már nem láttam olyan almás gépet ami megfelelne az igényeimnek, szóval építettem egyet és azóta is boldogan használom.

A szoftver egyéni ízlés kérdése, nekem pl mind a mai napig a lent már emlegetett dinamikus mappák illetve a touchpaddal való fő integráció ami annyit dob a felhasználói élményen amit win alatt akárhogy is próbálkoztam nem tudtam megoldani, pedig nem idegenkedek se linuxtól, se ablaktól.

A stabilitás mondjuk egyre jobban felértékelődik, főleg amióta az MS a W10 féle szarokatesztelésre filozófiát nyomja, a telefonnal tablettel összejátszás pedig szintén "just works" egy windowshoz képest.

A hackli ilyen 2in1 győzelem, saját magam raktam össze igényeim szerint a vasat, megvan a szeretett szoftveres környezetem, egy reboot után pedig ott egy combos gémer PC ha épp nem PS-el nyomom az ipart.

ps: mondjuk hozzátenném hogy mostanában egyre ritkábban bootolok be rá, egyszerűen tableten kb el tudok intézni mindent, de azt a 120-as SSD-t nem igazán tudom másra használni. Nagyobb videóvagdosáskor vagy desktop használatra vágyáskor meg jó ha van.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.