Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Egyetem mellett illik dolgozni valamit (főleg a vége felé, amikor lazul hurok), lehetőleg olyat, aminek van köze a szakodhoz. Szerintem ez alap."
Kollégáim tapasztalatai alapján én pont az ellenkező véleményen vagyok, amíg az ember nincs rászorulva, addig a suli mellett még bevállalni egy rendes 8 órás állást nem szabad, mert csak belefásul az ember. Itt a városban az a tapasztalat, hogy hiába vagyunk bármilyen ügyes programozók, fél állásba ingyen se nagyon foglalkoznak velünk. Persze lehet nyomni suli mellett, de a határidő az határidő, ha hétvégén 16 órázni kell akkor is, vizsgaidőszak/államvizsga nem mentség. (A kis magyar valóság része ugye az, hogy itt mindenki féláron fele annyi emberre vállalja be a munkákat, mint amennyi kellene rá, így folyamatos a határidők utáni loholás.) Azt tudom magamról, hogy a jelenlegi munkarendem mellett semmiképp se akarnék egyetemre járni még pluszban, még úgy se hogy semmi energiát nem kellett anno a tanulmányaimba fektetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel topik
- Apple asztali gépek
- Futás, futópályák
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Koenig One Touch Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- XENYX Q802 keverő, softbox, greenbox, capture card, mikrofon
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Eladó felújított DeepCool / Ryzen 5 5600 / 3060-Ti / 16gb ram / számítógép
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi