Hirdetés

2019. október 15., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Ellia


Ellia
(őstag)

Ez már ott sántít, hogy az Old Republic nem része a kánonnak.

(#2) h3lios válasza Ellia (#1) üzenetére


h3lios
(addikt)

Sok mindent visszahoztak már a legends -ből. Kezdve Bane-el a Clone Wars-ban. Majdnem Revan is visszakerült, de aztán elvetették.

Ha nem old rep-ként, hanem máshogy hivatkoznak a korszakra az szerintem teljesen rendben van.

B-tag: H3lios#2825

(#3) Ellia válasza h3lios (#2) üzenetére


Ellia
(őstag)

Persze, meg Thrawn is beemelték a Rebelsbe (és tök jól), de akkor is ez a "leak" belőlem csak egy nahhh-t tudott kiváltani :/ Nem hiszem és remélem, hogy nem próbálnak meg valami ilyesmit a személye köré szőni...

(#4) Syl


Syl
(nagyúr)
LOGOUT blog

>Nektek mi a véleményetek ?

Az a véleményem, hogy nagyon nem érdekel az egész! Lassan 40 éve hogy láttam az első részt, és az "alap" hat rész megvan több verzióban is. De a "New Hope 2.0" után felőlem az egész franchise-t lehúzhatják a klotyón! Százszor többre becsülöm a SW rajzfilmeket.

Szerk.
És mielőtt valaki nekiugrana az avataromnak :D a Star Trekkel is ugyanígy vagyok. Amint Jar-Jar Abrams hozzányúlt, ment az egész a kukába.

[ Szerkesztve ]

Words cannot express how much i don't care

(#5) ncc1701 válasza Syl (#4) üzenetére


ncc1701
(addikt)

Nagyon +1. A Star Wars számomra meghalt a régi sorozat után. Star Trek dettó. :) Szépek, látványosak, de ennyi. Utolsó star wars filmet már le sem töltöttem, az azelöttit 3 részletben néztem meg úgy, h közben neteztem, annyira csapnivaló volt. Mindezt úgy, h imádom a jó scifit. De ez már régen nem jó.

(#6) Ellia válasza ncc1701 (#5) üzenetére


Ellia
(őstag)

Meg nem is Sci-Fi ;]

(#7) rezessanyi válasza Ellia (#6) üzenetére


rezessanyi
(csendes tag)

az az igazság hogy látszólag aki így áll hozzá az új filmekhez, annak teljesen tök mindegy lenne milyen lesz az új movie, akkor is; -a régi jobb volt, ez egy szar, már meg sem nézem blablabla- lenne a reakciója.

(#8) Dilikutya válasza ncc1701 (#5) üzenetére


Dilikutya
(nagyúr)

Ez régen sem volt sci-fi. Köze nincs hozzá, ez egy klasszikus fantasy történet, a körítés más.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#9) Ellia válasza rezessanyi (#7) üzenetére


Ellia
(őstag)

Nekem se tetszett de nem volt szar, élvezhető volt még úgy is, hogy eléggé biztonsági munka volt, nem mert semmi merészet húzni...

(#10) Dilikutya válasza Ellia (#9) üzenetére


Dilikutya
(nagyúr)

A Rogue One azért több volt biztonsági munkánál. Viszont Az ébredő erő közben meg újra 10 évesnek éreztem magam, akkor láttam először az első két filmet, és nem tegnap volt már. Sajnos. :)

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#11) Ellia válasza Dilikutya (#10) üzenetére


Ellia
(őstag)

Arra gondoltam nem a Rogue One-ra - az tényleg az egyik legjobban sikerült darab szerintem.

(#12) Pernyo


Pernyo
(csendes tag)

Nekem az a véleményem, hogy a Disney hülye volt, hogy nem vette meg az egész univerzumot, hanem inkább dobta a kukába. Nem tudnak újat alkotni és folyton beemelnek vmi/vkit a Legendákból. Egyetértek pár előttem szólóval, hogy a Rogue One hozta a 4-5-6 hangulatát, az Nekem bejött. Mivel rengeteg könyvet elovastam a mostmár "Legendákká" avanzsált történetekből, amik nagyon bejöttek, nem tudok úgy rajongani az új filmekért. A Timothy Zahn féle Thrawn trilógia nagyon jó volt, a TFA-el pedig egy annyira mást mutattak, amit nem tud bevenni a májam. Játékok dettó. :(

[ Szerkesztve ]

(#13) Emery T. válasza Ellia (#1) üzenetére


Emery T.
(csendes tag)

Sziasztok!
@Ellia - az már ott sántított, hogy utólag találták ki a Kánont és a Legendákat. Hogy mi része és mi nem, az nincs kőbe vésve! Ezalatt kivettek olyan regényeket, játékokat - sztorikat!!! - amiket nem kellett volna, majd beraktak olya(noka)t, amit utólag olyanok írtak, akiknek semmi közük nem volt eddig a saga-hoz. Az, hogy most a Kánon részének tekintik a Régi Köztársaságot, inkább csak segít ezen a kupin, azt legalább izgalmasabbá és kerekebbé téve. (Megjegyzem, sokkal érdekesebb és izgalmasabb a TOR - KOTOR éra.) Én is azt mondom, hogy legyen része, és az önjelölt SW-író tudósokat pedig egyszer és mindenkorra száműzzék a köztudatból! :K :R Szóval csak ne olyan hevesen ezzel a Kánon-imádattal!

"Do or Do not! There is no try!"

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.