Hirdetés
- Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- leslieke farmerzsebe
- Mr Dini játszótere
- Bekapcsoltam a turbót
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
nagyúr
Nem olvastam még el, de miért nem címlapos?
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Löncsi
őstag
Nagyon szép, nagyon drága. (a sima Core i3-as verzió 280k+ HUF)
[ Szerkesztve ]
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
Smani
senior tag
Szvsz mehet címlapra
-
veterán
Szia!
Nagyon jó cikk, beszámoló! Címlapra vele!
Egyedüli egy dolgoba köthetnek bele a Total Commanderes másolós képbe, mert az biza nem a legalitás csúcsa. Azt szerkeszd át, és úgy szerintem jó lesz. (Bár nem én vagyok a döntéshozó - sőt tkp. egy senki itt ebből a szempontból - de úgy szvsz tökéletes lesz.)Üdv. core2
[ Szerkesztve ]
-
Gyuzmo
újonc
válasz Neil Watts #4 üzenetére
Köszönöm az észrevételt, picit változtattam rajta.
Üdv: Gyuzmo
-
ferensz
senior tag
válasz Neil Watts #4 üzenetére
A szóban forgó képen egy már beregisztrált Total Commander volt? Mert ha nem, szvsz akkor azzal semmi gond nem volt.
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
veterán
-
horush
addikt
Én eddig ugyan csak 3 asus laptoppal találkoztam személyesen, de a touchpadet egyikben sem éreztem megfelelőnek, pedig a legutóbbi példány egy ux31e ultrabook volt, ami vagy 400k. (i7+ 256gb ssd )
-
törölt tag
szerintem teljesen korrekt gép. az árával nem vagyok csak kibékülve, de ismerve a konkurenciát ez se igazán meglepő. lehetne olcsóbb de akkor meg spórolni kéne itt ott, és sanszos lenne hogy a végeredmény meg nem hozná a szintet...
a kisebb gépek mellett nekem nem a súly volt a döntő tényező, hanem hogy teljes szívből utálok külön táskát vinni neki. a jegyzetekhez, a könyvekhez úgyis kell a hátamra valami, és mellé még egy oldaltáska... kizárt. a mostani gépemet bevágom a könyvek közé, tartalékaksi ha valamiért kéne, aztán csók a családnak, vígan elfér ahol egy a4-es füzet. ennyiért nem vennék ultrabookot, de amire aktuális lesz a váltás, cirka 3 év múlva talán lekúsznak ezek is, szépen lecseng a kuriózum varázsa, és én is beruházok. sajnos nálam bármilyen laptopért 150 k az erkölcsi határ, annál többet számomra nem ér
-
Venemo
tag
Pont egy ilyet keresek használtan. Ha valakinek van, kérem írjon!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Disney+
- Apple notebookok
- Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
- Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új Lenovo 13w Yoga x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 5 5625U 16/512 WUXGA +Toll
- Leárazva! Új Dell XPS 13 9315 Prémium Érintős Profi Ultrabook 13,4" -60% i7-1250U 16/512 4K+ Iris Xe
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Slim 500GB, SW:11.00! gyönyörű szép állapotban, 6 hó teljeskörű garanciával, üzletből!
- PlayStation 4 Slim 500GB Gold Edition, 6 hónap teljes és 1 év SW garanciával üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest