Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tm5
tag
bacsis:
Van valami hír az idei X. BRSZK-ról?
Nálunk a szabadság ehhez van igazítva -
Enterpriseeeee!!!!
Első gépünk olyan volt! -
Bugarov
aktív tag
ha egy magánszemély nyilvános felhívás alapján gyűjt adományokat jótékony célra, úgy azután sem személyi jövedelemadó, sem ajándékozási illetékfizetési kötelezettsége nem keletkezik.
Szja tv 1. melléklet :
A közcélú juttatások körében adómentes:
3.3. * a jótékony célú közadakozásból, (...) magánszemélynek, (...) nem pénzben adott juttatás értéke (ide nem értve az e törvény szerint béren kívüli juttatásnak minősülő juttatásokat), pénzben történő juttatás esetén legfeljebb a minimálbér 50 százalékát meg nem haladó összegben havonta adott támogatás,
Illetéktörvény
17. § (1) * Mentes az ajándékozási illeték alól:
a) * a tudományos, művészeti, oktatási, közművelődési, közjóléti célra juttatott ajándék megszerzése és az ilyen célú közérdekű kötelezettségvállalás (alapítvány) alapján történő vagyonszerzés, továbbá a jótékony célú közadakozásból származó vagyoni érték megszerzése;
-
válasz
Trailblazer #57 üzenetére
JAja emléxem rátok
Várunk jövőre is! Még nagyobb lesz -
Trailblazer
veterán
Idén voltunk először, és mondhatom, parádés rendezvényen jártunk, megérte alaposan szétnézni és fotózgatni. (Én vagyok az, aki azt mondta, hogy az Árok party-ról jöttünk.
) Ha tudunk, elnézünk máskor is!
-
Köszi srácok hogy eljöttetek! És a sok pozitív visszajelzést
Jövőre még nagyobbat csinálunk -
5leteseN
senior tag
Egy Covid időszakos online-pub alatt mesélték, hogy egy nyugati cég "nem cicózott": kiírta, hogy adakozásból akarnak fejleszteni valami jó dolgot, de nincs idő, energia a bürokrácia ellen, ezért a 0,5€-s kínai pólókra nyomtattak valamiket(sokat filccel aláírtak, stb...), és árulták 15€-ért. A maguk módján full korrektek volta. Elmondták, hogy a póló töredékét sem éri, nem is azért fizetnek igazán, de ez a módja a meglévő rövid idő alatt az ötlet megvalósításának finanszírozására, hogy ezzel a "túlárazot", +kötelezettség nélküli (T-short-) vásárlással lehet őket ebben támogatni.
Állítólag sikerült a spontán támogatási akció.Szerintem egy ilyen hazai (adó-, ...)viszonyokhoz "honosított" változatú "Támogatói póló árusítás" belefér legközelebb!
TCS: Enemy Terrytory ???
-
Pantha Rei, a video leirasaban is kiemeltem oket. Szeretem a szamaikat es ez az albumuk bakeliten is megvan. Nem lehet elegge megkoszonni, hogy szabadon felhasznlahatova tettek, a youtube felismeri es be is jeloli oket. Raadasul a munkassaguk szabadon elerheto.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ismét tárt karokkal, rengeteg retro számítógéppel és egyéb látványos dolgokkal vár a BRSZK!
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest