Hirdetés

2024. július 19., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#51) UnA válasza frescho (#48) üzenetére


UnA
Korrektor

Jó a zene :)

(#52) frescho válasza UnA (#51) üzenetére


frescho
addikt

Pantha Rei, a video leirasaban is kiemeltem oket. Szeretem a szamaikat es ez az albumuk bakeliten is megvan. Nem lehet elegge megkoszonni, hogy szabadon felhasznlahatova tettek, a youtube felismeri es be is jeloli oket. Raadasul a munkassaguk szabadon elerheto.

[ Szerkesztve ]

https://frescho.hu

(#53) CocooN-z válasza Synthwave (#43) üzenetére


CocooN-z
őstag

Most nem azt tolta a nép, ellenben a szokásos Q3/CS/UT mellett minden mást is láttam multiban (HoMM3, AvP, Flatout2, Diablok, Worms, Quake1+2, Insane, SC, WC1-2-3...sorolhatnám), aminek nagyon örültünk. :)

BRSZK 9.0 - 2024.06.29-30

(#54) Synthwave válasza CocooN-z (#53) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Akkor annyira nem sírok magam alá, valahogy túlélem jövő nyárig. SC/WC3-ban már elég rozsdás vagyok, bár egy kis AvP-s rakoncátlankodás nem lett volna olyan rossz.

HoMM3? Az kicsit hosszadalmas ilyen eseményhez. : >

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 21k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval 25k, és a FOXPOST-ot állom.

(#55) 5leteseN válasza V.Milán (#45) üzenetére


5leteseN
aktív tag

Egy Covid időszakos online-pub alatt mesélték, hogy egy nyugati cég "nem cicózott": kiírta, hogy adakozásból akarnak fejleszteni valami jó dolgot, de nincs idő, energia a bürokrácia ellen, ezért a 0,5€-s kínai pólókra nyomtattak valamiket(sokat filccel aláírtak, stb...), és árulták 15€-ért. A maguk módján full korrektek volta. Elmondták, hogy a póló töredékét sem éri, nem is azért fizetnek igazán, de ez a módja a meglévő rövid idő alatt az ötlet megvalósításának finanszírozására, hogy ezzel a "túlárazot", +kötelezettség nélküli (T-short-) vásárlással lehet őket ebben támogatni.
Állítólag sikerült a spontán támogatási akció.

Szerintem egy ilyen hazai (adó-, ...)viszonyokhoz "honosított" változatú "Támogatói póló árusítás" belefér legközelebb! ;)

TCS: Enemy Terrytory ??? :C :DD :))

[ Szerkesztve ]

(#56) bacsis


bacsis
Közösségépítő

Köszi srácok hogy eljöttetek! És a sok pozitív visszajelzést :R
Jövőre még nagyobbat csinálunk :D

(#57) Trailblazer


Trailblazer
addikt

Idén voltunk először, és mondhatom, parádés rendezvényen jártunk, megérte alaposan szétnézni és fotózgatni. (Én vagyok az, aki azt mondta, hogy az Árok party-ról jöttünk. :B ) Ha tudunk, elnézünk máskor is! :R

Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V

(#58) bacsis válasza Trailblazer (#57) üzenetére


bacsis
Közösségépítő

JAja emléxem rátok :R
Várunk jövőre is! Még nagyobb lesz :D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.