Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
tm5
tag
bacsis:
Van valami hír az idei X. BRSZK-ról?
Nálunk a szabadság ehhez van igazítva
-
Enterpriseeeee!!!!

Első gépünk olyan volt!
-
ha egy magánszemély nyilvános felhívás alapján gyűjt adományokat jótékony célra, úgy azután sem személyi jövedelemadó, sem ajándékozási illetékfizetési kötelezettsége nem keletkezik.
Szja tv 1. melléklet :
A közcélú juttatások körében adómentes:
3.3. * a jótékony célú közadakozásból, (...) magánszemélynek, (...) nem pénzben adott juttatás értéke (ide nem értve az e törvény szerint béren kívüli juttatásnak minősülő juttatásokat), pénzben történő juttatás esetén legfeljebb a minimálbér 50 százalékát meg nem haladó összegben havonta adott támogatás,
Illetéktörvény
17. § (1) * Mentes az ajándékozási illeték alól:
a) * a tudományos, művészeti, oktatási, közművelődési, közjóléti célra juttatott ajándék megszerzése és az ilyen célú közérdekű kötelezettségvállalás (alapítvány) alapján történő vagyonszerzés, továbbá a jótékony célú közadakozásból származó vagyoni érték megszerzése;
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
Trailblazer
üzenetére
JAja emléxem rátok
Várunk jövőre is! Még nagyobb lesz
-
Trailblazer
veterán
Idén voltunk először, és mondhatom, parádés rendezvényen jártunk, megérte alaposan szétnézni és fotózgatni. (Én vagyok az, aki azt mondta, hogy az Árok party-ról jöttünk.
) Ha tudunk, elnézünk máskor is! 
-
bacsis
Közösségépítő
Köszi srácok hogy eljöttetek! És a sok pozitív visszajelzést
Jövőre még nagyobbat csinálunk
-
5leteseN
őstag
Egy Covid időszakos online-pub alatt mesélték, hogy egy nyugati cég "nem cicózott": kiírta, hogy adakozásból akarnak fejleszteni valami jó dolgot, de nincs idő, energia a bürokrácia ellen, ezért a 0,5€-s kínai pólókra nyomtattak valamiket(sokat filccel aláírtak, stb...), és árulták 15€-ért. A maguk módján full korrektek volta. Elmondták, hogy a póló töredékét sem éri, nem is azért fizetnek igazán, de ez a módja a meglévő rövid idő alatt az ötlet megvalósításának finanszírozására, hogy ezzel a "túlárazot", +kötelezettség nélküli (T-short-) vásárlással lehet őket ebben támogatni.
Állítólag sikerült a spontán támogatási akció.Szerintem egy ilyen hazai (adó-, ...)viszonyokhoz "honosított" változatú "Támogatói póló árusítás" belefér legközelebb!

TCS: Enemy Terrytory ???

-
frescho
addikt
Pantha Rei, a video leirasaban is kiemeltem oket. Szeretem a szamaikat es ez az albumuk bakeliten is megvan. Nem lehet elegge megkoszonni, hogy szabadon felhasznlahatova tettek, a youtube felismeri es be is jeloli oket. Raadasul a munkassaguk szabadon elerheto.
Új hozzászólás Aktív témák
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Oppo A14 4/64GB Kék / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) Ha tudunk, elnézünk máskor is!