- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enterpriseeeee!!!!
Első gépünk olyan volt! -
Bugarov
aktív tag
ha egy magánszemély nyilvános felhívás alapján gyűjt adományokat jótékony célra, úgy azután sem személyi jövedelemadó, sem ajándékozási illetékfizetési kötelezettsége nem keletkezik.
Szja tv 1. melléklet :
A közcélú juttatások körében adómentes:
3.3. * a jótékony célú közadakozásból, (...) magánszemélynek, (...) nem pénzben adott juttatás értéke (ide nem értve az e törvény szerint béren kívüli juttatásnak minősülő juttatásokat), pénzben történő juttatás esetén legfeljebb a minimálbér 50 százalékát meg nem haladó összegben havonta adott támogatás,
Illetéktörvény
17. § (1) * Mentes az ajándékozási illeték alól:
a) * a tudományos, művészeti, oktatási, közművelődési, közjóléti célra juttatott ajándék megszerzése és az ilyen célú közérdekű kötelezettségvállalás (alapítvány) alapján történő vagyonszerzés, továbbá a jótékony célú közadakozásból származó vagyoni érték megszerzése;
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
Trailblazer #57 üzenetére
JAja emléxem rátok
Várunk jövőre is! Még nagyobb lesz -
Trailblazer
veterán
Idén voltunk először, és mondhatom, parádés rendezvényen jártunk, megérte alaposan szétnézni és fotózgatni. (Én vagyok az, aki azt mondta, hogy az Árok party-ról jöttünk.
) Ha tudunk, elnézünk máskor is!
-
bacsis
Közösségépítő
Köszi srácok hogy eljöttetek! És a sok pozitív visszajelzést
Jövőre még nagyobbat csinálunk -
5leteseN
senior tag
Egy Covid időszakos online-pub alatt mesélték, hogy egy nyugati cég "nem cicózott": kiírta, hogy adakozásból akarnak fejleszteni valami jó dolgot, de nincs idő, energia a bürokrácia ellen, ezért a 0,5€-s kínai pólókra nyomtattak valamiket(sokat filccel aláírtak, stb...), és árulták 15€-ért. A maguk módján full korrektek volta. Elmondták, hogy a póló töredékét sem éri, nem is azért fizetnek igazán, de ez a módja a meglévő rövid idő alatt az ötlet megvalósításának finanszírozására, hogy ezzel a "túlárazot", +kötelezettség nélküli (T-short-) vásárlással lehet őket ebben támogatni.
Állítólag sikerült a spontán támogatási akció.Szerintem egy ilyen hazai (adó-, ...)viszonyokhoz "honosított" változatú "Támogatói póló árusítás" belefér legközelebb!
TCS: Enemy Terrytory ???
-
-
Pantha Rei, a video leirasaban is kiemeltem oket. Szeretem a szamaikat es ez az albumuk bakeliten is megvan. Nem lehet elegge megkoszonni, hogy szabadon felhasznlahatova tettek, a youtube felismeri es be is jeloli oket. Raadasul a munkassaguk szabadon elerheto.
-
válasz
Rozisoft_Bp #49 üzenetére
Egy schnitt erejéig jók lettek volna. Végülis jellemzőek a korszakra, még egy kis Dragonball vagy GI Joe kellett volna melléjük.
-
Nagyon jó volt! Beszélgettem jókat a kiállítókkal és pár PH taggal is.
Igényes volt minden téren. Volt igen sok olyan gép amiről még álmodni sem merek. Vigyorogva mentem végig töbször is a sorokon, sok sok emlék ütött be.
Remélem a 10.-re is el tudok majd menni! -
Peta
csendes tag
Erről nincs infóm sajnos.
-
-
Ismét voltunk, jó volt - köszi a szervezést
( 4 környékén értünk oda, kerestem az adományos dobozt, ami a bejárattól jobbra szokott lenni egy kis külső vinyó rackben, de nem leltem, épp akkor fotózkodtatok, gondolom azért nem volt kinn - mindegy, jövőre betolom azt is amit idénre szántam)
-
-
mg1992mg
őstag
Valami eszméletlen jó volt az idei is, megérte a 3 órás vonat utat oda-vissza, jövőre szintén érkezünk
-
Peta
csendes tag
Haverok hülyének néztek, hogy 2x300+ km-t akarok vezetni emiatt, de azt kell mondjam teljesen megérte. Jövőre ugyanitt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ismét tárt karokkal, rengeteg retro számítógéppel és egyéb látványos dolgokkal vár a BRSZK!
- Milyen TV-t vegyek?
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Windows 11
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest