Hirdetés

2022. május 23., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) --ka


--ka
senior tag

Az olyan gáz - és ezzel be is vannak árazva azok, akik ilyet akarnak - , hogy az mATX házba nem jutott csak két csavaros hátlap, kettő ilyen kitörni való vacak. Shame on You Cooler Master! :(((

"... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."

(#2) Acélfarkas válasza --ka (#1) üzenetére


Acélfarkas
senior tag

A képen látható termék volt a "reszli" :DDD

"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"

(#3) goodboy007


goodboy007
senior tag

Kíváncsi vagyok a HAF-500 árára.
A jelenlegi HAF-932, amit 5 éve még itt az aprón vettem nevetségesen olcsón igazából tökéletesen kiszolgál, de az tetszik, hogy nincs annyi 2,5"-es, illetve 3,5"-es slot.
A világítás remélem szabályozható/kikapcsolható.

[ Szerkesztve ]

"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007

(#4) Zoolee19


Zoolee19
senior tag

Egy Cooler Master HAF 922-nak vagyok a tulajdonosa, tökéletesen elég pár évig.

S21 Ultra 5G/ Samsung Galaxy Watch 3/4 46mm / Xbox One X

(#5) NKing válasza --ka (#1) üzenetére


NKing
tag

Szerintem előrelátóak voltak és tudták, hogy ha beteszel egy 2-slot VGA-t, akkor felszabadul két csavaros lemez, ergo ha beteszel még valamit, amit aztán kiveszel, akkor tudsz a helyére tenni csavaros lemezt. Ha nem teszel be VGA-t, és mondjuk mATX lapra építkezel, akkor lehet, hogy oda esik egy PCIex x1 és egy x16, válogathatsz, hogy melyikbe teszed a tetszőleges PCIex bővítőkártyádat és nem lesz szükséged a kitörhető lemezes helyekre. Vagyis csak az olyan ritka esetekben lesz problémád, amikor beteszel egy 2 slot VGA-t, beteszel 2 bővítőkártyát, kitöröd a lemezeket és aztán az összes kártyát ki akarod venni és a helyüket vissza akarod tömni csavarozható lemezzel. Lássuk be, ez az eshetőség nem túl gyakori... :U = vihar a biliben.

(#6) --ka válasza NKing (#5) üzenetére


--ka
senior tag

Az igénytelenséget is meg lehet magyarázni - mindig sajnos. De miért kell? :F

"... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."

(#7) NandoXXL válasza NKing (#5) üzenetére


NandoXXL
senior tag

Marketinges vagy? Esetleg bolti eladó? Sale-es? Ha nem, elpazarlod a tehetséged. Ezt most komolyan írtam, ilyen hulladék igénytelen kivitelezést így elmagyarázni :Y
#6--ka
Pénzért, vagy csak úgy, hiszen nem lehet meztelen a király. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#8) NKing válasza NandoXXL (#7) üzenetére


NKing
tag

Figyi, mivel MasterBox széria, így egy várhatóan cirka 15.000 Ft-os házról beszélünk. Ebben az árkategóriában az se lenne meglepő, ha mindegyik lemez "kitörős" fajta lenne. Ha neked ez nem tetszik, akkor vegyél más fajtát és fizesd ki a felárat. Csak arra céloztam, hogy azért kerülhetnek ezek a házak ennyibe, mert nem költenek kvázi felesleges csicsára. Ez egy low cost mATX ház, nincs itt több látnivaló. :R

[ Szerkesztve ]

(#9) Találtgyerek


Találtgyerek
őstag

Nekem a régi HAF jobban tetszik. Ez már nagyon műanyag hatás.
Hűtése biztos nem lesz rossz.

06-3o/9759I39

(#10) Predatorr


Predatorr
senior tag

Volt egy csodás HAF932-m egyszer. Nemrégiben vettem egy H500P Mesh-t. Ilyen gagyi szart még életemben nem láttam szerelhetetlenségben és minőségtelenségben is, ment is vissza elállással, ha rá is fizettem. kopogós, vacak műanyag, mindkét oldalon eláll, a kábelektől a védőlemezt nem lehet visszahelyezni, ha hdd-t teszek bele, nem megy rá az oldallap sem a csatlakozóktól (okos tervezés), mesh létére a teteje plexi, hogy ne tudjon távozni a meleg levegő, és még sorolhatnám. Körülbelül ennyire értékelem a tesztoldalakat is, ahol kihozták a legjobbnak. Már nem szívesen kockáztatok.

"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."

(#11) Johnny001


Johnny001
senior tag

Hi!

Nekem marad a jó öreg 932! :)
Abban legalább van anyag, könnyű szerelni, mindent bele lehet tuszkolni.

By.: Johnny

Bp. XVIII.- Pestszentimre 06309060893 Hőfényképezés, épületdiagnosztika www.dolen.hu TermészetBÚVÁR www.tbuvar.hu, Johnny001 dolen.atw.hu

(#12) Találtgyerek válasza Predatorr (#10) üzenetére


Találtgyerek
őstag

Nekem is volt szerencsém egy H500P-hez. A szellőzése tényleg jó, de ha előtte volt normális házad, akkor érződik, hogy gagyi a felépítése.

06-3o/9759I39

(#13) Borisz76


Borisz76
veterán

Semmi extra....

Bezzeg a HAF XB házikó....
Akkor annyira megtetszett, hogy azóta is ezt a XB házat nyüstölöm....
Egyszerűen imádom, nagy , tágas, szellős , könnyű szerelni.
Szerncsére ritkán kell bele nyúlnom a házba.
Fél évente kifújom levegővel és ennyi.

Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html

(#14) Amerigo57


Amerigo57
őstag

A HAF 500 ház méreteinél fogva, (E-ATX lap szerelhetősége ), az USB portok előre szerelésével, szélességénél fogva könnyen szerelhető, az ára még elfogadható ( 68,566,- Ft ).
Formájára nézve hasonlít a régebbi Phanteks Enthoo Pro sorozatokra, amelyek valóban az egyik legsikerültebb számítógépházak a mai napig.

(#15) Találtgyerek válasza Amerigo57 (#14) üzenetére


Találtgyerek
őstag

Néztem pár tesztet. Videón keresztül nem lehet megállapítani a minőségégét, de szerintem nem sokkal lett jobb, mint a H500P. Hűtésben sem lett a legjobb. Így én sokallok érte 68 000Ft-ot, ha annyi lesz az ára.

06-3o/9759I39

(#16) worxland válasza Predatorr (#10) üzenetére


worxland
addikt

"H500P Mesh" ... "mesh létére a teteje plexi, hogy ne tudjon távozni a meleg levegő" - nem számít. Engem is zavart, ezért kipróbáltam és levettem, hogy megnézzem, mennyit fog vissza a szellőzésből. Talán 1 fok volt a különbség.

''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q

(#17) Predatorr válasza worxland (#16) üzenetére


Predatorr
senior tag

Az csak az egyik probléma vele, és kétlem, hogy amikor 14cm ventik pörögnek alatta 1600RPM-mel (mondjuk), kijönne a levegő azokon a szűk réseken. Maradt a CMT230. Kicsi, szellős, és sokkal jobban elférek benne (pl. simán rá tudom tenni az oldallapot a kábelekre, hdd-kre, pedig nem moduláris a tápom és még egy rakás rgb vezeték és csatlakozó is ott fut. Számomra egyet jelentett a cucc: a CM ma már szemetet gyárt. A régi HAF-ok egészen más kategória.

"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."

(#18) worxland válasza Predatorr (#17) üzenetére


worxland
addikt

2x120 pörög alatta 2500 körül, kitolja a meleget, nem kell aggódni.

''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q

(#19) Predatorr válasza worxland (#18) üzenetére


Predatorr
senior tag

Az sokkal kevesebb, de nem aggódom. :R

"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."

(#20) worxland válasza Predatorr (#19) üzenetére


worxland
addikt

2 120-as 2500-on kevesebb, mint 2 140-es 1600-on? Nem jön ki a matek. 36%-kal kisebb felület, 56%-kal nagyobb fordulatszám. :F

''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.