Hirdetés

2022. október 3., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  BLOGOUT  »  [Re:] [guga:] Hatigvanló

Hozzászólások

(#13) guga válasza Rive (#12) üzenetére


guga
Közösségépítő

Üdv!

Nekem ennyi elég :D :


annyira jól, hogy még azokat az írásaidat is elolvasom amikről sejthető hogy vallásos dologról fognak szólni (vagy olyasmi) annak ellenére, hogy amúgy feláll a szőr a hátamon az ilyen vallásos dolgoktól és egyébként semmi körülmények közt nem olvasok vallással kapcsolatos dolgokat


Bár nem kenyered a téma, ennek párszor már jelét adtad, ennek ellenére van bennünk valami közös és én arra építek :D

Mindegy miben hiszünk és miről mit gondolunk, hogyan értelmezünk, mindketten ugyanott végezzük és ugyanazzal szembesülünk.
Ha van, ha nincs.

Ebben ez a szép. Nem biztos, hogy nekem van igazam, nem biztos, hogy neked. De egy biztos, hogy Istennek igaza van és nem attól létezik, mert elhiszem vagy te nem.
Nekem nem az a feladatom, hogy téged támadjalak, amiért nem hiszed s minden tudásoddal azon vagy, hogy ellene támadj s cáfolj.
Nekem egy feladat jutott, hogy amíg Isten éltet:

1Pt 3,15
Az Úr Istent pedig szenteljétek meg a ti szívetekben. Mindig készek legyetek megfelelni mindenkinek, a ki számot kér tőletek a bennetek levő reménységről, szelídséggel és félelemmel:

Én sem úgy kezdtem az életem, hogy na ma megtérek és jó ember leszek, hinni fogok Istenben és bizony kövessétek az értékrendem.
Sokkal rosszabb helyzetben voltam nálad, ha valaki téríteni mert simán pofánvertem. Akár a metrón mások előtt, hogy a haverok előtt legyen tekintélyem.

Legalább nekem nincs semmi jogalapom ítélkezni olyan emberek felett, akik Istennel szemben állnak vagy tagadják, vagy érvelnek.
Nem az én dolgom, önmagáért mindenki maga felel, de ha engem kérdeztek, akkor én kész vagyok beszámolni mindenkor Istenről.

Nem szirup, hogy izé... fogadd a szívedbe Jézust és jer táncikáljunk meg örök élet s kívánj hármat meglészen.

Nem ezt ígérte Isten, nem azt mondta könnyű lesz. Azt írja nehéz, s megélni, tapasztalni tényleg az.
Hibáztatni viszont nem lehet senkit ha nem hisz vagy nem fogadja el.
Még az is hülyén és elvakultan hangzik, hogy majd imádkozom érted, hogy te is részesülj Isten kegyelmében...
Elcsépelt, mert az emberek, az ember lelke azonnali bizonyosságra vágyik. Mutasd meg, lássam, érezzem és mutatkozzon meg, mert ha Isten van, akkor és utána rengeteg kérdőjel, hogy miért???

A kérdőjeleket is megértem, volt a kezem lelkész nyakán, mert nekem fontosabb, égetőbb kérdéseim voltak és sürgetőbb miértek.
Azonnali kérdések és válaszok órája.

Mindenhez idő kell és mindennek meg van a maga ideje, minden akaratnak.

Én sokkal vehemensebb voltam az átlagnál és kirohanó, tettleges, agresszív, szinte egy állat s most sem büszkélkedhetem azzal, hogy Teréz anya követője lennék, de Isten nem megbüntetett mindezért.
Tényleg türelmes és elnéző volt velem.

Amit kaptam azt szeretném tovább adni, akkor lennék bajban ha ezt elhallgatnám vagy vissza tartanám.

Szirup off :D

[Szerkesztve]

Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó

Útvonal

Fórumok  »  BLOGOUT  »  [Re:] [guga:] Hatigvanló
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.