- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diagnosztika
-
-
ncc1701
veterán
Pont ugyanezt akartam írni. Ha kipihenten ébredek, akkor jól aludtam. Lépésszám nem érdekel, edzés közbeni pulzus se, érzem, h mennyire hajtom magam. EKG, vérnyomás meg csak tájékoztató jellegű. Még egy kicsit fejlődniük kell.
Volt vagy 3 évig okosórám, majd talán megint lesz. Most casio rangement nézegetek, de az a 200eft kategória. És csak egy újabb kütyü. Könnyebb szívvel adnék mondjuk 3 millát egy szép rolexre. -
Szerintem ez remek üzemidő, tekintve, hogy sok minden folyamatos figyelésen van, pl pulzusszám, vérixigénszint, horkolás figyelés:
-
válasz
Luck Dragon #20 üzenetére
Amúgy jó féle ja, nekem egy Mediatek cuccom volt tudtommal, az előző laptopom WiFi modulja.
Csak a hírben azt írták, hogy nem biztos, hogy annyira támogatott lesz szoftveresen a gyártó által (időben). -
-
válasz
Luck Dragon #18 üzenetére
Ebben meg nem Qualcomm lesz.
-
-
-
-
-
válasz
Luck Dragon #4 üzenetére
Speciel eddig csak hallomásból tudtam, hogy néha horkolok, most már vissza is tudtam hallgatni, és még azt is láttam, hogy 24 percig horkoltam
De persze értem amit mondasz, csak mindennek ára van, a hagyományos órák funkcionalitásukban maradnak el, cserébe meg nem kell naponta tölteni őket.
-
-
domos
senior tag
válasz
ergoGnomik #8 üzenetére
Én imádom az ilyen kütyüket, viszont pl. az ilyen "alvás minősége" mérőszámnak nem tudom mi értelme van. Felébredek, érzem hogy jó volt-e vagy nem XD bármit is mond az óra.
-
válasz
ergoGnomik #8 üzenetére
3 méréssel, előírás szerint. -
ergoGnomik
tag
Nekem nagyon fontos az ... ökoszisztéma élményének átélése
Hogyan kell átélni a vendor lockint?Számomra nagyon fontos a bioritmus, az alvás minősége, és mindennap amikor felébredek megnézem az alvási pontszámomat, a REM időszakot, az átlagos pulzusszámot, mindent.
És mindezekkel az információkkal mihez kezdesz? Mert a nézegetés hajítófát sem ér magában. Egyáltalán szabad ezekből a konzumer cuccokból kiesett eredményekből bármiféle következtetést levonni?Az imént kalibráltam be az egyik Omron vérnyomásmérőm segítségével.
Ezt hogyan kell elképzelni? Csináltál felváltva legalább három-három mérést az OMRON-nal és a Galaxy Watch-csal teljesen relaxált, normális hétköznapi és fokozott terheléses állapotban?Csak mert én úgy hallottam, hogy "egy mérés nem mérés". És feltételezem, hogy egy adatpont is meglehetősen közel van a haszontalanhoz.
-
-
DonElvis
aktív tag
Sziasztok, bocsánat az OFF-ért, de meg tuddnátok mondani nekem, hogy melyik az a Samsung okosóra, amelynek forgatható a lünettája, azaz fizikai kapcsolóként működik? Nem mostani kiadás, azt tudom. Előre is köszi!
-
Köszönöm a leírást , értem a fontosságát ezeknek a kütyüknek , de én maradok a hagyományos óráknál.
-
Az imént kalibráltam be az egyik Omron vérnyomásmérőm segítségével.
-
válasz
ViharVadász #1 üzenetére
Köszi szépen
A Google Wallett egy kicsit sokat fogyaszt:
Amúgy a nagyobb akksi miatt is vásároltam a 44 mm-est
-
ViharVadász
őstag
Először is, gratula az új órádhoz!
Nekem egy Galaxy Watch 5 40mm-es, de szintén eSIM kompatibilis órám van. Imádom nagyon, viszont sajnos az én szolgáltatómnál nincs MultiSIM lehetőség, így egy picit nekem valahol kevesebb mégis az órám.Üzemidőre leszek kíváncsi, hogy milyen tapasztalataid vannak.
Én is gondolkoztam a 44m-es változaton, de a csuklóm sajnos szerintem kicsi lenne ahhoz, de az üzemidő miatt biztos jobb lett volna az.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest