Hirdetés

2024. szeptember 13., péntek

Gyorskeresés

(#1) Victoryus

Victoryus
addikt
LOGOUT blog

Üvegfóliát meg Xiaomi telefont csak őstermelőtől... Ali, Banggood. Kb. 800 Ft volt 2 db üvegfólia a Note11-re, meg a Mi9Lite-ra. Kerestem itthoni boltban tokot, azonnal ki is jöttem mikor megláttam az árakat. Értem én, hogy hogy haszonkulcs, de 4-5X-ös?! Egy nyamvadt tokon, vagy fólián? Kivárom azt a 3 hetet amíg ideèr...addig meg jó a gyári.Ugyanazt a plasztik vackot árulják ők is, ugyanonnan, de általában Alin sokkal nagyobb a választék.

Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle

(#2) TheLázs

TheLázs
csendes tag
LOGOUT blog (1)

Mennyire igaz... Ez az, ami vérlázító. Ha lenne 1,5-2x-es csupán az ár, inkább itt venném meg.

"Annyi mindenféléhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít” – Örkény István

(#3) Tutyimutyi válasza Victoryus (#1) üzenetére

Tutyimutyi
lelkes újonc

Ha az embernek van 3 hete akkor nyilván a websjop a jobb megoldás. A GSM boltos felárban nem csak az ő haszonkulcsát fizeted meg, hanem azt is hogy az ott van és nem kell rá várni.

(#4) GoodSpeed válasza Tutyimutyi (#3) üzenetére

GoodSpeed
addikt
LOGOUT blog (1)

Arról nem is beszélve, hogy mennyi lehet a tényleg anyagára, meg mennyi lehet a nagykerár .

be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP

(#5) domos

domos
senior tag

Szükség van amúgy erre? Apple Watch Ultrát ütöm-vágom, semmi nyoma nem látszik.

If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.

(#6) GoodSpeed válasza domos (#5) üzenetére

GoodSpeed
addikt
LOGOUT blog (1)

Speciel én napokig azért nem vásároltam, mert akkor a kommentek többsége arról szólt abban az intervallumban a Watch6 topicban hogy nem szükséges fólia. Aztán volt aki beírta, hogy ő a négyest megkarcolta, meg itt van az én Amazfit Bip U Pro-m ami csak 20K volt talán Gorilla Glass 3mas üveggel, estem rollerrel vele, és bizony csúnyán belemart a beton:
Évekre vásároltam, szóval ezen ne múljon a védelem, a topicban megjegyezte valaki elég egy pici karc. Ha csak te tudod, hogy ott van, akkor is zavarni fog.

be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP

(#7) Angie™

Angie™
addikt

Én első pillanattól kezdve raktam a watch 6-ra üvegfóliát és szilikon védőkeretet, mivel trail-eken haladva eléggé szokta kapni a kezem az ágakat, bokrokat, növényeket. A szilikon karpánton látszódik hogy találkozott ágakkal, de az órát eddig sikeresen megóvták a tartozékok. Felhasználás függő, ki hogyan él, sportol, használja az órát, de nem árt megadni a megfelelő védelmet ezeknek a kis értékeknek :)

⏺︎Gondolkoztál már azon, hogy bankot válts? ⏺︎Most megéri! ⏺︎Válaszd a Gránit, K&H vagy Raiffeisen Bankot az én meghívóm alapján és akár 60.000 Ft bónuszt kaphatsz. ⏺︎További részletekért írj!⏺︎

(#8) UnA válasza domos (#5) üzenetére

UnA
Korrektor

Nálam is hasonló a helyzet, és amikor eladtam az előző Garmint öt év után, akkor sem volt rajta külső hiba. Persze nem szoktam nagyítóval nézegetni... :)

(#9) Tutyimutyi válasza GoodSpeed (#4) üzenetére

Tutyimutyi
lelkes újonc

Nem mindegy?

(#10) GoodSpeed válasza Tutyimutyi (#9) üzenetére

GoodSpeed
addikt
LOGOUT blog (1)

Eltaláltad. Mert egészen vad összegek repkednek. Pl, hogy a 9000 Ft-os cucc kevesebb mint 0.5%-ba kerül anyagáron. Olvass bele a Telekom topicba.

[ Szerkesztve ]

(#11) UnA válasza GoodSpeed (#10) üzenetére

UnA
Korrektor

De miért lenne érdekes az anyagár? Ha csak egészen régi technológiát nézünk, akkor ha viszek neked egy láda rozsdás vasat, akkor tudsz belőle ingyen szamurájkardot kovácsolni? ;)

(#12) Luck Dragon válasza UnA (#11) üzenetére

Luck Dragon
nagyúr

Egy oroszlán mióta kovács? :DDD :R

A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.

(#13) GoodSpeed válasza UnA (#11) üzenetére

GoodSpeed
addikt
LOGOUT blog (1)

Nem arról van szó, hogy ha tudnánk - de hivatalosan nem tudhatjuk -, akkor ezzel idehaza érdemben tudnánk valamit is tenni, szabadáras a piac.
De mégis hasznos lehet olyan szempontból, hogy amikor meglátod x fóliát idehaza 9000 Ft-ért,, majd ugyanezt Alin 1800 Ft-ért, és relatíve megbízható forrásból úgy értesülsz, hogy a gyártónak nem kerül többe anyagáron, mint 80 Ft (ilyen árak voltak Magenta csoportban), akkor már nem feltétlen fogod azt gondolni, hogy az Alis csak ugyanannak van kamuzva, és ezért nem azt veszed, hanem ezt. Mert ha tényleg ugyanaz a minőség, csak a kereskedők nem héjaként viselkednek, hanem becsületes haszonnal, de etikus haszonnal dolgoznak, akkor nem fogsz félni megvenni azt.

Amúgy én már sok mindent vásároltam Ali-ról, főleg mechanikus dolgokat, amik nem romlanak el... de pl itt van a topic alanya, amit nem az ottani minőségben való megrendült hitem miatt nem onnan vásároltam, hanem az időfaktor miatt. Mert volt olyan hogy 6-8 hét múlva jött meg a csomagom. Eddig, hogy lekopogjam, mindig megkaptam, sértetlenül, de azért 1,5-2 hónap nem kevés idő. Volt amikor persze sokkal előbb.

A másik meg a fólia felhelyezés. Eddig amire a legbüszkébb vagyok az Amazonról rendelt felhelyező kerettel ellátott iPad 2018-ra vásárolt üvegfólia volt, mert én tettem fel, és egyből, elsőre, tökéletesre sikerült!

Most pl Spigen EZ FIT GLAS.tR - okosóra üvegfólia - Samsung Galaxy Watch 6 Classic (47mm) okosórához (2db) + felhelyezést segítő (tokgalaxis.hu)
Gondoltam erre is, csak 44 mm-es nem volt, na meg amit vettem, ott 4 darab üvegfólia van benne :)

#12Luck Dragon: :D

[ Szerkesztve ]

(#14) Tutyimutyi válasza GoodSpeed (#13) üzenetére

Tutyimutyi
lelkes újonc

Etikus haszon? Az meg mi a szösz?

Most nyilván tekintsünk el attól, hogy az anyagár a AFÁ csak nagyon kis töredéke, mindennél.

(#15) GoodSpeed válasza Tutyimutyi (#14) üzenetére

GoodSpeed
addikt
LOGOUT blog (1)

Példa az etikus haszonra:
Turn Signal Light Electric Scooter for VSETT 8 9 ZERO 9 Pro /Kugoo G1/Kaabo Mantis 10/ Dualtron /SPEEDUAL Lights Handlebar Grips - AliExpress 18
Idehaza, helyben 14 990 Ft-ért vásároltam újonnan, 24 hónap garanciával.

(#16) Tutyimutyi válasza GoodSpeed (#15) üzenetére

Tutyimutyi
lelkes újonc

Tehát az etikus haszon az az, amire a te szubjektív haspersacc mércéd azt mondja?

(#17) UnA válasza Tutyimutyi (#16) üzenetére

UnA
Korrektor

Ha nem találsz erre definíciót, akkor csak a szubjektív megközelítés marad ;)

A pofátlan lehúzásra viszont biztos nálad is van egy érzés.

(#18) Tutyimutyi válasza UnA (#17) üzenetére

Tutyimutyi
lelkes újonc

Igen, de az nálam ott kezdődik, hogy nincs alternatívám, kénytelen vagyok azzal az eladóval/szolgáltatóval szerződni. Na az okos kütyü kiegészítők piaca pont nem ilyen

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.