Hirdetés

2022. május 26., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Met


Met
veterán

Memóriahasználat konklúzió?:)

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#2) #41133696 válasza Met (#1) üzenetére


#41133696
törölt tag

Kimaradt a videóból ez :

Ezt még össze is kellene adni :DDD

(#3) gygabor88


gygabor88
tag

Nemrég frissítettem a firefoxot 53-as verzióra, de nálam elég durván belassult. Tab váltás és scrollozás is laggolva ment, youtube és egyéb videók esetén kb 1 másodperc késéssel reagált minden eventre (start, stop, mute).

Sok év után átálltam chrome-ra. Kár a rókáért, jó ügynök volt.

(#4) Met válasza #41133696 (#2) üzenetére


Met
veterán

Ez nagyon sok :)

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#5) KAMI911 válasza gygabor88 (#3) üzenetére


KAMI911
aktív tag

Akkor érdemes lenne kideríteni, hogy mi a hiba. about:ssupot oldalt valahogy tudnád linkelni (pastebin) szerintem lehet rajta segíteni.

(#6) lócitrom


lócitrom
őstag

ennek az egésznek akkor volna értelme, ha mindegyik böngésző nulláról indulna. ehhez képest mindegyik valamilyen szinten belakott...

„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu

(#7) #41133696 válasza lócitrom (#6) üzenetére


#41133696
törölt tag

Nos ezt a másik Windows felhasználó profilommal meg tudnám csinálni, mert ott nincs felrakva semmi, de itt pont az a lényeg, hogy adott három olyan böngésző, amelyek kiterjesztéseket támogatnak, és itt az a választóvonal, hogy az ember nem szórakozásból telepíti ezeket, hanem azért, mert komfortosabbá, kényelmesebbé és hatékonyabbá valamint esetenként biztonságosabbá teszik a böngészést.

Úgy is meg lehet közelíteni, hogy:
A Mozilla Firefox-hoz van a legtöbb bővítmény telepítve nálam, mert egyrészt ehhez érhető el a legnagyobb választék, másrészt vannak olyan funkciók, amelyeket esetleg más böngészőkben alapból megkapok, itt pedig telepíteni kell hozzá egy külön beépülőt. Például Tab Scope. Mely még mindig nem olyan jó, nem ugyanazt az élményt nyújtja mint amit a legújabb Edge, de legalább Firefox alá van egy ilyen alternatíva, Chrome alá meg kiegészítő sincs ilyen jelleggel.

(#8) lócitrom válasza #41133696 (#7) üzenetére


lócitrom
őstag

persze, de ez kontroll szerepet látna el inkább és nem viszonyítási alapot. értem, amit írsz, de ha már teszt, akkor először mondjuk úgy mérném meg, mintha most kezdtem volna el használni a böngészőket, hogy lássam melyiknek mi okoz gondot minimális használat után. felkerülnének a bővítmények, lassan lenne már gyorsítótárazott tartalom. szóval hogy az ember azt is lássa melyik belakása térül meg jobban.

„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu

(#9) gygabor88 válasza KAMI911 (#5) üzenetére


gygabor88
tag

Már letöröltem a firefoxot. Nem volt kedvem debuggolni, mert épp dolgoztam volna a gépen és nagyon zavaró volt a szaggatás, a chrome pedig sokkal gyorsabbnak tűnt. A következő verziónak adok majd még egy esélyt, mert van olyan plugin, amire nem találtam 100%-os alternatívát chrome alá.

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.