Ezmiazez? Durex sapka?
[ Szerkesztve ]
Madarat tolláról, embert desktopjáról. | Inni és inni adni. | Ellopták az alisok a tankot. | Az igazi tuningos Prescott kávét iszik. - all by szablya | "Igazat az igazaknak, zárják be a hazugokat!" \m/
Ezmiazez? Durex sapka?
[ Szerkesztve ]
Madarat tolláról, embert desktopjáról. | Inni és inni adni. | Ellopták az alisok a tankot. | Az igazi tuningos Prescott kávét iszik. - all by szablya | "Igazat az igazaknak, zárják be a hazugokat!" \m/
Én polóra hajtok!
szablya: Csuklópánt. Azt hiszem.
[ Szerkesztve ]
Asszem mindenféleképpen!
És ez menő? Normális ember visel ilyet?
akkor menő, ha nem a csuklódra húzod, ha már Durex
Ha sapka akkor durva, bár ezek kitalálhatják cotton alakú sapkát
nekemis keeeeeeeeeeelllllll. honnanmennyiért?
Kondomtartós csuklópánt!
Nekem Spermabob van!
when the sun shines, we'll shine together
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
Ez nem abnormális, attól, hogy valaki ilyet hord nem lesz még deviáns
Sőőt, legalább odafigyel a védekezésre!
when the sun shines, we'll shine together
Csuklópánttal De biztos kényelmes, pihe-puha és jó meleg
Nekem ez jobban tetszik Bulikba fogom majd viselni
"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."
Miért, ha mondjuk Nike lenne ráírva, attól másabb lenne?
Sent from my keyBoard
Adidas
Durex honlapjáűn különféle módon lehet pontokat gyűjteni és azokat ilyenekre beváltani.
Asszem mindenféleképpen!
Hazaértem, irány a durex oldala .
Köszi.
18 éves kor alatt lehet jelentkezni?
Discoban megnézném, ahogy a csajok a durex csuklópántos faszikra specializálódnak. Mit nekem Dolce & Gabona, vagy Armani, ha van durex
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
Az jó Már van 20 pontom! Amint tudom megrendelem a last night the condom saved my LIFE feliratú pólót! Hatalmast röhögtem amikor megláttam
Amúgy lehet többször is rendelni?
Annyit rendelsz amennyit akarsz (ha van rá elég pontod). Mondjuk szűkös a raktár készletük, én úgy tudom.
"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."
Ok kösz!
[ Szerkesztve ]
csuklópánt....elsőre azt hittem, hogy f@szmelegítő, mondom durex. hm hm
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
Mert?
Sent from my keyBoard
engem zavarna, és nem lennék jó véleménnyel arról, aki ilyet hord...
Épp' csak meg nem indokoltad.
Én továbbra sem értem (tényleg). Egy felirat. Ennyi...
Sent from my keyBoard
nekem nem mindegy, mi a felirat
Egy csuklószorító miatt nem vagy jó véleménnyel egy emberről? Még jó, hogy nem vagy előítéletes..
bejegyzés Megrendeltem!