Új hozzászólás Aktív témák
-
Gonosz15
aktív tag
Egy csuklószorító miatt nem vagy jó véleménnyel egy emberről? Még jó, hogy nem vagy előítéletes..
"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."
-
Mr.Csizmás
titán
csuklópánt....elsőre azt hittem, hogy f@szmelegítő, mondom durex. hm hm
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Gonosz15
aktív tag
Annyit rendelsz amennyit akarsz (ha van rá elég pontod). Mondjuk szűkös a raktár készletük, én úgy tudom.
"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."
-
ferensz
senior tag
válasz mexicanraven #9 üzenetére
Discoban megnézném, ahogy a csajok a durex csuklópántos faszikra specializálódnak. Mit nekem Dolce & Gabona, vagy Armani, ha van durex
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
kmisi99
addikt
18 éves kor alatt lehet jelentkezni?
-
Krisinto
őstag
Honnan sikerült összegyűjteni?
-
Gonosz15
aktív tag
válasz mexicanraven #7 üzenetére
Nekem ez jobban tetszik Bulikba fogom majd viselni
-
szablya
aktív tag
válasz mexicanraven #9 üzenetére
Csuklópánttal De biztos kényelmes, pihe-puha és jó meleg
Madarat tolláról, embert desktopjáról. | Inni és inni adni. | Ellopták az alisok a tankot. | Az igazi tuningos Prescott kávét iszik. - all by szablya | "Igazat az igazaknak, zárják be a hazugokat!" \m/
-
mexicanraven
senior tag
Kondomtartós csuklópánt!
Nekem Spermabob van!when the sun shines, we'll shine together
-
Ice!?
őstag
nekemis keeeeeeeeeeelllllll. honnanmennyiért?
-
EczkE
veterán
Én polóra hajtok!
szablya: Csuklópánt. Azt hiszem.
[ Szerkesztve ]
Asszem mindenféleképpen!
-
szablya
aktív tag
Ezmiazez? Durex sapka?
[ Szerkesztve ]
Madarat tolláról, embert desktopjáról. | Inni és inni adni. | Ellopták az alisok a tankot. | Az igazi tuningos Prescott kávét iszik. - all by szablya | "Igazat az igazaknak, zárják be a hazugokat!" \m/