Felkészül: PC megjelenés.
Sic Parvis Magna
Felkészül: PC megjelenés.
Sic Parvis Magna
Idén még nem hiszem, de jövő év január, február az reális.
Valahol olvastam, hogy évforduló tájékán is simán lehet. Reménykedjünk... PS-em jelenleg nincs és csak a GoW érdekelne, szóval várom a PC-s megjelenést.
Sic Parvis Magna
Nem is baj, addig legalább végzek az első résszel
Inlock meghívó: https://go.inlock.io/get/MxfnrqpSyK
Nagyon adnám ha jönne már PC-re a közeljövőben.
Az max remény, reálisan kb éves évforduló környékére saccolnám.
Sic Parvis Magna
Te csak Fortnite-ozzál...az ilyen cuccokat meg bízd a profikra
Kemény vagyok, mert már vagy 1 hónapja van PS5öm
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Ez amolyan boomer duma?
Sic Parvis Magna
Ez? Hát kinek nincs fiatalos konzolja, csak papós kompjútere teeee, trottyos??
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Úgyis megjelenik. Én amiatt aggódok hogy már tényleg minden a film forgatásról fog szólni és nem inkább a játék készítéséről. Mert ugyebár ha ez a játék bejön az embereknek, akkor ilyen alapon inkább elmehetnének, mit tudom én milyen hosszú, akciókkal megspékelt dráma sorozatokat nézni. A többi már csak a kamera állásán/szögén múlik, mert ugyebár ettől is különleges ez a játék.
Aláírás: Ezt inkább rád bízom.
Nem tudom. Kinek?
Sic Parvis Magna
Én csak tegnap szereztem be de valami hihetetlen mennyire jó lett már bánom hogy nem első nap vettem meg full áron zseniális. Tanulhatnának tőluk a tőbbi játék készítők hogy ezt lehet így is!!!
Nálam első napos vétel volt.
90 óra platina.
Ritka jó játék.
Nem véletlen lett év játéka jelölt.
Há magának
Annyira nem papós, mert kézi PC (Steam Deck).
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
Tipikus túlkompenzálás
Tapasztalatból írod?
Sic Parvis Magna
Ne tessen már lejáratni magát!